Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneş hain'dir .
    Hain'in önde gidenidir .
    O efsane değil bundan sonra ''kestane''dir .En azından benim gözümde ....
    Yediği kabı pisleyen ,bilge ve trabzonspor efsanesi gibi gözüken, bir paragöz'dür . !
    Yazık ....
    & ONUR RECEP KIVRAK &
    ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fiziği hantal değil, kilo aldığı için öyle gözükmüştür. İpe dizer gibi çalım ata ata geçen hızlı bir futbolcudan söz ediyoruz. Bizim orta sahayı tek Mbia toplayamaz. Okay'a yardımcı kim var? Ekici göbek oyuncusu değil. Constant orası için çok gevşek. Zeki mi? Fatih mi? Özer mi? Medjani mi?... Bunlar yarım performans veren adamlar. Yetersiz futbolcularla yola çıkarsak hedefe nasıl varacağız? Biz bir mevkiye bir transfer yapıp tüm mevkinin toparlanacağını sanıyoruz. Bu bağlamda stopere 2 kaliteli transferi destekliyorum. Ancak toparlar. Ozan'a geri dönecek olursak, devre arası kadar yüksek piyasası olduğunu düşünmüyorum, yeter ki hamle yapalım
      öyle cok oyuncu vardı mehmet topuz volkan sen ne oldu hepsi kayboldu gitti ozanında bunlardan bir farkı yok bizde öyle bursaspordaki gibi gevsekde davranamaz.

Yorum

• İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        beni beynimden vursan daha iyi yapma abi ya nasıl kanada ihtiyaç yok nasıl en kaliteli kanatlar bizde q7 nani den haberin yok galiba hucum yönünde bizim en büyük eksiğimiz kanat topcusu tabi.
        yusufu erkanı şimdi bıraksan gs bjk şikebahçe anında kapar futbolcularımızın değerini bilelim yusuftaki hırs hız çoğu futbolcuda yok ligde sadece takozluğunu üstünden atıp kafayı biraz çalıştırması gerekiyor.

erkanı tartışmam üst düzey kalitede bir futbolcu.daha özer filanda var.

o artist o7 yi abartmaya gerek yok burası patogonya ligi değil şov yapamaz bazende sinirden kırmızı görür.

Yorum

• Ne demisti unlu ve ulkenin en iyi yerli stoperi. Onlar insansa bizde insaniz. Stoperler transfer edilmedikce yeni felsefemiz bu.

Daha 5 tane oyuncu eksikligimiz var

Yorum

• Kanat beklemeyin boş yere.

Yorum

• Ndoye imza toreni ahbr

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kanat beklemeyin boş yere.
                valla ben beklemiyorum gerekte olduğunu düşünmüyorum .

sadece 2 stoper alınsın(kalkiteli) iş tamamdır bana göre.

Yorum

• Kanat Özer, Yusuf, Erkan vs. kim oynarsa oynasın ama malum kişi oynamasın lütfen.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adı speküle edilen futbolcular içerisinde göze çarpan tek gerçek "kesin çözüm" Agger.
                    Medjani ve Mbia'yi mükemmel biçimde tamamlayacak eksik parça , o olabilir.
                    Onun çabukluğu yer tutuşu ve sertliği savunmada hem solunda Constant'ı hem de sağında Medjani'yi iyi tolere eder. Hatta iyileştiğinde Bosingwa'da böyle bir stoperin yanında fazla sırıtmadan savunma orta ikilisi içinde görev yapabilir.
                    Agger de hızlı bir oyuncu değil ama muadillerine göre pozisyon bilgisi, sezisi ve kademe bilgisi çok çok üst düzey...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Hazır buradayken ; The ciks kullanıcı adı ile foruma katılım sağlayan saygıdeğer üyeden , hakkım geçti ise özür dilerim .
                      Konu hakkında her hangi bir yorum yapmayacağım , başlığa transfer haberleri için gelen insanları alakasız bir polemiğe sabır göstermelerini istemeyeceğim.
                      Sadece özür diliyorum ve bu mesajın kapsamı bununla sınırlıdır.
                      Forum moderasyonundan ricam bu mesajın silinmemesi ve orta yerde kalmasıdır. Teşekkürler.

Yorum

• Gazetecinin sorusu takimda cok stoper var diye soze baslayan bir yazari cok dikkate almayiniz lutfen ))

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          öyle cok oyuncu vardı mehmet topuz volkan sen ne oldu hepsi kayboldu gitti ozanında bunlardan bir farkı yok bizde öyle bursaspordaki gibi gevsekde davranamaz.
                          Ben Ozan'ın huyunda kötü bir davranış görmedim biraz önyargı var sanki. Mehmet Topuz gitti, takıma giremeyince de yatışa geçti. Volkan hep yetenekliydi ama aklı bizde değildi, maç öncesi bile arkadaşları ısınıyorken kendisinin rakip futbolcuyla elleri eşofmanın cebinde sohbeti olan fotoğrafını görüyordum. Elbette aklı burda olacaksa gelsin ama 20 yaşında bir futbolcunun hemen bir tahlilinin çıkarılması sağlıklı olmaz. 3 İstanbul takımı daha fazla zehirlemeden rehabilite edilip kullanılabilir çünkü orta saha göbeğimiz sanıldığı kadar güçlü değil. Yetersizleri toplayıp kaliteli oyunculara burun kıvırma lüksümüz olduğunu sanmıyorum
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            valla ben beklemiyorum gerekte olduğunu düşünmüyorum .

sadece 2 stoper alınsın(kalkiteli) iş tamamdır bana göre.
                            Bende böyle düşünüyorum.bence 1 tane topu iyi kullanabilen deneyimli yabancı stoper alınsın yeterli.

Yorum

• 2 veya 3 transfer olacakmış
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• yavrum be hurmaya bak ne mahzun duruyor acıdım bir an bee imza töreni aspor şu an.

Yorum

Yükleniyor...
                                X