Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• amrabat alınırsa kesinlikle faydalı olur, yusuf izlerde belki öğrenir kanat adamı nasıl olunur

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu mesajın aslı Deep Blue'ya ise ben kendi görüşümü söylüyorum. Ümit Abi geçen gün benim güvenimi kaybetmiştir.

Geçen gün adını tam hatırlamıyorum futbolcunun ( Kanapyl böyle bir şey yıldız dünyaca ) adını yazıp 2 dk sonra anlaşamadık dedi. Yani direk anlaşamadık demesi lazım. Şahsi fikrimdir. Ben doğru bildiğimi söylerim.
      Yok Sercan. Bir önceki mesajim onunla alakali. Bu mesaj ti'ye alanlara
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Balotelli gibi Yanlışa düşülmez İnşallah
        o Sığır kategorisine giriyor.
        ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• Kjaer çok iyi transferde o maliyete değmez. Hu adam stoper eninde sonunda o paraya ondan daha kalitelileri alinabilirdi bence.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Boga gelirmi bilmem ama gelmezse ali cil benden son yuzyilin en iyi kufurlerini yicek onun yuzunden uyuyamiyorum yeter ya aciklayin su ismi

Yorum

• Edin Dzeko dicektim de alıp giden diyolar dzeko alıp gitmez genelde paslı oynar

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arif abi, Ümit abi ve The Ciks'i buldum. Bizim boğayı yakalamışlar

Tombul olanda Baris Yurduseven herhalde. Duyumcunun yani boğanin yanidir
                .

Francesco
                Totti

Yorum

• Valla ya Hulk ya CR7 başka ihtimal kalmadı artık

Yorum

• Transfer Dosyası -10-

Haydaaa Hoca egemen i istemiş hurma veto etmiş. Hoca istifa edebilirmiş

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Transfer Dosyası -10-

İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Balotelli gibi Yanlışa düşülmez İnşallah
                      Bende balotelli diye düşünüyorum. Taraftar mest olur yine de.

Yorum

• İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1 kişi bile mest olmaz valla,adamın ne kadar karaktersiz olduğunu herkes biliyor çünkü,kesinlikle gelmemeli...
                        ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• o değilde az önce asporda bjk konoplyankaya teklif yapmış dedi bayağı bir güldüm

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnanma bunlara masa başında yazıyorlar. Öz fb tv görevini yapıyor.
                            En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 16.06.2015, 00:36.

Yorum

• İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İho Balotelliyi hayatta aldırmaz. Bedava bile olsa...
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Insallah doru degildir doruysa hurmaya da sovucem biraksaniza hoca kimi istiyorsa alsin

Yorum

Yükleniyor...
                                X