Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    50 tane de ransfer yapsak 10 tanede yıldız alsak biz yine ligin ilk maçına salıh,sefa,akbaş zeki 11 .le çıkacağız.aha buraya yazıyorum
    iyi takımlarda bu saydığınız adamların hiç biri sırıtmaz. özverili oynayan canının dişine takan oyunculara da ihtiyacımız var. takım içinde ruhu bu şekilde arttırabiliriz.
    salih'e pek gerek yok ama sefa ve akbaş kalmalı . zeki de buna iyi bir örnek hami mandıralı zamanından alex ve özerli orta sahada gayet de başarılıydı . ama ısrarla sağ beke mahkum edildiği için zeki herkese dalga malzemesi oluyor ne yazıkki
    En son nbay tarafından düzenlendi; 11.06.2015, 09:14.
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Transfer Dosyası -10-

İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok değil. İsim vermeyeyim ben.

Bir tık altı diyebiliriz belki baba.

Biabiany

oley oley oley

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bi tık altının yaşı ve ligi neye tekabul ediyo kabaca
        Ben aslında Gervinho'yu çok beğenen biri değilim : ) Ama bir kalibresi var bu gerçek. Hepimizin tanıdğı birisi alınması istenilen oyuncu. İsim verip insanları ümitlendirmeyeyim. Belki tam olamamış bir futbolcu ama burada iş yapar kesinlikle.
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Wilfred bony, tolga cigerci, nordin veya aatif.

Yorum

• son dk : Beşiktaş Şenol Güneş ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi...
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben aslında Gervinho'yu çok beğenen biri değilim : ) Ama bir kalibresi var bu gerçek. Hepimizin tanıdğı birisi alınması istenilen oyuncu. İsim verip insanları ümitlendirmeyeyim. Belki tam olamamış bir futbolcu ama burada iş yapar kesinlikle.

Yaşı 30'u devirmiş mi ?
              .

Yorum

• Bu arada Andre Ayew Swensea'deymiş

Yorum

• Şenol Güneş efsanesi de benim için kapanmıştır. İstanbul ağalarıyla o çok benimsediği "alınteri" olayını umarım gerçekleştirir.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    son dk : Beşiktaş Şenol Güneş ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi...
                    şaka gibi

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şaka gibi
                      harbi ha,hiç inanasım gelmiyor
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Şenol Güneş başlığı var nostalji bölümünde. Düşüncelerimizi orada dile getirebiliriz.

O bir ihtilal! O bir destan! O bir efsane! Trabzonspor tarihinden kesitlerin, anıların, hatıraların ve arşivlerin paylaşıldığı forum bölümü...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Vaaaaayyy bee. Bir efsanenin sonu. Bursa ile Bjk arasında bayaa fark varmış. Benim bile zoruma gittiyse...

iPhone iPhone5C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gervinho'nun da oluru var şuan, ama madem o değil hayırlısı artık
                            En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 11.06.2015, 09:26.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şenol Güneş başlığı var nostalji bölümünde. Düşüncelerimizi orada dile getirebiliriz.

http://forum.bordomavi.net/showthrea...newpost&t=2695
                              Orda dile getirmektense,Bu başlıkta yazıya dökmeyi tercih ederim.

Tağam lan vurma

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biabiany

oley oley oley
                                cok mantıklı bir tahmin
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Çalışıyor...
                                X