Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yetenekli futbolcular ekseriyetle arızalı adamlardır.
    Fark yaratan futbolcu ekseriyetle egosu yüksek adamdır. Hem saha içinde hem saha dışında.

Futbolcunun uyuşturucu ve gece alemi düşkünlüğü yoksa , onu çok değişik şantajlar içerisine sokabilecek kumar alışkanlığı yoksa ; kalanı için tüm bu aşırılıklar takımda varsa genel menajerin yoksa teknik direktör menajerin tolere etmesi gereken takım içinde kaynaştırması gereken bir konudur.

Futbola çok matematiksel bakıyorsunuz , gerek yok .
    Bu oyun duygusal bir oyun .

Başarılı teknik adamlar içerisinde bir istiatistik yapılırsa da ezici çoğunluğu taktik dehalar değil , adam yönetiminde ve insan ilişkilerindeki dehalardır...

Onur bu takımda +10 milyon € piyasa değeri olan tek futbolcu . Sahada hata yapmadan mükemmele yakın oynayan tek futbolcun .

Çok bariz bir örnek olduğu için ısrarla yinelerim ; Hasan Şaş o avrupa çapında futbolunu oynadığı 3 yıllık periyotta Lucescu her maçtan önce adamı alnından öperek sahaya sürerdi . Bu işler böyledir. O Lucescu, Shaktar kadrosu silme ruh hastası dolu iken gitti uefa kupasında final gördü.

2010 senesinde Trabzonspor bir yenilmez armada iken Türkiye liginin fersah üzerinde bir futbol kalitesine ulaşan 20 maçlık bir periyot yakaladığı süreçte ; ön alanda Colman-Jaja-Burak-Engin-Teo gibi ve "istemem yan cebime koy Selçuk'u " da sayarsak 5,5 rahatsız adamla bir takım oyunu oturtmuştu . Bu ekibin bir kısmı maçtan sonra eleme akan , bir kısmı ise takım kamp yaparken takımdan ayrılmanın yollarına bakan bir kısmı ise pas atmayan arkadaşını öldürme planları yapacak derecede rahatsız adamlardı ... Devre arasına gelinceye değin tek bir problem dışarı yansımadı . Bu adamlarda her maçtan sonra hoptek oynadı kol kola tünele girdi. Devre arasından sonra yaşananlar ayrı bir tartışma konusu ve kapsamı daha geniş ...

Hasılı , genel menajer Onur Kıvrak meselesinde çok büyük bir basiretsizlik örneği göstermiştir. Adam yönetiminde tek yol yoktur. Ve ezmek istediğin adamın ismi senden büyükse , yüksek ihtimalle altında ezilirsin. Ne kadar Trabzonspor adının arkasına saklanmak istesende ezilirsin.

Ancaaak ; Süleyman Hurma bu olayda neden küllendirmek ve yerinde çözmek yerine benzin dökmek istemiştir ; işte asıl soru bu dur?
    Kulübün gizli başkanı Hurma , ve biz onu bügünlere kimlerin getirdiğini , "kimin adamı" olduğunu da gayet iyi biliyoruz .
    Bu olayda kazanan Hurma , Onur'a istediğini yaptırmış , diğer taraftan da İHO'nun acziyetini ve kulüp üzerinde bir kontrolü kalmadığını da dünya aleme göstermiştir. Belki bir adam , İHO'ya muslukları kısarak "paylaşmayı öğrenin mesajı" vermiştir. Ama "diğer paydaş"ın pek paylaşmaya niyeti yok gibi ...
    Başkanı kötü bir son bekliyor , mevcut tabloda durum bunu gösteriyor.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o "hurma abi" lafı bile seni kahrettiğini ben burdan anlayabiliyorum

normal bir takımda ne olması gerekıyorsa o olmuştur .
      hata yapan futbolcu özür dileyip takımının başına dönmüştür .
      e haliyle onur hata yapsada hepsini kırbaçlasada haklıdır diyenleri özür meselesi üzmüştür

sürecin tek hayal kırıklıgı başkan ın olay kapanırken onur hakkında yaptıgı acıklamalar ve onuru taraftarın basının önüne atmasıdır
      Senide bir o kadar keyiflendirdiği aşikar İhocu sadettin.
      En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 18:31.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senide bir o kadar keyiflendirdiği aşikar İhocu sadettin.
        Açıklamada süleyman abi diyor yanlış yazdım .

özellikle onu belirtmemin sebebibi mesajını alıntıladıgım arkadaş iyi biliyor
        61

Yorum

e haliyle onur hata yapsada hepsini kırbaçlasada haklıdır diyenleri özür meselesi üzmüştür

sürecin tek hayal kırıklıgı başkan ın olay kapanırken onur hakkında yaptıgı acıklamalar ve onuru taraftarın basının önüne atmasıdır

edit: süleyman abi yazıcaktım
          sen iyice yettin
          bi insan bukadarmi antipatik olur
          bir ara sado max nickin yüzünden seni antipatik bulanlar oldugunu sandigini yazmisdin
          alakasi yok, 1 gram karekterin olmadigindan sana millet gicik oluyor
          yalama islerini baska bir yerde yapsan bisey kayipedermisin

su cyzio abinin ay icin ürettigi laf neydi...
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Samba konusundaki cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Anlaşılan eski günlerinden uzak ışığı sönmeye yakın bir şöhret daha

N'Doye de yaşı belli seviyeye gelmiş, belki önyargı ama rahat takılan futbolculardan gibime geliyor. O da sakat

O Fernandez'in videosuna baktım, bence bizim zirve hedefimizden uzak, 1461'de deneyebiliriz belki

Kaleci Alvarado ise takımı ligi üçüncü bitirmesine karşın 15 maçta 45 gol yemiş. Bu mu iyi kaleci?

Özetle kötü transfer politikası yürütüyoruz diye düşünüyorum

İlk 5-6 hafta zorlu. Tamamen dağılabiliriz
            15 maçta 45 gol mü yemiş ?
            adam 29 maçta 46 gol yedi nereden uyduruyorsunuz böyle şeyleri bilmiyorum

Yorum

Olsun bu yinede senin ihocu olduğunu değiştirmez

Yorum

• Onur perşembe kalede inşallah..
                Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Beyler şu avatarında kedi bulunan vatandaşı daha fazla ciddiye almayın bence. Bırakın kendi çalsın kendi oynasın..

Eskiden foruma karamsarlık pompalamanın da bir adabı vardı, nerede Ayazoğlu nerede Cafer abiler

Yorum

• Trabzonda olan taraftarımızın antremana gitmesi lazım güzel moral olur takım için
                    KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

e haliyle onur hata yapsada hepsini kırbaçlasada haklıdır diyenleri, özür meselesi üzmüştür

edit: süleyman abi yazıcaktım
                      birader sende saplantı hastalığı var sanırım olaylara hep aynı açıdan bakıyorsun. biraz ufkunu genişlet, düşünerek konuşmayı dene mesela. sen hep yiyerek konuşmaya alışmışsın bu nedenle mantıksız ve komik kaçıyorsun.

Yorum

Ne dicekti sülo mu diyecekti
                        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sen iyice yettin
                          bi insan bukadarmi antipatik olur
                          bir ara sado max nickin yüzünden seni antipatik bulanlar oldugunu sandigini yazmisdin
                          alakasi yok, 1 gram karekterin olmadigindan sana millet gicik oluyor
                          yalama islerini baska bir yerde yapsan bisey kayipedermisin

su cyzio abinin ay icin ürettigi laf neydi...
                          attığım mesajların hepsini onur özelinde inceleyenler haklı oldugumu biliyor zaten boşuna kendinizi yormanıza gerek yok .

ilk basta tek tarafın daha sonra diğer tarafında hataya düştüğü ortamda
                          siz diğer tarafı linç ederken sempatik oldunuz. ben ise olayda ilk hata yapanın tarafın sadece "hata yaptığını" söylemem bile antipatik olmama sebep oldu .
                          pişman değilim .

mustafa yumlununda kadro dışı bırakılmasından sonra trabzon meydanbda dövülmesini istemiştim . kimse ihocusun dememişti
                          61

Yorum

• Mehmet Demırkol cok ıyı konusmus ya .Bızım paralı askerlere ders vermıs
                            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Forum neye döndü arkadaş? .mk lar kaşarlar falan?

Böyle mi örnek oluyorsunuz?
                              En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 18:51.

Yorum

• Renkdaşlar rica ediyorum, malum yalayıcı arkadaşı alıntılamayın. Gereksiz mesajları midemi bulandırıyor .
                                8. Kuşatma

Yorum

Çalışıyor...
                                X