ozan tufan gelmis gecmis en abartilan futbolcudur.. 6 mil+3 oyuncu, 7 mil+2 oyuncu... o paralara daha iyi oynucu alirsin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gs'nin Olcan'dan borcu var mı ?If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerhatla yazıştım ben lig başlayana kadar stoper alacağız dedi. Hiç ilgilenmiyorum o işletle küstüm de demedi.
Bu samba işinde bir pislik var. Adam sonra Moskova'ya döndü Spartakla da anlaşamadı. Şimdi de adamı takmış koluna menejeri pazarlamaya çalışıyor gibi.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
Hahaha
Adamın bir ağırlığı vardı Twitter'da. Bu yayın işlerine hiç girmemesi gerekirdi. Liseli ergen havasıyla konuşuyor resmen.
Hurma ile mesajlaşıyor galiba. "Döndür haunu bagayım 1-2 yalanlama geldi Hurmadan onu söyleyeyim".
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir daha burada bu adamın dedikleri ile galeyanı görürsen yeminlen ağzının üstüne patlatırım tokatıHaksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahaha
Adamın bir ağırlığı vardı Twitter'da. Bu yayın işlerine hiç girmemesi gerekirdi. Liseli ergen havasıyla konuşuyor resmen.
Hurma ile mesajlaşıyor galiba. "Döndür haunu bagayım 1-2 yalanlama geldi Hurmadan onu söyleyeyim".Bildiğin liseli ergen bu
Yorum
-
Ozan'a bizim ihtiyacımız yok.Ozan'a o kadar para vermek yerine Okay'ı oynat çocuk parlasın iyi paraya sen sat.Bazı futbolcular kendini ilk maçlarda gösterir bunun adı kalitedir.Okay'da kalite var,oynadıkça çok daha iyi olacaktır.İyi bir kanat almalıyız yıllarca bizde verimli olmalı...Piyasa da çok iyi futbolcular var ve bunları görmek bu kadar zor mu? Yani kaç tane daha futbolcu alacağız menajer önerdi diye...
Yorum
Yorum