Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sefa, Deniz gibi yeteneksizler yetmedi herhalde.
    Yetmez yetmez bizim yöneticilerde bu kafada olduğu için şuan o kadar futbolcuyu göndermeye çalışıyolar.
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sefa, Deniz gibi yeteneksizler yetmedi herhalde.
      yalnız bu ömer şişmanoğlu nerdeyse her maçında bize golü var senede 3 5 gol atıp 1 2 tanesini bize atmasıda garip

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herşey tamam da bu çok iyi olduğu takımları sürme ne ola ki biri açıklasın bana
        Google translate
        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne kadar sevinmiştim bize geldi diye :/
          Bugün için Ozan neyse, Soner o dönem daha iyisiydi potansiyel olarak. Yalan yok ben de çok sevinmiştim, çok büyük hayal kırıklığı oldu. Ama kimse bu transfer için yanlış transfer diyemez, çok başarılı bir transferdi Soner. Eğer illa bir kategoriye sokacaksak "yanlış transfer" değil de "tutmayan transfer" diyebiliriz.
          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            N'doye nin gölcülüğünü biliyoruz ama sağ kanatta görev verilirse ne derece başarılı olabilir acaba.
            dzsudzsak ı alsak 4 3 3 ü kaldırır mı bu kadro ?

Yorum

• Küfredecek isimler değil takıma katkı sağlayacak isimler lazım. Takım Ömer Şişmanoğlu'ndan geçilmiyor zaten. En az 10 tane daha bu tarz adam var takımda hala. Bizden başka enayi de yok bunlara bu kadar para bayılacak.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• O değil de; 9 numarsı Sefa, 10 numarası Özer olan takımın hedefi şampiyonluk olamaz.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Gif demişken; Unutursak kalbimiz kurusun

.

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada papy çilo yu almışız herhalde...
                    liste güncellendi..zeki yavri yok.
                    Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Onur'un sözleşme hala güncellenmemiş bu terste bir işlik var
                    Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dzsudzsak ı alsak 4 3 3 ü kaldırır mı bu kadro ?
                      Riskli bir seçim olur bence..

En garanti oyun 4-4-2..
                      En heyecan verici oyun 3-5-2 dizilişi.
                      Shota ikisinden birini tercih ederdiye düşünüyorum..

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yarın N'Doye ilk 11 oynarsa çok şaşırırım. Malum bizde yeni transferler ilk maç oynayanaz diye bir kanun var. Hazır değillermiş. Sanki Hull City antrenman yaptırmıyor arkadaş. Asıl N'Doye herkesten hazır.

Ilk maç zaten oyuncudan beklenti az olur. O yüzden yeni transfer oynarsa baskı altında olmayacağı için güzel bir başlangıç yapabilir. Ama bizim yönetim bekletip bekletip taraftarın sabrıyla oynuyor. Bu oyuncu ne zaman oynayacak diye buyuk beklenti içine giriyoruz. Oyuncu da baskı yüzünden ilk maçında saçmalıyor. Gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten.
                        Aslında öyle sayılmaz. Yatabare-Waris geldiklerinden 1 gün sonra Fenerbahçe maçına çıktılar. Belki de takım arkadaşlarının isimlerini bile tam olarak bilmiyorlardı. Galiba Avraam'da vardı, emin değilim. Bourceanu'da gelir gelmez oynamıştı ve ilk maçında kötü sayılabilecek bir performansı vardı.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O değil de; 9 numarsı Sefa, 10 numarası Özer olan takımın hedefi şampiyonluk olamaz.

9 n'doye ,10 dzsudzsak böyle olunca olur mu?

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Musa Nizam gelirken burdakiler havaya ucmustu hem sol bek oynuyor hem stoper.

Simdide resimlerde bile gormek istemiyorlar
                            Aynisi Ishak ve digerleri icinde oldu.Transfer olsun da ne olursa olsun.Ben biraktim artik elestirmeyi.Kafam rahat üstüme transfer atin yeter bana artik.Ne dert kaliyor ne stres.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bia sağ açık mı

Yorum

• TSL' de iş yapacak 3 tane yerli forvet var;

1- Burak Yılmaz
                                2- Muhammet Demir
                                3- Oğulcan Çağlayan

Ömer Şişmanoğlu kariyeri boyunca bir sezonda 10 golden fazla atamaz.

Bu arada aklıma Karşıyaka geldi. Geçen başkanları açılışta taraftara büyük sürpriz yapmış. Sürpeizin adı Necati Ateş. Taraftar sevinçten çıldırmış. Bu adamda ne buluyorlar anlamış değilim. Fiziği dışında zerre yeteneği yok. Yıllardır kulüp kulüp gezip ekmek yiyor futboldan.

Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X