Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Muhammet demir transferini şimdi gordum 2.75m Euro.

Yonetimden umutluydum ama para yok diyip de gidip yerli oyuncuya bukadar para verilmez.

Avrupada brazilyada afrikada muhammet demirden daha iyisini daha ucuza bulurlardi. Sirf trabzonlu diye zorla transfer yaptılar. Cok amatörce. Bunlardan da olmiycak sanirim. Yabancı siniri kalkınca biseyler degisir dedik hala ayni kafa.

Bu yerli transferlerden acaba baska kimler para kazanıyor diye düşünmeye başladım.
    Bence Muhammet'i izlemediginiz için böyle konuşuyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence Muhammet'i izlemediginiz için böyle konuşuyorsunuz.
      İnşallah yanilirim ama özellikle hücum oyuncuları anadolu takımlarında ki kadar etkili olamıyorlar. Muhammetin de cok farkli olcsagini sanmiyorum. Bizim 2 kanadimiz da bos sorunumuz forvet değildi bosa yapılmış bi transfer.

Daha buyuk eksiklerimiz vardi..

Yorum

• N'diaye transferine karşıt birisi olarak,N'diayeleri biz bulmalıyız artık.Osmanlı spor klubü bu tarz oyuncuları transfer edebiliyorsa aynı kalibrede oyuncuları ya da daha iyisini almak ve bulmak şu durumda şart şuan ki kritik süreç için değil daima olmalı yıllardır süre gelen bu transfer şeklinin çıkardığı durumları görüyoruz mevcut yönetim umut veriyor bundan sonra sonuçlar nasıl şekillenecek göreceğiz.
        ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• jaja zulte waregem maçındada gol atmıştı zaten, ilginçtir , lokeren teknik direktörü Leekens )
            County of Essex

Yorum

• Başta Mehmet Ekici,Onur ve bir kaç iyi adamı oynayan arkadaşları bu sezon ne oynadılarda Mbia ile Cavanda'ya bu kadar kafayı taktı millet.
              Mbia ile orta yol bulunmalı takımda kalması sağlanmalı.Hedef şampiyonluk deyipte iyi oyuncuları küstürmenin anlamı yok.

Yorum

• İyi iyi teklifler çoğalmış, minimum 1.5 kağıdımız var

Yorum

• Emmanuel Rivière; Premier Lig'de 1 maca cikmis henüz, sene sonu mutlaka düsünülmeli.
                  Ludwig Augustinsson; Sol bek, Kopenhag'da oynuyor, Isvec milli takim oyuncusu, sol bek sorunumuzu cözer.
                  Gustav Engvall; Genc Yetenek henüz 19 yasinda, Isvec milli takim oyuncusu, Forvet kendisi fakat talibi cok oldugunu düsünüyorum.
                  Mohamed Elyounoussi; Molde'de oynuyor 21 yasinda, sol acik Fener macinda dikkatinizi cekmistir, Erkan vakasindan sonra ilac olur.
                  David Atanga; Salzburg formasi giyiyor 19 yasinda sag acik, parlamadan parlatalim derim.
                  Aïssa Mandi; 24 yasinda cazairli stoper, fazlasiyla ihtiyacimiz var isimizi her türlü görür,Stade Reims'de oynuyor düsme potasindalar.
                  Abdelaziz Barrada; Ofansif orta sag, 26 yasinda fransada oynuyor su an düsüste fakat tekrar form tutarsa bizi ucurur.
                  Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• Şu Güray olsunda Soner gitsin artık ya

Şikeci ümit karan:Burak Yılmaz'a çinden 3 kulüp talip
                    En son yattarahayranı tarafından düzenlendi; 26.01.2016, 07:25.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dönemsel olarak kulüplerin yaklaşımları değişebilir. En iyi afrikalı futbolcular Dünya sıralamasında ilk 20 avrupa milli takımının milli takım rotasyonlarında bulunuyorlar çünkü sistem buna zorluyor.Her ne olursa olsun bu derece sömürülen hem insan kaynağı hem de doğal kaynakları avrupa kıtasınca peşkeş çekilen bir kıta insanına dönük bu mesaj fazlaca irite edici derecede ırkçı bir yaklaşıma sahip.

En iyi afrikalılar , avrupa pasaportlarıyla profesyonel futbol pazarında dolaşımdalar. Avrupa pasaportu ile futbol oynamayan afrikalıya kapılar öyle kolay açılmıyor. Bu iş maalesef sadece futbolcunun kişisel becerisi ile ilerleyen bir spor alanı değil.

Bu gün futbolcu yetiştirme kapasitesi Trabzonspor'dan fersah daha üst seviyede 30'dn fazla kulübün afrika kulüpleriyle ve spor okullarıyla doğrudan anlaşması var. Bunların bir kısmı futbolcu devşiriyor sürekli.

Hollanda Fransa ve Belçika başta olmak üzere , hem kulüp bazında hem de milli takım bazında yazılmış pek çok başarı hikayesinin altında da insan kaynağı olarak afrika kıtası var.

Afrika futbolu Mbia'dan ibaret değil . Tek tek örneklemeye üşendim doğrusu güncel kaba liste şurada : http://www.transfermarkt.com.tr/deta.../suche/3061511

Bunlar sadece afrika pasaportu ile kariyer yapmaya çalışanlar. Asıl kalifiye adamlar avrupa milli takımlarında.

Ancak güncel listeyi de boşverin gitsin...

Dünya futbol tarihinde tam saha defansif orta alanı literatüre kazıyan Makelele bir daha gelecekse , Zidane bir daha gelecekse , Eusebio gibi bir kreatif golcü gelecekse, yine afrika kıtasından gelecektir emin olun ...
                      direk önyargı kıran bir yazı.eline sağlık

Yorum

• ah burak ah

cine gitsende ne olur
                        4 milyon avro temiz para
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ah burak ah

cine gitsende ne olur
                          4 milyon avro temiz para
                          Çine giderse hülle mülleyle, takaslı oyuncu üzerinden ücret gösterme yöntemiyle bizim paranın üzerine yatar Gs, umarım olmaz.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• http://www.transfermarkt.com.tr/chin...wettbewerb/CSL ya şuraya baksanıza Lukimya kim abi 2 milyona itelemişler Douglas, Esteban, M'bia'dan toplam 10 milyon avro rahat getirmemiz lazım Nevzat Aydın bir şeyler yapamaz mı

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çine giderse hülle mülleyle, takaslı oyuncu üzerinden ücret gösterme yöntemiyle bizim paranın üzerine yatar Gs, umarım olmaz.
                              bunu gs yapsada burak yapmaz bence
                              nekadar aramizda restlesmeler olsada
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uefa ya resmi gelir göstermeleri gerekiyor.
                                Ceza almamak için, takas yapmazlar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X