Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ozan neyse de volkana ne oluyor anlamıyorum. Şehir sahiplenmiş tekrar seni niye ayrılmak istiyorsun, belli bir yaşa gelmişsin, mükemmel bir şehirde yaşıyorsun anlamak zor gerçekten.
    bizdeyken sikinti sevgilisi deniyordu
    simdide muhtemelen onu daha önce kovan ertugruldur
    üstünede istanbuldan aklini celmislerdir

bunlarda toplaninca gitmek istiyordur
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Cebiroglu61 diye twitterde bugün danimarka saat sekizde taraftarin cok istedigi biriyle görüselecek maangeeiyle

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bursa onu satsada rüyasinda bile oynayamaz sampiyonluga

sener, fernendao, belushi gitti
        volkan kadro disi ve ertugrul asla düsünmüyordur onu kadroda

etti sana gecen senenin en önemli topcularindan dört

muhtemelen bakambu'da gitmek isteyecektir...bes

ayni kalitede adamlar alsalar bile, olamazlar...onlari cok iyi yapan takim oyunuydu, kariyerine sampiyon olamamis senol günesti

belki 2-3 yil sonra yine 3.-4.lük yarisinda olabilirler...ozani satsalarda satmasalarda kan kayibi cok büyük oldu
        Koyu renkte olanalar iyi çıkarsa iyi bir kadrosu var. Özellkle Cuenca. Barça altyapısı var.
        Mert
        Erdem
        Sivok
        Advincula
        Serdar
        Behiç
        Jorquera
        Ozan Tufan
        Josue
        Emre Taşdemir
        Bakambu
        Necid
        Cuenca
        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Alper potuk gibi yetenekli bir oyuncu oynadigi mevki olarak 8-10 gol atabilmeli bir o kadar da asist yapmali. fakat bitiricilik konusunda inanilmaz kotü bir oyuncu tabiri caizse bal yapmayan arı. Bu konuda fenerlilerde kendisini epey elestiriyor. Topla driplingte ise ulkenin en iyilerinden.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yazıyı sanki ben yazdım...
            estagfurullah renkdas, senin yazilarin bambaska bir seviyede
            pragmatik acidan ayni icerligi bizlerle paylasmak istesende...bir aktion filmi izlemis gibi oluyorum senin yazilarini okurken...her zaman cok begenmisimdir.

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cebiroglu61 diye twitterde bugün danimarka saat sekizde taraftarin cok istedigi biriyle görüselecek maangeeiyle
              Aggermi?
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Futbol anlamında çok şey bekliyorum .
                Constant durarak oynayan bir adam değil , saha içi ile sınırlı ise kastedilen umursamaz bir adamda değil .
                Adam sol bek değil , zorlama biçimde sol kanattaki eksikliğe binaen oradaki ihtiyacı görüyor.
                Allah Genoa'da ,registalı italyan üçlü defansı oynatan hocayı davul etsin , taş gibi sol-iç orta göbek oyuncusunu başımıza sol bek eyledi...

Serdar Bey, Constant hakkında olumlu düşünmenizi anlıyorum.

Fakat bu futbolcu sol bek dışındaki mevkilerde de yeterli bir süre aldı.

Benim futbol bilgime göre yeterli katkıyı veremediğini düşünüyorum.

Bu futbolcunun yetenekli olduğundan şüphem yok. Lakin işini ciddiye almıyor.

Saha içerisinde kendini kaybettiriyor.

Uefa Elemeleri Rabotnicki ilk maçında da sol iç orta alanda da oynadı.

Fakat gerekli ışığı özveriyi bir türlü göstermiyor.

Ben mental sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.

Constant zihnini toplayıp, takıma kendini adayabilirse ancak o zaman faydalı olabilir.

Mevcut vurdumduymaz hali ile başarılı olabileceğini düşünmüyorum.

Ama Sol İç Ortasaha olduğu konusunda sizinde hemfikirim.

Fakat dediğim gibi sorun mental....

Umarım hepimizi yanıltır.

Yorum

• ozan tufan gelirse bize katkısı olur kesinlikle

Yorum

• Ozan tufan yili transferi olur.

Yorum

• Ozan bize kalmaz. Twitterda takip edebildiğim kadarıyla GS- BJK den birine gidecek gibi.
                      Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Alper'i bir daha izleyin.teknik olarak kisitli oldugunu, pas konusunda sıkıntılar cektigini, topu uc kere durtmeden kontrol altina alamadigini, surekli kaybedecek hissini verdigini, ozellikle tek pas konusunda zayif oldugunu gorursunuz.ayagi kotu, daginik, zayif bir oyuncu.ama kivrak, kondusyonu yuksek, takima enerji veren bir oyuncu.ozan'in gerisinde. Unal karaman'a yaklasamaz bile.bu iki oyuncu 19 yaslarinda milli takimda direk 11 oynamaya basladilar.alper 24 yasina geldi. Hocanin kullanisina gore deger kazanabilecek bir oyuncu.

Oynamayan oyuncuya niye bu kadar deger atfedilir hic anlamiyorum.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alper'i bir daha izleyin.teknik olarak kisitli oldugunu, pas konusunda sıkıntılar cektigini, topu uc kere durtmeden kontrol altina alamadigini, surekli kaybedecek hissini verdigini, ozellikle tek pas konusunda zayif oldugunu gorursunuz.ayagi kotu, daginik, zayif bir oyuncu.ama kivrak, kondusyonu yuksek, takima enerji veren bir oyuncu.ozan'in gerisinde. Unal karaman'a yaklasamaz bile.bu iki oyuncu 19 yaslarinda milli takimda direk 11 oynamaya basladilar.alper 24 yasina geldi. Hocanin kullanisina gore deger kazanabilecek bir oyuncu.

Alperi çok seyrettim. Çok ama çok rahat çalım atabilen, tekniği yeterli ve topu çok iyi saklayan bir oyuncu. Şuanda kanatta Erkandan daha verimli oynar.
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Koyu renkte olanalar iyi çıkarsa iyi bir kadrosu var. Özellkle Cuenca. Barça altyapısı var.
                            Mert
                            Erdem
                            Sivok
                            Advincula
                            Serdar
                            Behiç
                            Jorquera
                            Ozan Tufan
                            Josue
                            Emre Taşdemir
                            Bakambu
                            Necid
                            Cuenca
                            gelenler gidenler kadar kalitelimi? olsalarda tutacakmi bu transferler? - 5transfer yaparsin, 2si iyi cikar...ertugrul'un da bu konuda zaaflari var...gecmiste bunu defalarca göstermistir.
                            gidenlerin hepsi her mac 11de baslayip, oyuna etki eden adamlardi...o kadroyu hoca ile beraber tutabilselerdi, üzerine 2-3 akilli transfer ile sampiyon olamadan tepeyi zorlardilar...aynisi antep'in 2010 kadrosu icinde gecerli idi...fakat olmadi, olmuyor, tutamiyorlar (gerci aynisini bizde yasadik 2011sonrasi)...yönetim zaafimi yoksa siyasi olaylarmi var bunu arkasinda? bunu Deep Blue abimiz herkesten iyi anlatabilir bize...

ha birde bir iddiada bulunayim...sivok bu sene anca 20mac cikarabilir..gerisini sakat gecirecektir muhtemelen...iyi bir stoper olsada ona bulasmadigimiza sevindim

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alper'i bir daha izleyin.teknik olarak kisitli oldugunu, pas konusunda sıkıntılar cektigini, topu uc kere durtmeden kontrol altina alamadigini, surekli kaybedecek hissini verdigini, ozellikle tek pas konusunda zayif oldugunu gorursunuz.ayagi kotu, daginik, zayif bir oyuncu.ama kivrak, kondusyonu yuksek, takima enerji veren bir oyuncu.ozan'in gerisinde. Unal karaman'a yaklasamaz bile.bu iki oyuncu 19 yaslarinda milli takimda direk 11 oynamaya basladilar.alper 24 yasina geldi. Hocanin kullanisina gore deger kazanabilecek bir oyuncu.

kardeşim 3-0 biten iki tane es es maçımız var .. ikisini de izleyiniz.. zokoranın nasıl çaresiz kaldığını göreceksiniz..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Alper transferinin niye olmadiginin ayrintilarina kadar bilen biri olarak. Donemin yoneticileri basiretli davranmislardir. Ama takim ihtiyaci yonunden bakildiginda yanlis karar vermislerdir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X