Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BySeHzAdE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar muhattap olmayın o arkadaşla engelleyin gitsin. Kaç kişi ceza yedi onun yüzünden hala akıllanmadı.
    ben engelledım de sagolsun arkadslar alıntılayıp duruyorlar..bırakın takılsın kendı halınde dıyoruz prım vermeyın..herkes engellesın kendı yazsın kendı okusun..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonda olan taraftarımızın antremana gitmesi lazım güzel moral olur takım için
      Kombine veriyorlar mi

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi
        aramızda bazı kaşarlar hala zorla yapmış bu iş bitmedi iho görüşecez falan. Yahu ağzınızdak akan salyalarla İHOdan berbat haldesiniz arkadaş ne marsık adamlarsınız siz ya! Hala farkına varamadınız mı İHO bir taraftan anasını ağlatıyor siz de diğer taraftan devam ediyorsunuz farkında mısınız bilmiyorum ama Trabzonspor zarar görüyor İHO değil! Adamlar spor kanallarında muhabirler de dahil takımlarını göklere çıkıartıyor. Gomez Süper Cenk yeni transfer Olcay söndü deniyor ama hepsinden hırslı hepinizin amk diyorlar resmen olmayanı da yüceltiyorlar ama bizim yönetim de oyuncularda ve en önemlisi taraftar da vuruyor da vuruyor Allah bizi beyinsiz akılsız egoist taraftarlardan uzak tutsun sakin sabit olanlar bize yeter. Aralıkta kongre var boş boş salya akıtmaktan vazgeçin seçim yapılacak orda halledin işinizi.............
        aha buyur burdan yak salya malya. sen bunları ağzından mı söyledin şimdi ?

Yorum

• Takim cok eksik napicaz lig baslicak ne zaman transfer olacak belirsizlik var
          ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forum neye döndü arkadaş? .mk lar kaşarlar falan?
            Bunlar yine iyi , sansürsüz galiz küfürler halen tüm başlıklarda ...
            Göze en çok çarpanları silindi ama bir çoğu da duruyor...
            Forum bir şeye dönüşmedi , forum onu oluşturanlardan bağımsız bir organik yapı değil . Aksine onu var eden bireylerin oluşturduğu üst ahlakı üst benliği meydana çıkarıyor. Buyuz yani , ötesi yok . Tenkit ettiklerimizle aramızda ahlaken ve kültüren bir fark yok . İlkokulu bitirmeyeni de aynı , akademisyeni de...

Ancak sen ki, 15 yaşında bir kardeşim buna isyan ediyorsun .
            Ellerinden, gözlerinden öperim Yılmaz kardeşim...
            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 18:50.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              birader sende saplantı hastalığı var sanırım olaylara hep aynı açıdan bakıyorsun. biraz ufkunu genişlet, düşünerek konuşmayı dene mesela. sen hep yiyerek konuşmaya alışmışsın bu nedenle mantıksız ve komik kaçıyorsun.
              olayın basından beri ısrarla ihocu kavgasına cekmeye calısanlar oldu
              ben ise onur hata yapmışsa cezasını çeker . kendini büyük görmemeli, hocanın işlerine karışmamalı tarzında yorumlardan dısarı cıkmadım .
              hala daha o çizgimi koruyorum
              61

Yorum

• Şu avrupa kupası maçında. .. sağa sola laf etmeden....

Onur bizim herseyimizdir. ...diye bağırsin 30 bin kişi. ...

Gerisi gelir.....

Bir sezonun kaderini belirler. ...O tezahurat. ...

Devre arası yeni yönetim. ...adam akıllı hamle yapar....zaten.....

Nefesimizi tutup....Karadeniz dehli zinde. .Devre arasına dek....tek vücut olmalı. ...

Çekirdek citleyenler. ...Bu maç sadece bu maç. ..
                Bu şehrin onuru için o stadda olun....

Sadece bir maç. ....

Hade ula.....
                En son The Ciks tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 18:49.
                "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                --------------------------Novalis--------------
                ------------

Yorum

• Acaba benide mi engellediniz Bak şimdi şüphelendim
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Eeee, perşembe günü kaptan kim olacak şimdi?
                    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• yine ndoye yazılıyor
                      transferden haberi olan yok mu

birde Abel Hernandez

teklif yapmışız ama pek olur gibime gelmiyor

bu arada yarabare ve waris gidiyor haberleri var bence

Yorum

• İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forum neye döndü arkadaş? .mk lar kaşarlar falan?

Böyle mi örnek oluyorsunuz?
                        15 yaşında bir kardeşimin yazdığı mesaj. İbretlik...

Alnından öpüyorum seni kardeşim. Şimdi sen örnek oldun...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• en güzeli onur kendisine yakışanı yaptı

perşembe turuda geçersek on numara olacak

bu arada MEHMET İN durumunu bilen var mı oynayacak mı acep rovanşta

Yorum

• Waris işi transfer etmek isteyen kulüp kiralamak istiyor opsiyonlu biz ise direk satmak istiyoruz.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• Şerefsizlerin attığı başlığa baksana. Gitsemiydi ulan yer yerinden oynamış hiç bişe olmamış. Adi şerefsizler.
                              TRABZONSPOR
                              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                15 yaşında bir kardeşimin yazdığı mesaj. İbretlik...

Alnından öpüyorum seni kardeşim. Şimdi sen örnek oldun...
                                Sen askere gidersen şampiyon olacağız takımın üzerinde olumsuz havan var. Gülümsemeden sert mesajların var.

Yorum

Çalışıyor...
                                X