Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Waris' in satış bedeli = 4.5 M €

Bu yılki maaşı 1 M €

Toplam 5.5 M € kar.

N' Doye bonservisi = 3 M €

Bu yıl verilecek maaş = 2.5 M €

Toplam 5.5 M € zarar.

Yani birbirini karşılıyor.

Görünürde bir yanlış yok.

Tabi borcu olmayan bir kulüp için...
    En son kyodou tarafından düzenlendi; 10.08.2015, 22:52.
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• @theciks abii senin yardırman bile çok farklı oluyormuş))

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        başkan kumar oynarsa bunlar ne yapmaz ki ? hoca cemaat ilişkisi.

Yorum

• Haklı olduğu bir meseleyi daha kendisine hatırlatmak isterim. Bizdeyken, futbol federasyonunu İstanbul'un kirli havasından kurtarıp, Uludağ'ın temiz havasına davet etmişti. Demek gerçekten temiz hava zihni açıyormuş, bunu bir kez daha anlamış olduk.

Recep Bölükbaşı
          Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
          Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Waris' in satış bedeli = 4.5 M €

Bu yılki maaşı 1 M €

Toplam 5.5 M € kar.

N' Doye bonservisi = 3 M €

Bu yıl verilecek maaş = 2.5 M €

Toplam 5.5 M € zarar.

Yani birbirini karşılıyor.

Görünürde bir yanlış yok.

Tabi borcu olmayan bir kulüp için...
            waris 500.000 euro alacağından vazgeçmiş giderken.
            #

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne diyelim?

Trabzonspor'un gelecek senesi belirsizdir herşey olabilir mi?

Bu yönetim geleli 3,5-4 sene oldu...

Borç ortada... 200 Milyon Euro civarı... Alacaklar 2019'a kadar temlikli...

Ortada iskelet kadroyu bırak takım olma namına birşey yok...

Kombine satılmıyor..

Kulübün maddi manevi çizgileri paramparça...

İlk 4'e girince kendimizi başarılı sayar olduk...

Ne diyeyim? Ben sadece taraftara üzüldüğümü söylüyorum Fb,Gs,Bjk'yi geçtim bu ligde Bursa ile başı çeksek yine şampiyon olamayız yahu görünen köy kılavuz ister mi?! İstemez...
              Özkan Sümer zihniyeti dedikleri bu galiba.
              Bu yönetim geleli 25 ay oldu yani 2.5 sene bile değil.süresi önemli değilde belirtmek istedim.
              Kulübün resmi borcu 200 milyon Euro değil.Euro kurundan 600 milyon TL yapıyor.resmi borç 330 milyon Türk lirasıdır.30-40 milyon lira civarı eksik göstermişlerdir muhtemelen.
              Kulübün tüm gelirleri önceki yönetim tarafından temliklenmişti zaten.bir kere delindi,önüne gelen böyle yapacak bundan sonra.
              Bu kulübün manevi çizgileri yeni değil 2005 yılında F.Özak denen ucubenin kulübü siyasete alet etmesiyle yerle yeksan olmuştur.
              Bu takım Son 30 senede ilk İkiye sadece 5 defa girmiştir onun için öncelikli hedef her zaman ilk dört içinde olmaktır.
              Ortada hemen hemen herkesin hemfikir olduğu iyi bir kadroya sahip oluşumuz gerçeği var.eksik yokmu?pekâlâ her transfer döneminde olduğu gibi evet var.
              Bize düşen takımı koşulsuz desteklemektir.İho gider miho gelir bunlar dert değil.bu bir bayrak yarışıdır,biz taraftarların asli görevi takıma her daim sahip çıkmaktır.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayır hocam yanlışsın.Önliberoyla alakası yok.Son beş seneyi analiz edelim hocam.Sağbeck-solbeck-stoperler?Kimler vardı burada?Golcü sorununa hiç girmeyeceğim?NE zaman adam gibi kanatlardan orta geldi?Bak geçen sezonu dageçtim son beş senede neler oldu?Mbia ileri de çıkıyor neden adamdan dandik stoperler yüzünden verim alamayalım?Bu dandik stoperlerle mbiadan tam verim alamassın.
                Dandik stoperlerden kastiniz mustafa ve aykutsa aynı fikirdeyiz ben stoper olarak medjani ve bosi gibi top kullanabilen oyun kurabilen stoperler kastediyoruz yoksa mustafayla aykut dubalar karşısında bile top suremez. Geçen sene yediğimiz gollere bakarsanız kaptırılan toplarda orta sahada hiç direnç olmadığı için stoperler hep tek yakalandı hal böyle olunca da stoperler on kim olursa olsun sonuç çokta farklı olmazdı. Her ne kadar transfer politikamizi elestirsekte en zayıf olduğumuz alan orta sahamız oldukça güçlendi. Eksik var mi var tabiki ama bu kadroya sabredilir ve eksikler gidildikçe transfer yapılırsa ben takımdan umutluyum. Şampiyon olamasakta yarışmacı bir takımın temelleri bu kadro üzerine rahatlıkla atilabilr

Yorum

• bir sol bek ile de constan tı takas yapabilsek

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• yatabare fransaya gider. waris için bile rennes ve lorient birbirini yiyorlardı. Yani bu siyahlarda ayrı çekicilik var.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      waris 500.000 euro alacağından vazgeçmiş giderken.
                      Biliyorum da, vurgulamak istediğim o değildi.
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Yusuf , Aytac , Okay . Bu uclu Bursasporda olsaydı ne olurdu ? Ne olacak 3 ude adam gibi oynatılır İstanbula 10 Milyona giderdi. Begenmedigimiz Adamlar potansiyelleri cok yuksek adamlar. Okay'ı Real Madrid izletiyordu , bilmem anlatabildim mi.
                        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• _______________Onur______
                          ---Boss-Transfer-Medjani-Cavanda

Biz bi stoper alirsak ve Boss iyileşirse ayni zamanda sol beki de çözmüş oluruz
                          2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                          2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                          2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Forumda birara onur ve ekici neredeyse satilmisti.transfer yapilmycakti.bu duyumcular nerede.forumdan ozur dilemeyeceklermi.

Yorum

• Santana hiç iyi bir seçim olmaz alınacak Djilobodji alınsın müthiş iş yaparız.

O zaman sol bek idare eder işte, ister Constant ister Alper.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• ne kadar afrikalı varsa takıma dolduruyoruz.. bu adamların iş ahlakı çok kötü.. üstelik afrika kupasına gidiyor hemen hepsi.. bu tarz durumları göz önünde bulundurmak gerekir..

şota hollandadan bi sürü topçu getirebilir.. kurudu mu hollanda pazarı?
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Yükleniyor...
                                X