Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar face'de yüreğini koy ortaya sayfasıyla ilgili bilgisi olan var mı? iddialı haberler veriyor.

cardozoya 9 milyonluk teklif olduğu,cardozonun da gitmeye ikna olduğu, cardozo giderse yerine abel veya cissenin geleceği,

gervinhoya yıllık 3.5 milyon teklif ettiğimiz kabul ederse geleceği,bizden ilk görüşmede yıllık 6 milyon istediği,gervinho olmazsa bia'nın olacağı vs.. birtakım bilgiler yazıyor sürekli.

bu sayfayla ilgili bilgisi olan var mı oltaya gelmeyelim gece gece...
    Bence beğeni gelsin diye yapıyor.Cardozo satılacak Cisse alınacak,Papyle Mehmet bjk maçında sahada..Sanki taraftar ne isterse onu yazıyor
    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Mbia bugün sakat olan dizine darbe sonucu agrilari artti. Dizinde sislik varmis besiktas macina yetistirilmeye calisilacakmis

Mehmet Ekici besiktas macinda kesin oynamak istiyormus igne ile olsa bile böyle duyumlar dolasiyor face'de

Yorum

• bu gecenin özeti sivasta atif gs yi tek basına yıkmış keşke bizde olsa. antalyada lazareviç göze battı hızıyla yaşıyla ama en önemlisi etoo hepimizi yanılttı. gekasın bu yaşıyla gol krallığına oynadığı bi ligde demek ki tombiş etoda ligin anasını aglatacak.

gelelim bize mbia takımdan bi gömlek üstün.artı cavanda, ndoye ve constant görevlerini yaptılar. okay vasattı bu maçta. hurmayı tebrik etmek gerekecek şimdiye kadar aldığı oyunculara bakarsak görevini yapmış adam. tahminim alması muhtemel oyuncularda en az bu seviyede bizi memnun edecek adamlar olacak. son olarak cardozo acilen satılmalı ve yerine ndoye yi tamamlayacak yada ndoyenin tamamlayacagı bi transfer gerek.kanatların üzerinde konuşmaya bile gerek yok. onura zati bu maç pek iş düşmedi. onun dışında afrikalılar dışında takım vasatın çok altında.

Yorum

• ertem beşiktaş papy ile ilgilendi ama olmadı dedi
          sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Eto'o yu biz alsaydık Hücum da hiç sorunumuz kalmazdı

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar face'de yüreğini koy ortaya sayfasıyla ilgili bilgisi olan var mı? iddialı haberler veriyor.

cardozoya 9 milyonluk teklif olduğu,cardozonun da gitmeye ikna olduğu, cardozo giderse yerine abel veya cissenin geleceği,

gervinhoya yıllık 3.5 milyon teklif ettiğimiz kabul ederse geleceği,bizden ilk görüşmede yıllık 6 milyon istediği,gervinho olmazsa bia'nın olacağı vs.. birtakım bilgiler yazıyor sürekli.

bu sayfayla ilgili bilgisi olan var mı oltaya gelmeyelim gece gece...
              Bizzat saahit olmus cardoso bskana demis ben gitmek istiom baskan nein demis

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizzat saahit olmus cardoso bskana demis ben gitmek istiom baskan nein demis
                Esteban gibi "Allah kısmet ederse" de demiş mi acep recep?
                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Ben bu bando işine hiç ısınamadım ya fikir babaları kimse meydanda fln çalsınlar taraftanı galeyana getirsinler ama maçta olmuyor ya..illa bir trübün örnek alınacaksa dortmund'a falan bakılsın.hele divane aşık gibi yorumu beni benden aldı ne alaka maçla ?

Yorum

• Iyi bir stoper ve bir kanat çok iş yapar

Yumlu Aykut ile asla olmaz

Bosi stoper veya sagbek ikisi de olur

Yorum

• Pek inanmamıştım ama Burak gerçekten satılacakmış şaşırdım

Atıf a sallayan çoktu şimdi isteyen çok )))

Ah ah )

Stoper ve kanat transfer biter

Yorum

• Eto neler yapmış öyle,harbideb çok şaşırdım
                        sakin olun...

Yorum

• Bu takıma bir stoper ve bir sağ açık alındı mı iyi işler yapar

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pek inanmamıştım ama Burak gerçekten satılacakmış şaşırdım

Atıf a sallayan çoktu şimdi isteyen çok )))

Ah ah )

Stoper ve kanat transfer biter
                            Bir macta fikirler degismiyormu... sol bek sol bek solbek

Yorum

• Evet sol bekte lazım

Yorum

• Yarın hayırlı haberler alırız inşallah. Herkese iyi geceler.
                                TRABZONSPOR
                                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

Yükleniyor...
                                X