amrabat alınırsa kesinlikle faydalı olur, yusuf izlerde belki öğrenir kanat adamı nasıl olunur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mesajın aslı Deep Blue'ya ise ben kendi görüşümü söylüyorum. Ümit Abi geçen gün benim güvenimi kaybetmiştir.
Geçen gün adını tam hatırlamıyorum futbolcunun ( Kanapyl böyle bir şey yıldız dünyaca ) adını yazıp 2 dk sonra anlaşamadık dedi. Yani direk anlaşamadık demesi lazım. Şahsi fikrimdir. Ben doğru bildiğimi söylerim.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBalotelli gibi Yanlışa düşülmez İnşallah...Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
-
İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArif abi, Ümit abi ve The Ciks'i buldum. Bizim boğayı yakalamışlar
.
FrancescoTotti
Yorum
-
Transfer Dosyası -10-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBalotelli gibi Yanlışa düşülmez İnşallah
Yorum
-
İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende balotelli diye düşünüyorum. Taraftar mest olur yine de....Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaydaaa Hoca egemen i istemiş hurma veto etmiş. Hoca istifa edebilirmiş
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkEn son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 16.06.2015, 00:36."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende balotelli diye düşünüyorum. Taraftar mest olur yine de.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaydaaa Hoca egemen i istemiş hurma veto etmiş. Hoca istifa edebilirmiş
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Yorum
Yorum