Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 ön eleme ve play off maçi tenik heyetin

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şimdiden sonraki süreç ne olur bilmem .
      Mantıken kayseriden gelen hakan, aynı sefa gibi hurmanın bagırana basıp banko oynatacagı oyunculardan olup onurun gonderılmesı ıhtımalı daha mantıklı gelıyor bana.
      ben plan kursaydım boyle kurardım .
      Ama sonuç olarak sen hala ihocuğunla aynı yolda yürüyorsun. ''Yaşasın İHO''

Yorum

Mantıken kayseriden gelen hakan, aynı sefa gibi hurmanın bagırana basıp banko oynatacagı oyunculardan olup onurun gonderılmesı ıhtımalı daha mantıklı gelıyor bana.
        Hakan kampa kadar geldiğine göre herşey iyiydi de ne oldu sonrasında ? Acaba Hakan ile ilgili sayın burmanın beklentisi gerçekleşmedi mi ?
        Basarilar
        Sevgiler Saygilar

Yorum

• Yöneticiler yönetici olsa zaten bu Onur olayı uzamazdı. Araya girerdi, sakinleştirirdi. Ama birisi anama küfrettiler diyor, diğeri süresiz kadro dışı kalsın diyor. Diğeri kimse Trabzonspor'dan büyük değil diyor. Diğeri Tolgay'ın ayağına gidip performansı belli olmayan birine milyon €'ları bir çırpıda dökerken kariyeri belli Onur'a önce fazla para istedi laflarına ses çıkarmayıp sonra sana özel uçak gönderdim hemen gel diye mesaj gönderiyor
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Teknik heyetin futbolcuları tanimasi için bulunmaz fırsat .iyiki direk gruplarda oynamiyoruz.ayrıca erkan ve aytaç çizik yedi dedikodulari var.bu klüpte önce dedikodusu çıkıyor. Kısa bir sure sonra gerçekleşiyor.korkmamak elde değil.

Yorum

Ben de burdaki yönetimin yerinde olsam sana ceza verirdim senin yüzünden kaç kişi içerde kaç kişi daha girecek az akıllı ol da
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Barışma gibi bir amaç, dert yok ki tek düşünceleri başından beri göndermeye yol yapmak. Herifler Onur hakkında sorulan her soruya göndermekten başka çaremiz yok tarzı akıl tutulması cevapları veriyorlar.
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

bu olayların onuru satma amaçlı oldugu aklıma yatmıyor bir türlü.
                  Hakan arıkan ı niye yolladılar ki o zaman . hemde kayseriden gelen bi adam .
                  hurmanın bağrına basması gereken bir adam . madem onuru satma planın var nıye hakan ı da ylluyorsun .
                  oyle birsey olsa hakan yolanmazdı .

mevzular onuru satma planı dısında gerceklestı bence
                  Niye mi ? Cok basit. Sponsor aradilar. Sponsor (Swarovski) buldular.
                  Büyük para ümit etdiler. Ama Swarovski bu oyuna gelmdi. Yanlis hatirlamiyorsam gecen sene gene aralik ayinda bu Swarovski kunusu cikmisdi. Aralik ayinda gene para alamadilar. O zamman da kesin yaz'a dogru birsey yapariz dediler. Gene anlasma olmadi.

Simdi Transferi gec. Oyuncularin alacak paralar var. Bu paralar nasil ödencek ? Duyduma göre gecen seneden ödenmemis Oyuncular var.
                  Bence bunun yüzünden olda su son günlerdeki olaylar.
                  I'm a dreamer. I have to dream and reach for the stars, and if I miss a star then I grab a handful of clouds.

Yorum

• iho istifa lütfen ...

Yorum

• Onur'u suçlu bulanları anlamak gerçekten çok güç.Detaylara girmeye hiç gerek yok şöyle düşünebiliriz; Onur değilde o problemi İho yaşamış olsaydı bırak kapıları tekmelemeyi minübüsü ateşe verirdi!!!

Yorum

• Constant icin hocayi af eden iho Onurun yerine kaleci bakip Trabzonsporu maddi yontem zarara sokuyor. Bize kaleci degil stoper,kanat ve forvet lazim acil ama nerde o akil hainlerde.
                        En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 11:36.
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bu arada ismi geçen Fernando Fernandez'in videosuna bakma şansım oldu. İzlenimim; eğer maliyeti olmayacaksa 1461 için vasat üstü bir transfer olur
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Ben de Onur'u satma niyetimiz olsa neden Hakan'ı gönderelim deyip kendimi aklardım. Yöneticilerin samimiyetine güvenmiyorum. Dertleri ceplerini doldurup gitmek, bu bağlamda plan yapıp Onur'larını bile satarlar...
                            "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
                            Andrea Pirlo

Yorum

• İlk olarak ugur_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onur'u suçlu bulanları anlamak gerçekten çok güç.Detaylara girmeye hiç gerek yok şöyle düşünebiliriz; Onur değilde o problemi İho yaşamış olsaydı bırak kapıları tekmelemeyi minübüsü ateşe verirdi!!!
                              Ne kadar abartip yanli dusunuyorsunuz ya ?? Soylenilenletin 3 te 1 ini yaptiysa acil olarak özür dilemeli onur. Taraftarin sevgilisi takimimizin kaptani olabilir ama haddini aşmasin. Haaa yok çikar derse ben oyle bir sey yapmadim , beni karalamaya calisiyorlar gondermeye calisiyorlar inanmayin , iste o zaman cikar yikariz o kulubu yonetimi. Ama sen cikipta o sorunlarin dogru oldugunu varsayip onur hakli diyen objektifligini tamamen yitirmistir...

Yorum

• İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben de Onur'u satma niyetimiz olsa neden Hakan'ı gönderelim deyip kendimi aklardım. Yöneticilerin samimiyetine güvenmiyorum. Dertleri ceplerini doldurup gitmek, bu bağlamda plan yapıp Onur'larını bile satarlar...
                                Öyle deme üzülür bu ihocular
                                Hiç o İhonun aklından böyle şeyler geçer mi ? O çobanlık yaparken bu takımın başkanlık hayalini kuran dürüst,temiz,namuslu bir insan ''ayıp ediyorsun'' !!

Yorum

Çalışıyor...
                                X