Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BMN Forum yönetimi sağolsun, bazı arkadaşları tenzih ederek söylüyorum, ortada duyumcu falan bırakmayacaklar.
    Ne Forum Yönetimi'ymiş yahu?

Yağan karı bile forum yönetiminden bileceksiniz...

Kurallar belli ve uyguluyorlar. Aksini örneği ile göstermediğiniz sürece boşboğazlık sadece yazdıklarınız.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kurallar belli ve uyguluyorlar. Aksini örneği ile göstermediğiniz sürece boşboğazlık sadece yazdıklarınız.
      Sen kimsin ki sana ıspatlamak zorunluluğum olsun. Onlar ne demek istediğimi çok iyi biliyor. Terbiye sınırını aşarsan ben de bozarım ağzımı. Yönetim yalakası diye başlar, uzar gider. Edep biraz... Bilmediğin konuya da balıklama dalmamanı salık veririm.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
      İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kramarici yarım sezonluğuna satın alma opsiyonlu kiralayalım.
        Evet hocam aynı görüşteyim.İlk kez medyadan okudum bugün iyi bir oyuncuya benziyor.Düşük maaşla opsiyonlu yarım sezon kiralansa ya da N'Doyela takas edilse güzel bir iş yapmış oluruz
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Kramaricten haberi var mıdır sizce bizimkilerin,boşa hayal kurmayın derim ben.

Yorum

• Serdar Gürler Gençlerbirliği'nde Douglas-Serdar Taşçı Takası için resmi teklif yapıldı bilgileri var.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kramaricten haberi var mıdır sizce bizimkilerin,boşa hayal kurmayın derim ben.
              Ben başkana ilettim. Gördü biplemedi.
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben başkana ilettim. Gördü biplemedi.
                Başkana twitterdan o kadar çok şey yazıp, o kadar çok şey iletiyorlar ki, bırak dikkate almak, çıldırmadığına şükretmek lazım. Her twitini başkana mentionlayan biliyorum ben, çıldırırsın

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkana twitterdan o kadar çok şey yazıp, o kadar çok şey iletiyorlar ki, bırak dikkate almak, çıldırmadığına şükretmek lazım. Her twitini başkana mentionlayan biliyorum ben, çıldırırsın
                  Wp' den ilettim ben.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Bu yönetimde iş var işte abicim, gidip antin kuntin adamları almıyorlar.

Muhammed Demiri u 17 den beri takip ediyorum, bu çocukta iş var oğlu var.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kendi yazdığınız mesajı neden sildiniz. Üslübunuz hiç hoş değildi. Sonra ceza verildi adaletsizce
                      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• muhammed demir'i takasla kimse sana vermez.....geçiniz...........
                        County of Essex

Yorum

• Kardoso 3e 5e bakmadan acilen satılmalı.

Onur eskiden kaleciydi. gs iyi para verirse düşünülebilir.
                          borç 400 trilyon

Yorum

• Günlerdir mesaj kutularımız Pione Sisto ve Omar Abdulrahman için yıkılıyordu. Bu ricanızı Sn. [MENTION=10226]uSta[/MENTION]Muharrem ilettik. https://t.co/IPLqyD5dbN

Twitter Tskulis hesabının paylasimi bu.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak Ali YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardoso 3e 5e bakmadan acilen satılmalı.

Onur eskiden kaleciydi. gs iyi para verirse düşünülebilir.
                              borç 400 trilyon
                              Eskiden kaleciydi şimdi ne oldu nalbant mı oldu bu adam?

Yorum

• SPORX.COM ‏@sporx şimdi5 saniye önce
                                Trabzonspor, Serdar Gürler'in sözleşmesini feshetti.
                                Oscar CARDOZO
                                İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                                Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X