İlk olarak BySeHzAdE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonda olan taraftarımızın antremana gitmesi lazım güzel moral olur takım için
Yorum
-
İlk olarak tunganyan tarafından gönderildiaramızda bazı kaşarlar hala zorla yapmış bu iş bitmedi iho görüşecez falan. Yahu ağzınızdak akan salyalarla İHOdan berbat haldesiniz arkadaş ne marsık adamlarsınız siz ya! Hala farkına varamadınız mı İHO bir taraftan anasını ağlatıyor siz de diğer taraftan devam ediyorsunuz farkında mısınız bilmiyorum ama Trabzonspor zarar görüyor İHO değil! Adamlar spor kanallarında muhabirler de dahil takımlarını göklere çıkıartıyor. Gomez Süper Cenk yeni transfer Olcay söndü deniyor ama hepsinden hırslı hepinizin amk diyorlar resmen olmayanı da yüceltiyorlar ama bizim yönetim de oyuncularda ve en önemlisi taraftar da vuruyor da vuruyor Allah bizi beyinsiz akılsız egoist taraftarlardan uzak tutsun sakin sabit olanlar bize yeter. Aralıkta kongre var boş boş salya akıtmaktan vazgeçin seçim yapılacak orda halledin işinizi.............
Yorum
-
İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum neye döndü arkadaş? .mk lar kaşarlar falan?
Göze en çok çarpanları silindi ama bir çoğu da duruyor...
Forum bir şeye dönüşmedi , forum onu oluşturanlardan bağımsız bir organik yapı değil . Aksine onu var eden bireylerin oluşturduğu üst ahlakı üst benliği meydana çıkarıyor. Buyuz yani , ötesi yok . Tenkit ettiklerimizle aramızda ahlaken ve kültüren bir fark yok . İlkokulu bitirmeyeni de aynı , akademisyeni de...
Ancak sen ki, 15 yaşında bir kardeşim buna isyan ediyorsun .
Ellerinden, gözlerinden öperim Yılmaz kardeşim...En son Serdar A tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 18:50.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirader sende saplantı hastalığı var sanırım olaylara hep aynı açıdan bakıyorsun. biraz ufkunu genişlet, düşünerek konuşmayı dene mesela. sen hep yiyerek konuşmaya alışmışsın bu nedenle mantıksız ve komik kaçıyorsun.
ben ise onur hata yapmışsa cezasını çeker . kendini büyük görmemeli, hocanın işlerine karışmamalı tarzında yorumlardan dısarı cıkmadım .
hala daha o çizgimi koruyorum61
Yorum
-
Şu avrupa kupası maçında. .. sağa sola laf etmeden....
Onur bizim herseyimizdir. ...diye bağırsin 30 bin kişi. ...
Gerisi gelir.....
Bir sezonun kaderini belirler. ...O tezahurat. ...
Devre arası yeni yönetim. ...adam akıllı hamle yapar....zaten.....
Nefesimizi tutup....Karadeniz dehli zinde. .Devre arasına dek....tek vücut olmalı. ...
Çekirdek citleyenler. ...Bu maç sadece bu maç. ..
Bu şehrin onuru için o stadda olun....
Sadece bir maç. ....
Hade ula.....En son The Ciks tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 18:49."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum neye döndü arkadaş? .mk lar kaşarlar falan?
Böyle mi örnek oluyorsunuz?
Alnından öpüyorum seni kardeşim. Şimdi sen örnek oldun...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 yaşında bir kardeşimin yazdığı mesaj. İbretlik...
Alnından öpüyorum seni kardeşim. Şimdi sen örnek oldun...Sen askere gidersen şampiyon olacağız takımın üzerinde olumsuz havan var. Gülümsemeden sert mesajların var.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
Yorum