Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eskişehirspor taraftar forumlarında sefa için Trabzon yönetimiyle görüşüldüğünü ,ayrıca Mustafa akbaş'ın da gündemlerinde olduğunu yazıyorlar
    Eskisehir iyi calısıyor demek ki bu transferleri yaparlarsa antipati azalır onlara karsı üstüne birde Erkan ı geri alsalar harika olurdu

Yorum

Eskişehirspor taraftar forumlarında sefa için Trabzon yönetimiyle görüşüldüğünü ,ayrıca Mustafa akbaş'ın da gündemlerinde olduğunu yazıyorlar
      sefa, eskişehir ve Trabzonspor için iyi anlaşma olur..
      kaybeden olmaz.. (maliyeti göz önünde bulundurmuyorum)

Yorum

• Benim aklım hala eto da o adamı nasıl alamadık anlamıyorum. Bana göre geçmiş en iyi forvetlerden biriydi

Marko marin iyi hamle olur bence

Yorum

Teşekkürler.
          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            serdar celıkler bır numaralı azız yalakası merıc muldurden faık cetınerden farksız..ıclerınde bı tek ugur meleke gerısını koy ver gıtsın
            Serdar adamin dibidir demedim hocam..Saha icersini yorumlama noktasina fikrine değer verdiğim ender yorumculardan dedim...

Yorum

• carlos zambrano ve eder alvarez balanta youtubedan gördügüm bize yarayacak oyuncular balanta zaten fm den bilindik ama sambayı bilmiyorum videolarından da anlayamadım balanta ve zambrano gibi zambrano zorlansa daha iyi olmaz mı sanki
              ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
              Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Samba ve ndoye iyi transferler de sefayi bizim taraftar niye gonderme meraklisi onu anlamiyorum amator yusuf var orda onu gormuyormusunuz
                Yusufun sefanin yasina gelmesi icin 2 senesi daha var. 2 sene icinde yusuf tam bir raket olur trabzonun Gareth Bale. Yani Insallah olur keske olsa 😂

Yorum

• Mustafa Akbaş'ı bedelsiz alırlar, Sefa - Kaan Kanak takası olur yine zararlı biz çıkarız

Yorum

• Arif abi soylediysen kaçırdım galiba Ndoye tamam demi?
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Sefa, M.Yumlu ve Medjani'nin ilk onbire girebildiği bir takım ligi 5. bitirir. Ne zaman kadromuz bu adamlardan iyi olur, bu adamlar yedek kalır, o zaman ilk 3 mücadelesinden bahsedebiliriz.

Onun dışında Onur, Mbia, Bossingwa, Cavanda, Konstant, Özer, Yusuf, Erkan ve Cardozo Türkiye Ligi için gayet yeterli adamlar. Evet rakiplerimiz çok etkili transferler yaptılar kadroları bizimkilerden iyi ama her zama niyi kadro şampiyon olmaz. İyi takım şampiyon olur. Ve bizim oyunculara bakınca, birkaç nokta takviyeyle neden takım olmasınlar diyorum. Tabi herşeyin önünde yönetimin artık takıma bir huzur vermesi şart.
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Sefa olayı gerçek mi kalpten giderim bak yavaş yavaş söyleyin. Giderse herkese benden çay.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Belki güleceksiniz ama Eskişehir taraftarı Aykut Demir'i alalım defans problemimiz çözülsün diyorlar

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hakanla anlaşamadan gönderip yerine de bonservis verip yabancı yedek kaleci almayı ancak ve ancak ve yine ancak bizim basiretsizler düşünür ve uygular.

Yönetimin basiretsizliği konusunda haklısınız fakat kaleci konusunda yeterli bilgiye sahip değilsiniz.

Anlaştıkları kaleciye bonservis ödenmeyecek. Çünkü sözleşmesi bitmiş, serbest oyuncu konumunda ilgilendikleri kaleci.

Muhtemelen Hakan'dan daha az bir ücrete anlaşacaklardır.

Yorum

Belki güleceksiniz ama Eskişehir taraftarı Aykut Demir'i alalım defans problemimiz çözülsün diyorlar
                              Defanslarının kilit adamı olur zaten aykut. Büyük takımlarda oynayamaz ama

Yorum

• İlk olarak lazkopattt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yusufun sefanin yasina gelmesi icin 2 senesi daha var. 2 sene icinde yusuf tam bir raket olur trabzonun Gareth Bale. Yani Insallah olur keske olsa 😂
                                Olur. En azından olabilir o potansiyel var.
                                Yani şu takımda ileride 20m Euro'ya bir futbolcu satılacak kim diye sorsalar ya Onur, ya Ekici ya da Yusuf derim.
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

Çalışıyor...
                                X