Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri satılır buyuk ıhtımal,+ yenı stad geliri,Sponsor vs vs bızım borcumuz telafi edılır hatta +yada gecebilirizde gelecek paraları kullanacak adam önemli.
    kesinlikle renkdas her kaynak yeni stad sponsor çok dikkatli kullanmalı bunun için bir ceo lazım herseyi organize etmeli.

Yorum

• Evren Vargas %80 dedi. Hafiften sevinmeye başlayalım
      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Ekici olmadimi sut atamiyoruz ekici olmadimi korner kullanamiyoruz frikik kullanamiyoruz gol dahi atamiyoruz...
        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Uğur Demirok Bu takımda kalmalı. Yerı kesın olan 3 adam var takımda mbia,Mehmet Ve Onur.
          ....

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ekici olmadimi sut atamiyoruz ekici olmadimi korner kullanamiyoruz frikik kullanamiyoruz gol dahi atamiyoruz...
            Cardozo korner kullanıyor ya. adam hayatının rezilliğine şait oldu belkide.
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evren Vargas %80 dedi. Hafiften sevinmeye başlayalım
              yüzde 100 de olsa olmaz o transfer Yüzde 1 milyonlar gördük

Yorum

• Stoper Kanat Ndoye geliyor ;

Onur
                Cavanda Medjani Stoper (Alper)
                Mbia Constant
                Transfer Ekici Yusuf
                Ndoye
                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Ekici ortada olmalı veya ileri amc o kadar. bu iki yön arasında olur başkada olmaz.kalite adam almayıp eksik bölgeler olunca başkalarına kaydırıyorlar görevi onların da performansının içine ediliyor.Yuh artık. kanada çekilmez bu adam gereksiz saçma olur.adamı da bitirirsiniz. kanat oyuncusu alsınlar ekici taksiksel geçici bazda maç içinde freestyle rolü verir o ayrıdır taktik gereği.
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• Constant'ı geldiğinden beri bir türlü beğenmedim .. Çok rahat, pres yapmayan ve kolay top kaptıran biri .. Keşke gönderip Başkasını alabilsek ..
                    McLas was Here

Yorum

• ndoye alındığını varsayarsak ben vargas transferini çok istememe rağmen olacağını düşünmüyorum

Yorum

• Baba Rahman--Antonio Rüdiger--Daniel Carriço bu adamları alacaksın solbeck baba, ortada daniel ve rudiger defans süper olurdu gerçi bizimkiler gene babayı bir şekilde alırlar bize
                        "Annuit cœptis"

Yorum

• bu vargasla yani aldığımız kalecinin tipine acaip uyuz oldum çok itici tipleri var özellikle vargasın.

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evren Vargas %80 dedi. Hafiften sevinmeye başlayalım
                            Evren kim aga?

Yorum

• Beyler ne kadar kızsanız, istemeseniz de Cardozo bu takıma yük. Satılması en hayırlısı olacak.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyler ne kadar kızsanız, istemeseniz de Cardozo bu takıma yük. Satılması en hayırlısı olacak.
                                yüzde bir milyon katılıyorum bu sene satıldı satılmassa elimizde patlayacak

Yorum

Çalışıyor...
                                X