Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ertan Artan

Bu yil inanin transferler konusunda dostlarimi aramadim. Sadece m.d haricinde. Benim Ts tarafinda kaynagim yok.

Misal bu ulke de ilk. halil eskisehire cay icmeye Trabzona imzaya gider diyen biri olarak, inanin artik dostlarimdan salt transfer icin mi ariyorsun yoksa aramayacaksin sitemlerinden dolayisiyla artik vazgectim

Yorum

• ________________Onur

Bosingwa__Santana__Medjani__Cavanda

_______________Mbia

Edu Vargas_______Ekici_____Yusuf

__________Cardozo___Ndoye
      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaslar Fatih Atik ve Zeki Yavru kazmalarına teklif geldi mi hiç?? Bu iki dengesiz kalacak gibi duruyor

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anladım kardeş.

Düşük maliyetli olmaz onun için uzun zaman bir çalışma gerekiyor ve sağlam scout ekibi.
          ya promes olmak zorunda değil ama takımıza layık gördüğüm kanat oyuncuları arasında yattaranın o performansı ne bilim ondan disiplinli durması ve aşırı derece asist,gol herşeyin var olması bu özelliklerin hepsi bir arada olunca budur dedim.Keşke kanat bölgesine böyle genç ve yetenekli bir oyuncu alsak evet bunun bir maliyeti var ama değer.Bize cuk oturan , uygun bir oyuncu

Ayrıca bana şunu izah edersen sevinirim neden defansa 7 veya 10 milyon euro arası 23 yaşlarında bir stoper alınmasın?
          Neden alınmasın?
          Baglantıyı anlayamadıgım için cevap veremiyorum

Kaliteli adam pahalı olur, iampiyonluk istiyorsak defansımız sağlam olmalı

En az 2 stoper transferi yapılmalı

Yorum

• Santana gelsin gözümüz hızlı stoper görür + Defans arkasına atılan toplar tehlikeli olmaz böylece

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1.transfer dönemi ne zaman bitiyor renktaşlar?

Stoper transferi için ne kadar zamanımız var
              31 Ağustos...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sene 5.'lik bile hayal hala transfer peşindeyiz üzülüyorum taraftarımıza vallahi billahi üzülüyorum gece gündüz demeden bu takımı düşünen ürün alan maça giden çocuğuna futbolcu ismi veren insanların izleyeceği bir takım değil bu Trabzonspor...

Ah ulan ah!
                Belki bir umut işte hocam.İşte hedef küçülten transferler yaptığımız için oluyor bunlar.Gerçekten maliyetli gerçekten sağlam iki stoper alırsak shotaya rağmen ilk ikiyi veya üçü zorlarız bence.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• Stoper isimleri (Ts aski)

Felipe Santana
                  Papy Djilobodji
                  Marcelo Guedes(Hannover)
                  Cleber Reis (Hamburg)

Cleber Yasi ve seriligi ile en iyisi bence..
                  ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                  ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Neden alınmasın?
                    Baglantıyı anlayamadıgım için cevap veremiyorum

Kaliteli adam pahalı olur, iampiyonluk istiyorsak defansımız sağlam olmalı

En az 2 stoper transferi yapılmalı
                    Burada stoper üç milyon euro beş milyon euroa bile çok diyenler var o yüzden kardeş,birde Türkiyede istanbul takımları bile stoperlere önem vermiyor pahalı diyor asıl stoper transferlerini forvet kadar da para verilebileciğini kavramak lazım. Kalite ve stoper ve şampiyonluk yorumun için kesinlikle haklısın katılıyorum.
                    En son erenslash tarafından düzenlendi; 10.08.2015, 22:39.
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• Transferi kapattığımızı düşünüyorum..

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu yaya toure ne adam ya ne gol attı
                        yaya toure'nin futbol dünyasında ayrı bir yeri var bence..
                        #

Yorum

• sol bek yok sağ açık yok stoper yok.. çok hatalı bir kadroyla sezona giriyor takım
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şampiyonluk hayali satanla bizden bişey olmaz sürünürüz diyen aynı zihniyettir.
                            Ne diyelim?

Trabzonspor'un gelecek senesi belirsizdir herşey olabilir mi?

Bu yönetim geleli 3,5-4 sene oldu...

Borç ortada... 200 Milyon Euro civarı... Alacaklar 2019'a kadar temlikli...

Ortada iskelet kadroyu bırak takım olma namına birşey yok...

Kombine satılmıyor..

Kulübün maddi manevi çizgileri paramparça...

İlk 4'e girince kendimizi başarılı sayar olduk...

Ne diyeyim? Ben sadece taraftara üzüldüğümü söylüyorum Fb,Gs,Bjk'yi geçtim bu ligde Bursa ile başı çeksek yine şampiyon olamayız yahu görünen köy kılavuz ister mi?! İstemez...
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• öglen vakitleri...m.beşir romantiği bir birey...fikir jimnastiği edilen bir forumda...

ortaya atılmıs bır fikri...kustahlığa varan bir uslupla yanıtlamaya çalışmıs...lakın bu yanıt forum yontemıncede kustah bulunmus olacakki benden alıntı yapılarak sarf edilen sözcuklerde....silinme ye maruz kalmıştır...

bu yanıtı okumus bulunmakla beraber...o vakıt mesgul oldugumdan...bu bıreye ıkı cıft laf etmek farz oldu...

-----------

bu farzı eda ederken...soyle bır soz le onsoz edeyım...fikirlerimiz savassın ıstemıstım bayım...lakın goruyorumkı sız sılahsızsınız ...//////

sımdı bu mınvalde sılahsız bırıne çıplak ellerımle karsılık vermenin ıcap ettıgını dusunuyorum...umarım bu çıplaklık erotık bır cagrısım oluşturmaz ...!!!

------

sımdı enes unal ...m besır orneklemesı ironıydı...saf ıronı...muhtemeldırkı ben demıyorum m.cıty dıyor...3mılyon euro bonservıs oduyor bu adama...ve kıraya veriyor sanırsam.../// ve alınmıs olan bu futbolcu kı h.sukur f tekke gıbı...ıdol olabılecek bır ısım potansıyelı arz etmişken bıle...bu bizim 1 .lıgde yeterlı sure alamadı..kı aldıgı sureler ya skor avantajı saglanmısken...yada macın 80 dk sı sonrasına tekabul edıyor..

----------

bu renktasa...hasan ahmet romantızmı bulasmıstı bır ara...sımdıde m besır...

net ornekler ıstıyorsa...abdulkadır ...goksu alhas ı...urfanın etrafı dumanlı daglar şarkısı eslıgınde...urfa ovasında aramasını tavsıye edecegım..

--------

yada baska bır orneklemle z .yavru yada m. yumluyla cogalan bır orneklem havuzunda bır kaç fıkır kulacı atmasını onerecegım...bosıngva demeyecegım....!!!!

--------

bu arkadas sık sık burda detaylı teknık verıler ve malıyet tabloları cıkarır...

-------
                              şununda sağlamasını yapsın bir zahmet...

mısal...gecen yıl...

kanarya webo...m.show...emenıke...kuyt 4 lusune ne odemıstır...ve bu oyuncuların nıtelıklerı hangı dozdadır...

yada bu yıl...van persie...m show...nanı...fernandao.... 4 lusune ne odeyecek...

-----------

yada bız gecen yıl.....cardozo....warıs....yatabare ...denız...e ne odedık...bu ısımlerın nıtelıklerı nedır hangı dozdadır...ne vermislerdır...////cardozoyu ayrı tarafa yazsın dıger 3 unu toplasın...toplamısta sanırım...

-----------

hal boyleyken....

ve bu forumun dogası fıkır jımnastıgı etmek uzerine kurgulanmısken...

ve sahsen uzun yıllardır yazan ve kendı nırvanasıyla merhabalasmaktan donen sahsım...

egrı cıvılerı çekıcle duzeltmekten vazgecelı cok oldu...

ve kalemımın ucu yaza yaza....sıvrılıgını yıtırelı de...cok cok oldu...

-------

ve mısır ekmegı , karayemıs, hamsı nın bana ogrettıgı ruhla burda kelıme sarf ederken...

bu arkadas ne yemıs ne ıcmıs cok merak etmekteyım...

------

arada burda bazı arkadaslara uslup dersı vermeye kalkısan...bu bırey...

hangı perhızı hangı lahana turşusunu tuketıyor merak etmekteyım...

--------
                              yazık...! yazmış olduğu iki satır...

yazık...! esasen yazmış oldugum kırk satır...

---------

yazılmıs olan bu kırk satır forumun dogasına...

nefes almak ısteyen nefeslensin...

--------

biran önce nefsini köreltebilmeyi bu bireye nasip etsin mevlam...

bu saatten sonra avam literatürün toy delikanlısıdır bu zat benim gözümde...
                              ------------------------
                              sözüm de ...özlü insaflar saklı...

size el insaf demem insanlığın ortak hakkı....

umarım bir gün olursunuz özünüzde haklı...

sözlerinizde edebi bir yörünge aklı...? / inşa edersiniz...umarım...

afedersiniz ...diyebilme erdemini de sergilersiniz...

belki bir gün....

--------

şiir yazıyor bu arkadas dıyordun ya hani bugun...

al sana dörtlük...

senin hakkın esasen ondörtlük...!!!

bu sayede lafı nereden anladığınıda gördük...

!!!!

anladığını nasıl zikr ettiğinide...!!!

-----------
                              çilehaneden...!!!

filehane ne...!!!

foot bol...dan ...

kah oradan kah buradan...

okuyunca anlayabileceğin kadarıylan...!!!

---------

erdemimin tüm devrimci selamıyla forum ahalisine selamlar...

herkese edepli kelamlar...!!!
                              "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                              --------------------------Novalis--------------
                              ------------

Yorum

• Geçen sene çok gol yememizin yegane sebebi stoperlerimizin çok kötü olması değil bir tane bile adamakıllı on liberomuzun olmayışıdır defansın önünde direnç gösteremediğimızdan stoperler çok kötü gözüktü. Çok sukur mbia ile o sorun çözüldü. stopere muhakkak bir transfer yapılmalı sakatlık var ceza var ama yapılmasa bile medjani ve bosiyle bile geçen seneye gore oldukca az gol yeriz

Yorum

Yükleniyor...
                                X