Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Waris hk. cikan bugün ki haber, ne diyor ?

Majeed Waris set to join Rennes on Thursday
    According to our colleagues at Le Télégramme, Ghanaian attacker Majeed Waris will make his return to Ligue 1 with Rennes on Thursday after an agreement between the Brittany side and Trabzonspor was reached last night.

Lorient were also interested in the player, who reportedly rejected FCL because he did not like the idea of playing on a synthetic pitch. He is due on Thursday in France to have a medical before completing a move.
    .
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Yusufun da sefanin da yerine adam lazim. Malesef ne kadar cok istesemde ikisi de bir halt beceremiyor.

Adam icinden gecilmez diye 1000 defa kagida yazi yazdirsinlar ceza olarak yusufa.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğrulatamadım....Bu yönetim djurcic i alamaz..Umarım yanılırım
        Bencede abi. Nerde o vizyon. Kayseri bile 2 oyuncu kiraladı ordan. Bizim Hurma anca Onura efelik yapsın.
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Samet 27 haziran da klübe önerdim bu oyuncuyu
          Hayırlısı artık abi. Fakat sanki yönetimin klasik oyalama haberlerinden ötesi değil gibi bu haber.

Arkadaşlar bu arada Sefanın Eskişehir muhabbeti bir eses yerel gazetesi. Şota müsaade ederse Sefa eskişehir de diye yazmışlar.
          Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak lazkopattt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence özer ilk 11 futbolcusu degil 😕
            Özerin olduğu yerde bence marin (bir de eski formunu yakalasa) olsaydı tadından yenmezdi...

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Waris hk. cikan bugün ki haber, ne diyor ?

.
              Waris'in çarşamba günü Rennes'e katılması bekleniyormuş. Dün gece Trabzonspor'la anlaşmaya varılmış.

Lorient de ilgileniyormuş ama Waris sentetik çimde oynamam diyince anlaşma olmamış.

Perşembe günü sağlık kontrolünden geçecekmiş.

Yorum

• Samba ve ndoye iyi transferler de sefayi bizim taraftar niye gonderme meraklisi onu anlamiyorum amator yusuf var orda onu gormuyormusunuz
                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Bir zamanlar Balkanlar'dan bir kaleci transfer etmiştik. Petronovic. Takımı ligin ortalarında ama kendisinin lakabı "Kedi kaleci" imiş. Aldık. Gerçekten plonjonları iyiydi ama çoğu lig maçında bizi yaktı. Avrupa'da zirvesini ise Copenhagen maçında yaptı. Plonjonu yine iyiydi

Şimdi alacağımız 15 maçta 45 gol yiyen kaleciye iyi diyorlar. Forumdaki bir renkdaşımızın verdiği bilgiye göre son sezon oynadığı Alkmaar takımının taraftarı ona "Palyaço" lakabını takmış. Açıklaması da seni vezir de edebilir, rezil de. Plonjonları nasıl acaba?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir zamanlar Balkanlar'dan bir kaleci transfer etmiştik. Petronovic. Takımı ligin ortalarında ama kendisinin lakabı "Kedi kaleci" imiş. Aldık. Gerçekten plonjonları iyiydi ama çoğu lig maçında bizi yaktı. Avrupa'da zirvesini ise Copenhagen maçında yaptı. Plonjonu yine iyiydi

Şimdi alacağımız 15 maçta 45 gol yiyen kaleciye iyi diyorlar. Forumdaki bir renkdaşımızın verdiği bilgiye göre son sezon oynadığı Alkmaar takımının taraftarı ona "Palyaço" lakabını takmış. Açıklaması da seni vezir de edebilir, rezil de. Plonjonları nasıl acaba?
                    Plonjonunu bilemem ama hakanla anlaşamadan gönderip yerine de bonservis verip yabancı yedek kaleci almayı ancak ve ancak ve yine ancak bizim basiretsizler düşünür ve uygular.

Yorum

• Volkan Şen transferine hazır olun derim ben..
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yusuf hariç eldeki tüm kanat oyuncuları, Cardozo hariç eldeki tüm forvet oyuncuları gönderilmeli. Şimdi yada daha sonra. Hiçbiri şampiyonluğa oynayacak kadoda maliyet/fayda olarak doğru isimler değil.
                        Geçen sene herkesi gönderdik de ne oldu ?
                        Bu herkes gönderilsin komple yeni takım kurulsun yorumları hala nasıl yapılıyor anlamıyorum, bizim kafa hiç değişmeyecek sanırım.
                        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• stil olarak Kluivert ama tabiki aynı klas değil

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Waris'in çarşamba günü Rennes'e katılması bekleniyormuş. Dün gece Trabzonspor'la anlaşmaya varılmış.

Lorient de ilgileniyormuş ama Waris sentetik çimde oynamam diyince anlaşma olmamış.

Perşembe günü sağlık kontrolünden geçecekmiş.
                            Çimin transfere engel olduğunu da ilk defa görüyorum. Komik geldi baya.

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen sene herkesi gönderdik de ne oldu ?
                              Bu herkes gönderilsin komple yeni takım kurulsun yorumları hala nasıl yapılıyor anlamıyorum, bizim kafa hiç değişmeyecek sanırım.
                              Topçulardan sıkılıp değişim isteyen yok. Yetenek yok adamlarda napalım şimdi ? Eşekten tay doğurmasını mı bekleyelim ? Yürüyen, bir tek adam eksiltemeyen kanat oyuncuları istemiyorum ben. Özellikle şikebahçe maçında ezilmek istemiyorum.
                              En son kyodou tarafından düzenlendi; 04.08.2015, 11:06.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Harbi ya 50 kere soruldu, söyleyen çıkıpta kaynak belirtmedi.
                                Eskişehirspor taraftar forumlarında sefa için Trabzon yönetimiyle görüşüldüğünü ,ayrıca Mustafa akbaş'ın da gündemlerinde olduğunu yazıyorlar

Yorum

Çalışıyor...
                                X