Doumbia gelirse Ihoya 5 dakika saygı durusunda bulunurum. 7 Milyon a yakın biterse harika olur. Cardozodan iyi transfer olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Onur
Cavanda-Medjani-Zambrano-Constant
Mbia-Bourceanu
Doumbia-Ekici-Yusuf
Cardozo.
Defans sorun cıkarmaz ise net sampiyon olur bu kadro. Ki Mbiaya güvenim sonsuz bu konuda.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
Lacina'yı alacağımıza Mitroglou'yu alalım
Ya alın şu manyağı yaa gelsin sıralasın golleri
waris'i de verin gitsin oynasın championship'te... idmanda sırıtır poz verir başka bir işe yaramaz... yeter daaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk
gs-fb içerde 42 puan almışlar. bjk 32 puan almış. Baştan kaybetmiş zaten.
Biz içerde 39 almışız. gs-fb ikilisinden sonra en yüksek puan ama deplasmanda sadece 18 puan toplayabilmişiz. Dış sahada 9. sırayı almışız.
2010-11 sezonunda 42 puan toplamışız.( ゚д゚)
Yorum
-
Yumlu varken o transfer edildiginde sozde yumluyu kesecekti rezil oldu aykut buyuk takim stoperi degil kirmizi kart gorur durur
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen topu taca degil de kornere biraktigi icin takima cok fena kazik atmis olmasindaki mantigi anlamiyorum.basit bir konsantrasyon kaybi cok daha mantikli. rakibi kontrol ederken top gorus alanindan cikmistir.
Ayrica yonetimin soyledigi cogu seye inanmamak cok daha mantikli geliyor.
Yorum
-
Dünyaya meydan okuyan Trabzonsporduk, Trabfosspor'a çevirdiler.Bütün ihtişamını izzetini vakarını haysiyetini şerefini kaybetmiş bir takıma döndük 2011'den sonra adım adım.Net olarak söylüyorum bu takımı bu hâle getiren, bu taraftarı 3 büyütülmüşlerin karşısında mahçup ezik duruma düşürenlerin alayının Allah belasını versin!!!
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLacina Traore, Waris’ten daha hizli degil yapmayin. Waris ona 100 metrede 3 saniye fark atar bu kadar net konisuyorum. Ama boyuna göre evet hizli bir isim Traore- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
---------------------------------Onur
Cavanda----Kvirkvelia-------Medjani---Alper/Ck
---------------------------------M'bia
-------------------------Okay--------MehmetEkici
-----------Mitroglou------------------------------------Yusuf/Erkan
-------------------------------Cardozo
José reis gelince Jose sağa, Cavanda sola
İpi göğüsleyecek takımEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 20.07.2015, 00:21.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Su atmosfer olusmadikca istedigin kadar transfer yap. Once taraftar inanacak, bir olacak
Yalnız takım leş. Şimdi olduğu gibi o zaman da gerekli transferler yapılsaydı gruptan rahat çıkardık.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
Yorum