Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doumbia gelirse Ihoya 5 dakika saygı durusunda bulunurum. 7 Milyon a yakın biterse harika olur. Cardozodan iyi transfer olur.
    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Jaja yattara tarzi bi adam da kadroda olmasi lazim

Yorum

• Onur
        Cavanda-Medjani-Zambrano-Constant
        Mbia-Bourceanu
        Doumbia-Ekici-Yusuf
        Cardozo.

Defans sorun cıkarmaz ise net sampiyon olur bu kadro. Ki Mbiaya güvenim sonsuz bu konuda.
        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Lacina'yı alacağımıza Mitroglou'yu alalım
          Ya alın şu manyağı yaa gelsin sıralasın golleri
          waris'i de verin gitsin oynasın championship'te... idmanda sırıtır poz verir başka bir işe yaramaz... yeter daa
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Mustafa Yumluyu eleştirmek yerine Aykut Demiri eleştirmek akımını başlatıyorum

O kadar bonservisle geldi,baya da yıllık ücret alıyor.Tek yaptıgı rakibi sakatlamak çakma komando Aykut
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• ..
              En son Anıl C tarafından düzenlendi; 20.07.2015, 21:44.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bjk
                Beşiktaş geçtiğimiz sezon kendi evinde bile deplasmanda gibi oynadı çoğu maçta. Bu sezon da stat konusunu çözemezlerse büyük sıkıntı olur onlar adına.

gs-fb içerde 42 puan almışlar. bjk 32 puan almış. Baştan kaybetmiş zaten.

Biz içerde 39 almışız. gs-fb ikilisinden sonra en yüksek puan ama deplasmanda sadece 18 puan toplayabilmişiz. Dış sahada 9. sırayı almışız.

2010-11 sezonunda 42 puan toplamışız.
                ( ゚д゚)

Yorum

• O değilde bir şey olsa da Sow gelse kimse hayır demez diye düşünüyorum. Sol kanatta da oynayabiliyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yumlu varken o transfer edildiginde sozde yumluyu kesecekti rezil oldu aykut buyuk takim stoperi degil kirmizi kart gorur durur

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                    Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                    Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                    Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben topu taca degil de kornere biraktigi icin takima cok fena kazik atmis olmasindaki mantigi anlamiyorum.basit bir konsantrasyon kaybi cok daha mantikli. rakibi kontrol ederken top gorus alanindan cikmistir.

Ayrica yonetimin soyledigi cogu seye inanmamak cok daha mantikli geliyor.
                      kasitli yaptigini millet nereden biliyor? Mustafa kendisimi söyledi onu yoksa her zaman gibi hedef almak mi?
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Dünyaya meydan okuyan Trabzonsporduk, Trabfosspor'a çevirdiler.Bütün ihtişamını izzetini vakarını haysiyetini şerefini kaybetmiş bir takıma döndük 2011'den sonra adım adım.Net olarak söylüyorum bu takımı bu hâle getiren, bu taraftarı 3 büyütülmüşlerin karşısında mahçup ezik duruma düşürenlerin alayının Allah belasını versin!!!

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lacina Traore, Waris’ten daha hizli degil yapmayin. Waris ona 100 metrede 3 saniye fark atar bu kadar net konisuyorum. Ama boyuna göre evet hizli bir isim Traore
                          Atletizm takımı değiliz zaten. Waris'ten daha çok katkı sunsun yeter. Boş boş debelenmesine gerek yok Waris gibi.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• ---------------------------------Onur
                            Cavanda----Kvirkvelia-------Medjani ---Alper/Ck
                            ---------------------------------M'bia
                            -------------------------Okay--------MehmetEkici
                            -----------Mitroglou------------------------------------Yusuf/Erkan
                            -------------------------------Cardozo

José reis gelince Jose sağa, Cavanda sola
                            İpi göğüsleyecek takım
                            En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 20.07.2015, 00:21.
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Su atmosfer olusmadikca istedigin kadar transfer yap. Once taraftar inanacak, bir olacak
                              Şu müzik altında takımı görmek ne kadar sevindirdiyse Onur'un forma giyemeyişini görememek de o kadae üzmüştü beni.

Yalnız takım leş. Şimdi olduğu gibi o zaman da gerekli transferler yapılsaydı gruptan rahat çıkardık.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Forvet için en ciddi aday Seydou Doumbia...

Twitter - Berkay
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X