Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kulup basmaya bende gelirim Onur satılırsa.. IHO yu büyük bir yürüyüşle inderecegiz. Gerci gerek kalmaz bu takimin ilk 5 hafta puan almasi imkansiz.. Giderler zaten aralikta. Gerizekalilar. Cok sinirliyim cook.
    Kim Trabzondaki çapsızlar mı kulüp basacak ?

Yorum

• olaylar cıktıgında spor haberlerınde genelde 3 yada 4. sırada yer alan trabzonspor, 4 kanaldada ılk sırada haber edıldi
      61

Yorum

• Başlarım Trabzonspor'una da

Onur çıksın açıklasın ne yaptı ne yapmadı nelere maruz bırakılıyor diye gerisine biz bakalım. Böyle sessiz habersiz olmuyor

Yorum

• İlk olarak Ahmet Erkan Sezgün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uğur kardeşim samimiyetine sonuna kadar inanıyorum,yalnız gelecek olanın maliyeti nedir acaba ? Ayrıca senin bir sürü mevkide eksiğin varken neden en iyi olduğun mevkiye para harcıyorsun,bunun amacı nedir ? Madem paran var,git sol bek al,stoper al,sağ açık al,ortasaha al,forvet al.Hem param yok diyorsun hemde en iyi olduğun mevkide ki adamı kötüleyip yerine yenisini alıyorsun.Sonrada kadro şişti diyoruz,fakat şişkin olan kadro sanal şişkin,kalite anlamında yerlerde sürünüyor.
          Bir kaleci alinmasi lazimdi maliyetsiz iyi bir kaleci almak istediler..Iyidir kötüdür bilmiyorum..Yanlislari saymakla bitmez abicim gelirsin birgün Domanice gideriz Ilicaksu ya bol bol tartisiriz.Ayaküstü konusulacak şeyler değil bunlar

Yorum

• Şu ihocuların mesajlarından karakter tahlillerini çok kolay yapabilirsiniz, mesajlarına bakmanız yeterli. İhoyla aynı çizgideler, nasıl olduklarını açıklamaya gerek yok sanırım zira ceza alırız, ihoya serbest buradaki uzantılarına yasak o da ayrı bir ironi.
            Daha önce onura gelebilecek herhangi bir kötüleme saldırıda arslan kesilen bu arkadaşlar, iho işin içinde olunca kedi oluyorlar. Karakter meselesi, eğrilme bükülme meselesi.
            Ha bir de bu olaydan sonra haberlerde ilk sırada olmamızı bile başarı sayabilirler, olur mu canım öyle şey? Olur olur.
            En son 7can61 tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 10:57.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Elimizde türkiyenin en iyi kalecisi var.. Bir Mok olmayipta kendini bir mob sanan hurma kaleci aliyor allah seni bildigi gibi yapsin..

Kadroda yabancilar cogaldi simdi 2 yabanci transfer yapilacak diyorlar birde yabanci kaleci eklendi buna..
              TFFye her yabanci icin para ödendigini biliyor mu üstün zekalilar???

. yabancı..............40 bin lira
              2. yabancı..............50 bin lira
              3. yabancı..............65 bin lira
              4. yabancı..............80 bin lira
              5. yabancı..............85 bin lira
              6. yabancı..............90 bin lira
              7. yabancı..............120 bin lira
              8. yabancı..............140 bin lira
              TOPLAM: 670 BİN LİRA

9. yabancı........200 bin lira
              10. yabancı........400 bin lira
              11. yabancı........600 bin lira
              12. yabancı........800 bin lira
              13. yabancı........1 milyon lira
              14. yabancı........2 milyon lira
              TOPLAM: 5 MİLYON LİRA

9.yanancimiz var

3 tane daha gelirse ödenmesi gereken para 1.8milyon tl...
              değişik bir bilgi daha önce bilmiyordum...

paylaşım için teşekkürler....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Tekrar etmem gerekirse N'Doye sakat transfer. Ortalama her maç 3 gol yiyen, takımı ligi 3. sırada tamamlamış kaleci de iyi olamaz. Gene takımı çöplerle dolduracaklar
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Onur'un izni ne zaman bitiyor

1 hf denmişti bir yerlerden de pazartesi katılacaklar duymuştum perşembe maç var

takıma maça kadar izin verilmedi değil mi ?
                  çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                  RİLKE

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tekrar etmem gerekirse N'Doye sakat transfer. Ortalama her maç 3 gol yiyen, takımı ligi 3. sırada tamamlamış kaleci de iyi olamaz. Gene takımı çöplerle dolduracaklar
                    kaybedenler klübüne üye kaydı yapıyorlar sanki..

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir arkadaşa benim şikayetım sonucu ceza verilmiş. (haklı olarak)
                      kendisinin cezası yeni bitmiş..
                      hafif isyankar yorumunu gördüm renktaşımızın o yüzden

ayrıca ronin in banı yeni açılmıştı, adam 5 yorum atamadan yine banlandı . sanırım onuda ben şikayet ettim .
                      Adamsan sitem dolu mesajımı alıntıla, sonra da şikayet et.

Yorum

• Onur ile süleyman hurma barismadikca bu kriz bitmez. Yeni alınacak kalecinin başarıli olursa onur devre arasında gider.benim için çok değerli bi isim para cezası ile kapatılsin olay

Yorum

• O değil de, Onur'umuzu satmaya çalışanları da biz satmaya çalışsak ne olur. Yöneticiler için de transfer piyasası yok mu? Beleşe verelim kurtulalım bunlardan..

Tövbe tövbe, saçma saçma yorum yapıyoruz bunlar yüzünden..

Yorum

• bu olayların onuru satma amaçlı oldugu aklıma yatmıyor bir türlü.
                            Hakan arıkan ı niye yolladılar ki o zaman . hemde kayseriden gelen bi adam .
                            hurmanın bağrına basması gereken bir adam . madem onuru satma planın var nıye hakan ı da ylluyorsun .
                            oyle birsey olsa hakan yolanmazdı .

mevzular onuru satma planı dısında gerceklestı bence
                            61

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu olayların onuru satma amaçlı oldugu aklıma yatmıyor bir türlü.
                              Hakan arıkan ı niye yolladılar ki o zaman . hemde kayseriden gelen bi adam .
                              hurmanın bağrına basması gereken bir adam . madem onuru satma planın var nıye hakan ı da ylluyorsun .
                              oyle birsey olsa hakan yolanmazdı .

mevzular onuru satma planı dısında gerceklestı bence
                              Döndür kazı yanmasın tabi ihocuğun melek sanırım Çok acayip adamlarsınız ha

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Döndür kazı yanmasın tabi ihocuğun melek sanırım Çok acayip adamlarsınız ha
                                şimdiden sonraki süreç ne olur bilmem .
                                Mantıken kayseriden gelen hakan, aynı sefa gibi hurmanın bagırana basıp banko oynatacagı oyunculardan olup onurun gonderılmesı ıhtımalı daha mantıklı gelıyor bana.
                                ben plan kursaydım boyle kurardım .
                                61

Yorum

Çalışıyor...
                                X