Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün burada sowla ilgilendiğimiz yazılmıştı.

Az önce haberlerde şikecilerden ayrılmak istediğini ve 13 milyon euro serbest kalma maddesi olduğunu söylediler.

Bildiğim kadarıyla fifa kurallarına göre kulübünde 3 yılını ve 29 yaşını dolduran oyuncular 1 yıllık ücretini getirip serbest kalabiliyor.

olay bundan ibaret..
    Sağ olasın kardeşim

Yorum

• "HURMA stoper mevkisi için takviye girişimlerinin sürdüğünü ifade ederek, isimleri transfer gündemine gelen Dante ve Serdar Taşçı'nın maliyetlerinin oldukça yüksek olduğunu söyledi. Hurma, hem direkt oynayabilecek hem de kulübe maliyeti yüksek olmayacak bir oyuncu takviyesi için araştırma yaptıklarını söyledi." almazlar dandik oyuncular alınıcak olay belli kadroyu bozun her sene teknik adam yollayın satın kim varsa sadri hurma-turşu patates- iho farketmez bunların hepsi aynı kafa
      "Annuit cœptis"

Yorum

• Sow a kimse 13 milyon vermez çünkü bu sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. 7-8 milyon euro ya satarlar gibime geliyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "HURMA stoper mevkisi için takviye girişimlerinin sürdüğünü ifade ederek, isimleri transfer gündemine gelen Dante ve Serdar Taşçı'nın maliyetlerinin oldukça yüksek olduğunu söyledi. Hurma, hem direkt oynayabilecek hem de kulübe maliyeti yüksek olmayacak bir oyuncu takviyesi için araştırma yaptıklarını söyledi." almazlar dandik oyuncular alınıcak olay belli kadroyu bozun her sene teknik adam yollayın satın kim varsa sadri hurma-turşu patates- iho farketmez bunların hepsi aynı kafa
          YA ŞİMDİ yine şu hurmaya güzel bir laf diyeceğim fakat çok sevdiğim forumdan uzak kalmama sebep olacak o yüzden ya sabir diyorum başka bişey demiyorum ins bamba bomba tarzı adamlar alıp getirmez maliyeti yok diye futbol hakiri nediyeyim ki ya

Yorum

"HURMA stoper mevkisi için takviye girişimlerinin sürdüğünü ifade ederek, isimleri transfer gündemine gelen Dante ve Serdar Taşçı'nın maliyetlerinin oldukça yüksek olduğunu söyledi. Hurma, hem direkt oynayabilecek hem de kulübe maliyeti yüksek olmayacak bir oyuncu takviyesi için araştırma yaptıklarını söyledi." almazlar dandik oyuncular alınıcak olay belli kadroyu bozun her sene teknik adam yollayın satın kim varsa sadri hurma-turşu patates- iho farketmez bunların hepsi aynı kafa
            Bu duyum nerden, nerde söylüyor bunları?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yazdigin isimler bek bilen degil
              orada idare etmek icin oynayan birinlen o poszisyonda 2 yil boyunca rotasyona giren adami bir tutmakda ayri bir mantik

lahmda sol bek degil ama adam 3 yil boyunca hem alman milli takiminin hem bayern münchenin sol bek sorununu cözdü

cavanda kesinlikle 2 tarafdada oynayabiliyor
              ayrica soldan yardirdimi iceri girip saglam sag ayaginlan gol tehditi üreten biri, maclarini yeterince izlemis olsaydin görmüs olurdun

bu yetenegi ek bir neden reis geri döndümü oraya kaydirilmasinda, ayrica constant daha ileride takima cok daha yararli olacaktir
              Lahm son yıllarda önlibero oynuyor ve alman milli takımında da önliberoda oynatılıyor. Bayern de sol bekte alaba oynuyor. Ve cavanda şut becerisi olan bir adam değil “yeterince izlemis olsaydın görmüş olurdun.”

Yorum

• Zamanında mame diouf u alsaydık büyük iş başarcaktık. Yatabareler Warisler kadar maliyetlide olmazdı. En azından bu sene başında barrios bile alınabilirdi. Neyse artık önümüze bakalım
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak lazoviç6154 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  YA ŞİMDİ yine şu hurmaya güzel bir laf diyeceğim fakat çok sevdiğim forumdan uzak kalmama sebep olacak o yüzden ya sabir diyorum başka bişey demiyorum ins bamba bomba tarzı adamlar alıp getirmez maliyeti yok diye futbol hakiri nediyeyim ki ya
                  Maliyeti düşük oyuncular olup a kadroya alınacak oyuncu varsa bile o a kadro kalitesinde olmayacak o kesin.Küfür etmek istiyorum fena bir şekilde ama susuyorum kardeş.Eminim ki herkes o modda şu anda.Hurması murması ihosu yönetimi takımın içine ettiler.Değişen bir şey yok sıradan takım olduk.Para yok deniliyor.Teknik direktör yollayıp onlara verelim tazminat da ödeyelim daha iyi.Sıfırdan kadro kurulması gerekiyor ama en az 4 as oyuncu lazım onu almıyorlar. yönetim taraftarla,bizlerle maytap geçiyor....
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Chivas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu duyum nerden, nerde söylüyor bunları?

"Annuit cœptis"

Yorum

anlaşıldı para yok hep maliyetleri fazla buluyorlar.

benden hurmaya tavsiye demek alıcakları adam 1-1.5 milyon euro arası olucak stopere.o zaman hurmanın yapması gereken dünyada en sağlam defans yapan ülke olarak italyadan 2 stoper almasıdır.

tabi italya seri b den.ben takip ediyorum italya ser b maçlarını ne stoperler var mükemmel adamlar var stoperde seri b de.maliyetleride 850 bin 1 milyon euro arası. al iki tane italyanı hem uyum sorunuda olmaz hemde kaya gibi kale gibi stoper hattımız olur.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kadro Değerlendirmesi

Onur : En iyi oyuncumuz.Yetenek var,profesyonellik var,karakter var ne ararsan var.
                        Medjani : Joker bir oyuncu.Pozisyon bilgisi iyi bu nedenle stoper olarak oynatılabilir.
                        Uğur : Saatli bomba gibi en fazla yedek olur.Alınması büyük hataydı.
                        Aykut : Maliyeti yüksek olduğu için takımdan gönderilmeli.
                        Yumlu: Yüreğiyle oynuyor ama pozisyon bilgisi zayıf.En fazla yedek olabilir.
                        Akbaş : Çok düşük bir maaşla oynuyor yetenek tartışması yapmıcam takımda kalabilir.
                        İshak : Mücadele gücü çok düşük,tembel bir adam takımdan gönderilmeli.
                        Musa : Mücadele gücü yüksek ama hücum gücü vasatın çok altında gönderilmeli.
                        Alper : Oyuncuyu hiç izlemediğim için yorum yapmam doğru olmaz.
                        Cavanda : Lazio maçlarında çok beğenmiştim.Hücum gücü çok yüksek.
                        Zeki : Çok düşük maaş alıyor gönderilmesi için acil bir neden yok.
                        Mbia : Çok iyi bir kesici ama önündeki adamlar iş yapmazsa sıkıntı yaşayabilir.
                        Salih : Sıradan takımların yeteneksiz boş koşan adamlarından biri.
                        Aytaç : Kendini geliştirebilirse çok iyi bir önlibero olabilir.Potansiyeli var.
                        Bourceanu : Hami zamanında defansif anlamda çok ciddi bir direnç katmıştı takıma.
                        Okay : İzlemedim ama potansiyeli yüksek diyorlar hayırlısı diyelim inşallah iyi olur.
                        Constant : Disiplin sorunları var.Solbekte saatli bomba gibi birşey olur.
                        Soner : Fizik gücü çok zayıf,temposu çok düşük ve sorumluluk almıyor gönderilmeli.
                        Fatih : Trabzonspor formasıyla gördüğüm en yeteneksiz adamlardan biri gönderilmeli.
                        Özer : Vasat bir oyuncu.Sorumluluk alıyor,tekniği iyi ama final pasları ve şutları etkisiz.
                        Ekici : Takıma inanılmaz katkı sağlıyor.Sözleşmesini uzatmak lazım.
                        Yusuf : Geliştirmesi gereken yönler var,genç bir oyuncu takımda kalmalı ve çalışmalı.
                        Erkan : Tekniği,zekası iyi ama kondüsyonunu üst seviyeye çıkaramıyor bu şekilde olmaz.
                        Gökhan : Orta sırada ki takımlar için ideal ama trabzonspor için yetersiz.
                        Sefa : Gördüğüm en sıradan oyunculardan biri hiçbirşeyi tam yapamıyor.
                        Serdar : Elazığspora geri dönerse forma şansı bulabilir.
                        Waris : 4 milyonluk teklif varsa gönderilmeli.
                        Deniz : Gördüğüm en kazma forvetlerden biri.Bitiriciliği de iyi değil.
                        Yatabare : Sürekli sakatlanıyor gitme vakti geldi artık.
                        Cardozo : Müthiş bir bitirici.Kanatlara takviye gelirse performansını maksimuma çıkar.
                        deniz,özer ve serdara haksızlık etmişsin birde zeki gibi bir adamı nasıl olurda bu takımdan aciliyeti yok dersin böyle bir kerestenin yetenek fukarasının kesinlikle bu takımdan yollanması lazım yıllardır izliyorum bukadar beceriksiz bukadar faydasız ve bukadar bize zararı olan bir adam daha görmedim bağladığı kramponları da daha unutmadım demişsin fatih atik yahu fatih atik en azından zekiden iyi pas atmayı biliyor bu zeki bildğin hüseyinin yavrusu yorumların çok güzel ama zeki en acil tarafından bavulunun içine çıt kırıldım soner,kazma musa,yeteneklerine ihanet eden ishak,futbol tarihimizin en yeteneksizleri içerisinde birinciliğe oynayacak fatih atik ve bir kaç ultra faydalı adamda koyularak en acil şekilde gerekirse zararına hepsi yollanmalıdır. Ama dediğim gibi sevgili renkdaşım özer,deniz ve serdarın senin dediğin kadar kötü olmadıklarını düşünüyorum onun dışında kusursuz bir değerlendirme.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bak arkadasım Cavandayi cok izlemis biri olarak söylüyorum Cavanda Bosingwadan çok daha hızlı ve çok daha güçlü Bosingwanınsa defansif yönü daha iyi. En iyi kıyaslama budur aralarında yapılacak olan. Dribling yetenekleriyse neredeyse aynı. Modern futbola vurdğumuzda ise Cavanda hız ve güç avantajıyla sağ beke düşüneceğin ilk isim olur. Cavanda sağ bek Bosingwa sağ stoper oynarsa çok daha iyi olur
                          Ben de Cavanda'yı yeterince izledim. Yorum farkı olabilir. İnşallah senin dediğin gibi olur da Bosingwa'dan daha iyi bir sağ bekimiz olur. Ben şu aşamada Bosingwa'nın daha iyi olduğunu düşünüyorum.
                          8. Kuşatma

Yorum

• Lan madem paran yok, listen yok, bağlantıların yok, transfer yapacak beynin yok ; ne diye bu taraftara ümit veriyorsun be basiretsiz, beceriksiz adam. Eminim şurda bu kadar vaat verilmese kimse ağzını açmayacak ama insanı çileden çıkaran olay salak yerine konulmak.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              anlaşıldı para yok hep maliyetleri fazla buluyorlar.

benden hurmaya tavsiye demek alıcakları adam 1-1.5 milyon euro arası olucak stopere.o zaman hurmanın yapması gereken dünyada en sağlam defans yapan ülke olarak italyadan 2 stoper almasıdır.

tabi italya seri b den.ben takip ediyorum italya ser b maçlarını ne stoperler var mükemmel adamlar var stoperde seri b de.maliyetleride 850 bin 1 milyon euro arası. al iki tane italyanı hem uyum sorunuda olmaz hemde kaya gibi kale gibi stoper hattımız olur.

zaten böyle olacağı belliydi.dediğin gibi olsa bile bence iş çıkmaz.forvetle ortada saha ne olcak? onları da patlıcan liginden alıcaz sanırım şunuda anlamam ki stopere neden para olsa bile fazla paraya değmez derler halbu ki futbolda en önemli kural stoperlerin sağlam olmasıdır ben bakıyorum avrupada orta derecede iyi takımların stoper hattı adam başı en az beş milyon eurodan aşağı değil.
                              "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kadro Değerlendirmesi

Onur : En iyi oyuncumuz.Yetenek var,profesyonellik var,karakter var ne ararsan var.
                                Medjani : Joker bir oyuncu.Pozisyon bilgisi iyi bu nedenle stoper olarak oynatılabilir.
                                Uğur : Saatli bomba gibi en fazla yedek olur.Alınması büyük hataydı.
                                Aykut : Maliyeti yüksek olduğu için takımdan gönderilmeli.
                                Yumlu: Yüreğiyle oynuyor ama pozisyon bilgisi zayıf.En fazla yedek olabilir.
                                Akbaş : Çok düşük bir maaşla oynuyor yetenek tartışması yapmıcam takımda kalabilir.
                                İshak : Mücadele gücü çok düşük,tembel bir adam takımdan gönderilmeli.
                                Musa : Mücadele gücü yüksek ama hücum gücü vasatın çok altında gönderilmeli.
                                Alper : Oyuncuyu hiç izlemediğim için yorum yapmam doğru olmaz.
                                Cavanda : Lazio maçlarında çok beğenmiştim.Hücum gücü çok yüksek.
                                Zeki : Çok düşük maaş alıyor gönderilmesi için acil bir neden yok.
                                Mbia : Çok iyi bir kesici ama önündeki adamlar iş yapmazsa sıkıntı yaşayabilir.
                                Salih : Sıradan takımların yeteneksiz boş koşan adamlarından biri.
                                Aytaç : Kendini geliştirebilirse çok iyi bir önlibero olabilir.Potansiyeli var.
                                Bourceanu : Hami zamanında defansif anlamda çok ciddi bir direnç katmıştı takıma.
                                Okay : İzlemedim ama potansiyeli yüksek diyorlar hayırlısı diyelim inşallah iyi olur.
                                Constant : Disiplin sorunları var.Solbekte saatli bomba gibi birşey olur.
                                Soner : Fizik gücü çok zayıf,temposu çok düşük ve sorumluluk almıyor gönderilmeli.
                                Fatih : Trabzonspor formasıyla gördüğüm en yeteneksiz adamlardan biri gönderilmeli.
                                Özer : Vasat bir oyuncu.Sorumluluk alıyor,tekniği iyi ama final pasları ve şutları etkisiz.
                                Ekici : Takıma inanılmaz katkı sağlıyor.Sözleşmesini uzatmak lazım.
                                Yusuf : Geliştirmesi gereken yönler var,genç bir oyuncu takımda kalmalı ve çalışmalı.
                                Erkan : Tekniği,zekası iyi ama kondüsyonunu üst seviyeye çıkaramıyor bu şekilde olmaz.
                                Gökhan : Orta sırada ki takımlar için ideal ama trabzonspor için yetersiz.
                                Sefa : Gördüğüm en sıradan oyunculardan biri hiçbirşeyi tam yapamıyor.
                                Serdar : Elazığspora geri dönerse forma şansı bulabilir.
                                Waris : 4 milyonluk teklif varsa gönderilmeli.
                                Deniz : Gördüğüm en kazma forvetlerden biri.Bitiriciliği de iyi değil.
                                Yatabare : Sürekli sakatlanıyor gitme vakti geldi artık.
                                Cardozo : Müthiş bir bitirici.Kanatlara takviye gelirse performansını maksimuma çıkar.
                                keşke ZEKİ yi değerlendirmeseydin bir sepet yumurtayı berbat ettin

Yorum

Çalışıyor...
                                X