Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla heyecandanmidir ne afedersin mala bagladim transferle ilgili degilde formalarla ilgili sikayetleri storm boy la beraber soledik aston villa tarzi bordo mavi beyaz forma ve her formada bordo mavi renk ve bir siyah forma istegmzi ilettik
    Estağfurullah İyi bakalım ağzınıza sağlık İnşAllah akıllanırlar da adam gibi formalar giyiniriz
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iki köy takımı ve bursa maçlarında ortaya çıkan Bizim en büyük sıkıntılardan birisi gol pozisyonuna giremiyoruz. Bunda hücum oyuncularinin formsuzlugu en büyük etken olsada iki bekimiz de defansif gorevini kusursuz yapmalarina rağmen ikisi de orta sahayı geçmediler. Şikecilere bakiyorsun caner sol bek degil sol kanat oyuncusu gibi oynuyor bu hafta yerinde aylardir 11 oynamayan hasan ali oynadi hiç siritmadi bindirmeler yaptı ilk golün asistini yaptı. Ozelikle zayıf takimlara karşı bekler sürekli bindirmeler yapmalı. Zamanla düzelir inşallah bu durum.

Aytaç ve bourcudan oluşan orta sahamiz ile 1461 e bile 2-0 yenildik. Bu oyuncularin futbolda en önemli mevkii olan orta sahamiz için yetersiz olduklarini düşünüyorum. Bu bölgede okayin cok yetenekli olmasi fakat daha yeni gelmesi itibariyle henüz sorumluluk alamamasi itibariyle şampiyon olmak istiyorsak paraya kiyip o bölgeye mbia kalitesinde birisi alınmalıdır. Okay oynadikca daha iyi olacaktir fakat bizim puan kaybına tahammulumuz yok. Stoper ve sağ kanat transferlerini zaten yazmaya bile gerek yok. Keşke transfer sezonu başında yüzde 90 anlastigimiz soylenen amrabat aatif ve ekdal ile anlasabilseydik bugün sadece stopere ihtiyacimiz olurdu ve uçak gibi iki tane kanadimiz olurdu.

Özer de dahil hepsi sadece bir yedek olur.Okay açılır zamanlan.Cavandadan memnun kaldım.Mbia da iyi.Forvet için cardozo kalacak şekilde genç yıldız bir forvet almamız şart evet forvetleri toplamda üçlemek iyidir.stoper ve kanadı söylemeye gerek yok dilimizde tüy bitti.Ekdali alaydık iyidi.aynen.
      "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iki köy takımı ve bursa maçlarında ortaya çıkan Bizim en büyük sıkıntılardan birisi gol pozisyonuna giremiyoruz. Bunda hücum oyuncularinin formsuzlugu en büyük etken olsada iki bekimiz de defansif gorevini kusursuz yapmalarina rağmen ikisi de orta sahayı geçmediler. Şikecilere bakiyorsun caner sol bek degil sol kanat oyuncusu gibi oynuyor bu hafta yerinde aylardir 11 oynamayan hasan ali oynadi hiç siritmadi bindirmeler yaptı ilk golün asistini yaptı. Ozelikle zayıf takimlara karşı bekler sürekli bindirmeler yapmalı. Zamanla düzelir inşallah bu durum.

Aytaç ve bourcudan oluşan orta sahamiz ile 1461 e bile 2-0 yenildik. Bu oyuncularin futbolda en önemli mevkii olan orta sahamiz için yetersiz olduklarini düşünüyorum. Bu bölgede okayin cok yetenekli olmasi fakat daha yeni gelmesi itibariyle henüz sorumluluk alamamasi itibariyle şampiyon olmak istiyorsak paraya kiyip o bölgeye mbia kalitesinde birisi alınmalıdır. Okay oynadikca daha iyi olacaktir fakat bizim puan kaybına tahammulumuz yok. Stoper ve sağ kanat transferlerini zaten yazmaya bile gerek yok. Keşke transfer sezonu başında yüzde 90 anlastigimiz soylenen amrabat aatif ve ekdal ile anlasabilseydik bugün sadece stopere ihtiyacimiz olurdu ve uçak gibi iki tane kanadimiz olurdu.
        Okay konusunda ben farklı düşünüyorum. Tabii ki o bölgeye M'bia kaletisinde biri bulunabilir ama bu işin milli takımı da var. Genç ve yetenekli bir Türk oyuncuya bu kadroda her zaman yer olmalı. Ayrıca Okay'ın pozisyonundan öte daha acil olan bölgeler var stoper sağ kanat gibi oralara oyuncu bulunmalı. Bence önceliğimiz stoper ve sağ kanat olmalı

Yorum

• Dün akşam Cavanda'yı uçarken gördüm.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Shotanın bu dandik futbola sevinmesi cabası.Bakalım kaç maça kadar şansla galibiyetler alacağız.

Şansa maçı aldık.

Bir şey daha forumda saçma sapan bu kadro iyi bizi götürür nağmeleri atan varsa hemen söyleyeyim size: Beşiktaş bizi emmeli gömmeli ezerek yener.Açın gözünüzü artık.

1:
            Sansla maç alabilecek bir kadroya sahibiz

2: 1-0 yenikken maç döndürebilecek bir kadro kalitemiz hiç yok.
            Bu mesajını BJK maçından sonra tekrar okuma dileğiyle
            İSTANBULU EZE EZE ,
            EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Okay konusunda ben farklı düşünüyorum. Tabii ki o bölgeye M'bia kaletisinde biri bulunabilir ama bu işin milli takımı da var. Genç ve yetenekli bir Türk oyuncuya bu kadroda her zaman yer olmalı. Ayrıca Okay'ın pozisyonundan öte daha acil olan bölgeler var stoper sağ kanat gibi oralara oyuncu bulunmalı. Bence önceliğimiz stoper ve sağ kanat olmalı
              Milli takım mı Terimspor mu. Benim için hiç bir şey ifade etmiyor. Üstelik Okay ağzıyla kuş tutsa Terimspora alınmaz
              İSTANBULU EZE EZE ,
              EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• arkadaşlar maçın geniş özetini nerden bulabilirim?.. yada tekrarını..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak doctorsurgeon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu mesajını BJK maçından sonra tekrar okuma dileğiyle
                  Tabiki okurum.şansa maç alırız dediğimi de unutmayınız.

bursa maçında bu maçı alırsak maç öncesi şansa alacağımızı söyledim ve onun dışında yenileceğmizi söylemiştim.öyle de oldu.

Bursa o golü atsaydı işimiz bitmişti.
                  "Annuit cœptis"

Yorum

Shotanın bu dandik futbola sevinmesi cabası.Bakalım kaç maça kadar şansla galibiyetler alacağız.

Şansa maçı aldık.

Bir şey daha forumda saçma sapan bu kadro iyi bizi götürür nağmeleri atan varsa hemen söyleyeyim size: Beşiktaş bizi emmeli gömmeli ezerek yener.Açın gözünüzü artık.

1:
                    Sansla maç alabilecek bir kadroya sahibiz

2: 1-0 yenikken maç döndürebilecek bir kadro kalitemiz hiç yok.
                    Gece 12 den sonra film izleme sen etkisinde kalıyorsun !!

Yorum

• İlk olarak doctorsurgeon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Milli takım mı Terimspor mu. Benim için hiç bir şey ifade etmiyor. Üstelik Okay ağzıyla kuş tutsa Terimspora alınmaz
                      Tabii ki ben de hazzetmiyorum bu durumdan. Ama takımımda 11 oyuncunun da yabancı olmasını istemem. İş oraya doğru gidiyor maalesef. Rekabet önemli ama 1 tane genç oyuncuya pozitif ayrımcılık yapabilecek durumdayız diye düşünüyorum. Ayrıca yabancı serbestliği sayesinde lige kalite geldiğini de kabul ediyorum. Bundan geriye dönüş olmamalı. Futbol izlemeye başladık nihayet.
                      En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 16.08.2015, 11:54.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gece 12 den sonra film izleme sen etkisinde kalıyorsun !!
                        süper ligin ilk yarısı bittiği zaman etkiyi göreceğiz!

Trabzonsporun dram filimini hep beraber izleriz.Tabi ki rüyadan uyanan bir taraftar kitlesi de göreceğim burada ))

unutmadan Trabzonsporumuzun dram filimini son senelerdir defalarca izliyoruz hep beraber. sanırım taraftarların bazıları yeterince bizim takımın tekrarlanan dram filimini izlediği halde ders çıkarmamış ve çıkaramamış yazık )
                        En son erenslash tarafından düzenlendi; 16.08.2015, 11:57.
                        "Annuit cœptis"

Yorum

süper ligin ilk yarısı bittiği zaman etkiyi göreceğiz!

Trabzonsporun dram filimini hep beraber izleriz.Tabi ki rüyadan uyanan bir taraftar kitlesi de göreceğim burada ))
                          Konu benden dışarı ama;Umarım yanılırımda siz haklı çıkarsınız gibi cümlelerde yazsanız çok güzel olur
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Ne sol bek umurumda ne stoper.

Alalım iyisinden bir sağ bir sol kanat. Ne kadar yersek daha fazlasını atarız zaten.
                            TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne sol bek umurumda ne stoper.

Alalım iyisinden bir sağ bir sol kanat. Ne kadar yersek daha fazlasını atarız zaten.
                              Aynen

Yorum

• Arkadaşlar konu dışı, özür dilerim ama;

Trabzon Farabi hastanesinde kanser tedavisi görmekte olan bir hastanın acil 0 rh(-) kana ihtiyacı vardır.

Yardımcı olmak isteyenler özelden mesaj atabilirler.

Yorum

Çalışıyor...
                                X