Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Travel yok tabii?
    )

Yorum

• Tahminen N'Doye, Esteban ve Zambrano
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gelecek Futbolcular Ndoye ve Esteban'dır diye tahmin ediyorum.
        Bu hafta Cuma'ya kadar KAP coşkusu bizi bekliyor

Perşembe günü öğlene kadar açıklansa da, 25.000 taraftar Avni Aker'i çılgınca doldursa
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• n doye kaç numara giyer ?
          Bordo-Mavi

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Travel yok tabii?
            )
            oyuncu soracaksan var bir kaç kişi daha çekinme

Yorum

• İlk olarak KaNDeMiR KaaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yorumları okuyup, haberdar oluyordum sadece son zamanlarda ama renktaş bu yorumu görünce önce güldüm sonra sağ üstten girişe basıverdim
              Öncelikle Yatabare özellik olarak İPhone 4 olabilir ama 3310 katkısı ancak verebildi. Sonra, N Doye 3310 bile olsa yani Yatabareyle eşit bile olsa zaten senin takımının 1 numaralı santraforu belli yani çift santrafor oynanmayacaksa öyle konuşulduğu gb Osvaldo, Abel vb leri alınmaz. Alınmazı mantığa uygun olmaz. Ayrıca ve ayrıca hemen hemen herkes borçtan harçtan, yüksek maaşlardan yakınırken, İhı yönetiminden ve kendinden yakınırken neden her transfer döneni FM oynuyormuşuz gb 5,6,8 milyon euroluk transfer kovalıyoruz. Şunuda belirteyim atıyorum N Doye 2,5 milyon euroya alınırsa, üstüne 4 daha koyar Abeli alırdım gb saçmalayacak taraftarlarımız olduğuna eminim. Hani 6,5 7 Abel olsaki belkide bu fiyat iyi niyetli bir fiyat 7-2,5 = 4,5 milyon euro rakam olarak azmış gb gelebilir ama her 1 milyon euroluk farkta yaklaşık 3 trilyon diyeyim fark arttığını unutuyoruz heralde yani 7 trilyon eski parayla N Doye iken en iyi ihtimalle 18 trilyon falan Abel eder. Bu klüpte o kadar para yok arkadaşlar. Bu takım her dönem bir Bosi bir Malouda, bir Cardozo, bir M Bia transfer etti ama Bosi ve Malouda hariç birlikte külfet derecesi yüksek transfer düzenlenmedi, düzenlenemezde. Kaldı ki o transferlerde bonservis yok yada yok denecek kadar azdı(Cardozo hariç)
              Tabiki Warisin fahiş fiyatı, Yatabarenin fiyatı yüksek olmasada koyduğu evlat acısını vs görüpte onlara verildi bunlara neden verilmedi diyenler olabilir ama HAKLI DEĞİLLER. Her transfer dönemi yüksek bonservis ve maaşlo topçu A LA MA YIZ. Almamalılıyız. Aslında alırız yani borçla da ama yapmamalıyız. Bir Gs bunu 2010-2011 den sonra yaptı. Bir Fb bunu bu yıl yaptı mesela ama ikisi içinde bizden farklı olan hususlae var. Bir sponsorlar, iki iş adamları, üç kombine ve resmi ürün satışları vsvs bunların zerresi bizde yok destek yokken biz olası BİR ŞAMPİYONLUKTA dahi borç silebilirz ancak, üstüne ekleyip bir şeyler bile yapamayız. İskoç liginden videosunu izlediği kanatı beğenen (adı sanı olmayan), Sistoyu beğenen ki yetenekli bir oyuncu ama daha piyasası ce teccrübesi olmayan adamı vb bir sürü oyuncu buna Muhammed bile dahil tecrübesiz oyuncaları isteyen ey taraftarlarımız yarın bir gün ilk önce kendileri onlara saldıracakken N Doye mi beğenmiyorlar. Ben bizim taraftarımızın tez canlılığını sevmiyorum. Biraz dağıldı mesajım ama ez cümle ; FM oynanmıyor paramız çok yok durumlar kötü ve ekleye ekleye giitmemeliyiz, takım ekle transfer yap istifa et yok burda yani para kaynağı daha biz klübünüz için oluşturamazken neyin tatavası bu. Forma beğenmeyiz, transfer beğenmeyiz, yönetim beğenmeyiz, stadtum beğenmeyiz tamam neredeyse hepsinde vizyonsuzluk klübümüz tarafından da gerçekten mevcut ama takım böyle mi desteklenir yahu soruyorum sizd ?
              Yok mu büyüklerimiz... 1970 80 lerde yav şu bordo mavi formamızın mavisi çok mu koyu, şu koltuklar daha mı rahat olsaydı vs deniyormuydu. Taraftardan birlik başlamadığı sürece bir halt olmaz. O stadyum o futbolcular şayet mücadele edip ter akıtmıyor, koşturmuyorlarsa taraftar istediğini demekte haklı olacaktır. Her şeye muhalefetiz ama hiç bir şeyde birlik yada yapıcı değiliz Allah aşkına ya. Gelişen teknoloji vs dir insanlar falan değil. Bizler yine aynıyız, etrafımızda değişen bir şeylerin olması bizi de biz olmaktan çıkarmak zorunda değil. Sen, ben, biz Fb Gs gb olmak zorunda değiliz. Zaten olamıyoruz, şehir, para, medya vsvs bir sürü şarttan olamıyoruz. Yani takımda kim oynuyorsa sahip çıkılması lazım, çöp denmesi bile kendimize hakaret ve burda aslolan Trabzonspordur. Yatabare kötü çıktı Waris kötü çıktı Zeki kim Yumlu kim Soner, Salih, Fatih vs kim denerek olmayacak bu iş. Evet bende yetersiz görüyorum ama daha iyisi alınana kadar en iyileri bunlar ve Allah iyisinş yada orta hallisini ama Trabzonsporumuz için EN İYİSİNİ verecek hem yönetimi, hem taraftarı, hem futbolcuları hemde rakiplerin eşitini nasip etsin inşallah. Hakem, medya vs bunlarda dahil. Bende isterim N doye değilde başkası gelsin ama inşallah gelen her kimse iyi iş yapsın. Birileri kötü transfer yapsın, kötü çıksın sonra ben demiştim demek için burda beklemeyelim. Amaç Trabzonspor menfaati değil mi yahu. Herkes scout, menajer, td yada başkan olmak mı istiyor anlamadım. Bu takımın hocası var ve transfere o onay verir. Eğer başınıza gelen td yş HİÇ istemiyor, bilgisine güvenmiyorsanız çok büyük tepkiler koyar istemediğinizi belli edersiniz. Ha yönetiminiz sizi dinlemez getirir, o transferleri yapar ve başarısız olursa her anlamda o zaman istifaya çağırırsınız düşerler. Ama hiçbirimiz sanırım başarısız olalım, ona buna ot ataşım diye beklemiyoruzdur. Herşeye lütfen bir lafımız sözümüz olmasın. Bu genel bir mesaj, atan şahıs sadece benim mesaj yazmama vesile oldu. İPhone 4, İPhone s4 olayındada dediğin gb durun bu olsa bile hiç bir şey vermeyen Yatabare yerine s4 olan N doyeyi tercih ederim şayet PARAM onu gerektiriyorsa. Yani bilip,bilmeden var mı yok mu para demeden 6 yı istemem.
              Bence çok yanlış düşünüyosun renkdaş. PARAN yoksa hiç transfer yapmayacaksın o zaman. Kulübe yaşlı-vasat oyuncuları dolduracağına hiç transfer yapma çok daha iyi. Futbol sahada 11 kişi ile oynanır. Önce ilk11' ini çapının yettiğince mükemmelleştireceksin. Sonra yedek kulübesini zenginleştireceksin. Elimizde Cardozo gibi Trabzonspor standartlarının tavanında bir forvet var ve son demlerini oynuyor. Ayrıca 2.5 M € alıyor. Bir yaşlı yıldız forvet daha alma lüksümüz yok. Aslında bizim yaşlı oyuncu alma lüksümüz de yok. Biz ancak ve ancak bizi basamak olarak gören (Burak-Selçuk- Egemen) satabileceğimiz oyuncularla İst takımlarıyla yarışabiliriz. O küçümsediğin Steven, Sisto gibi isimler bizim kurtuluşumuz olur, N'Doye değil. Bu isimler patlama yapabilecek ve zarar ettirmeyecek isimler. N'Doye' nin bir sonraki transferi sözleşme fesih bedeli ile olur.
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• aynen arkadaslar buyuk bir supriz olmazsa ndoye ve estaban bitmiş gözüküyor. hurma 3 ve duruma göre 4 adam alacagız dedi. 3. adam stoper olacak. eğer alalım derlerse 4. adamda solbek yada kanat olacak. 3 adam kesin gibi. 4. adam belki.

Yorum

• Onur'u kadro dışı bırakmadık, morali bozuk olduğu için izin vermiştik dedi.

Oysa bazı yalancı medya kadro dışı diye manşet yapmıştı.

Neyse bu durum da tatlıya bağlandı ya rahat uyurum artık.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Bence yayında sayılan bütün isimlerle anlaşıldı . Samba olur inşallah ..
                    TRABZONSPOR
                    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Koyun kaptanın önüne iki adam gibi stoper + mbia en az 15 maç gol yemeyiz
                      Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                      Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Hurma, çok güzel ve tatmin edici konuştu.

TS çok büyük bir camiadır ve sezona güçlü girecektir dedi.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Kaleciden ziyade sol bek alsınlar ya, kaleci ne iş anlamadım.

Sol bek, stoper, forvet.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Hala transfer. Bir türlü uyanamıyorsunuz.

Yorum

• En az 3 transfer yapılacak bu sayı 4 de olabilr dedi bu 3 oyuncu stoper, forvet, kaleci olacakmış... Önümüzdeki 2-3 gün içinde 2 kişi bitecekmiş... Sunucu sıkıştırdı ama isim vermedi, Ndoye ' mi diye sordu sunucu isim veremem diye geliştirdi büyük bir ihtimal yalanlamadıpına göre N doye..

Yorum

• Song-Glowacki gibi bir adamın yanında Aykut,Medjani adam gibi stoper olur. Üstüne kornerlerde çok gol atarız
                                "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

Çalışıyor...
                                X