Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bırakın Allah aşkınıza yaa herkesin işi gücü bir kulp takmak karalamak itibarsızlaştırmak.

ya arkadaş bizim bizden başka dostumuz yok zaten tüm ülke basını medya siyasiler dev holding şirketler vb karşımızda bi birlik olamadık anasını satim bee.

yok hami gs ye gitmek istiyormuş zamanında fatih tekke sevinmiş gol atınca iho şöyleymiş böyleymiş sadri şener çok gülüyormuş ogun abdullah şikebahçeye gitmiş(ogün abdullah 34-35 yaşına gelmişlerdi m.a.y. 7 milyona giydirdi şikecilere zaten bir yıl oynayıp bıraktılar futbolcularında suçu yok) şenol güneş şöyle böyle yapmış vs.

yaa bunları yazınca ne oluyor kendi öz değerlerimizi yok edince elinize ne geçiyor kardeşim onu bi anlatsanıza bana karalaya karalaya adam bırakmadınız

Yorum

• Marko marin oluru yüksek bir transferdi fakat şota çok sıcak bakmamış şu an askıda zambrano ile ilgileri devam ediyor ama oyuncu takımında kalmaktan yana ama görüşmeler kesilmedi baska stoper ismi öğrenemedi forvet ismi ciddi manada henüz yok dszudak ile ilgili hiç girişim yok isim öğrenme konusunda hurma çok ketum belli bir aşamaya gelmeden isim alamıyorum
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        4 saatten uzun bir süre Kazım beyle sohbet ettik.Şunu ilk başta belirteyim en az konuştuğumuz şey transfer mevzusuydu. a den z ye bir iho muhalifi olarak herşeyi sordum.Bazı konularda ikna oldum hak verdim bazılarında kesinlikle itiraz ettim.Transfer konusunda daha önce de söylediğim gibi dante ile bizzat kendisi görüştü ve yüksek maliyet nedeniyle olmadı 3 yıl için 10 milyon teklif etmişiz o yıllık 5 milyon euro dan aşağı inmemiş
        teşekkürler bilgiler için.yapabilecekleri en iyi şey zeki-soner-musa-akbaş-ishak-gökhan-ferhat-fatih-atik-deniz-aykut gibi futbolculardan kulübü temizlemeliyiz.fuzuli kalabalık.bu arada başkanın samimiyetine inanmakla birlikte sosyal zekasını iyi kullanamadığını söyleyebilirim.

Yorum

• muhammet bize seviniyor eyvallah son derece normal de , gs ye atınca niye üzülüyor

Yorum

• ..
            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 23.07.2015, 18:53.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Bi yerden haberiniz yok biraz konu dışına çıkın çoğu kelepir muhabbet mbia ilk antrenmanda sakatlandı KAYNAK : LİG TV

Yorum

• Hurmanın neden bu göreve getirildiğini sordum hurmaya başkan çok inanıyor futbol piyasasında irtibata geçemeyeceği isim yok diyor ama biz de ne yapar onu göreceğiz dedi
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya bırakın Allah aşkınıza yaa herkesin işi gücü bir kulp takmak karalamak itibarsızlaştırmak.

ya arkadaş bizim bizden başka dostumuz yok zaten tüm ülke basını medya siyasiler dev holding şirketler vb karşımızda bi birlik olamadık anasını satim bee.

yok hami gs ye gitmek istiyormuş zamanında fatih tekke sevinmiş gol atınca iho şöyleymiş böyleymiş sadri şener çok gülüyormuş ogun abdullah şikebahçeye gitmiş(ogün abdullah 34-35 yaşına gelmişlerdi m.a.y. 7 milyona giydirdi şikecilere zaten bir yıl oynayıp bıraktılar futbolcularında suçu yok) şenol güneş şöyle böyle yapmış vs.

yaa bunları yazınca ne oluyor kendi öz değerlerimizi yok edince elinize ne geçiyor kardeşim onu bi anlatsanıza bana karalaya karalaya adam bırakmadınız

[QUOTE=İlkhan;1920151990]Bizim kadrodan çok taraftar arası münasebeti çözmemiz gerek. Bölünmüş bir kitle başarıya ulaşamaz.[/QUOTE

her şeyin özeti bir tespit.bölünmüş bir Trabzon başarıya ulaşamaz.mehmet ali yılmazlar,çebiler,ağaoğulları,ersoylar,cevahirler vs...lerin birlikte olduğu ve koruduğu bir camiayı kimse yıkamaz.ama nerde o günler....kendi karnını düşünenler ancak köstek olurlar.başarı için birlik şart.işin özeti budur.bu yorumu yapan bir Bayburtlu olarak söylüyorum.

sorun da burda.bu camia birleşmeden şampiyon olamaz.

Yorum

• ..
                    En son Anıl C tarafından düzenlendi; 23.07.2015, 18:52.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ister kızın ister dövün beni ama doğrusu bende fatih tekkeye hiç ısınmadım hala daha hiç ısınamadım ...
                      valla ben çok ısındım tam trabzonlu asaleti var adamda .

herkes birbirine ısınıcak diye bir kaide de yok .

ben niyete bakarım fatif tekke kalpten trabzonsporlu ben bunu görüyorum bu benim için yeterli .

Yorum

• sadece iyi takım kurmakla olmuyor,1995-2005-2011 yıllarını gördük.bu şampiyonlukların nasıl kaybedildiğini herkes biliyor.birlik olan bu şampiyonlukların ş'sini vermezdi kimseye.ama yine de ben takımımın şike yaptırabilme ihtimalini sevdim diyorum.

Yorum

• Şu ana kadar 160 adet forma satılmış başkan türkoz e çok kızgın çıkış yolu arıyorlar nike ile yapılan sözleşme tekrar incelenecekmiş.Bazı ürün tasarımları yaptırmışlar gördüm eğer yapabilirlerse bu sene için taraftar anketiyle seçiken ürünü tsclub adı altında yapmak istiyorlar

Yorum

• Acele etmeyin etmeyin piyasa da topcu kalmasın.
                            2 transfer ulan ya 2
                            1 transferi de son gün yaparsın
                            Çok mu zor arkadaş hey Allahım

Yorum

• Fatih abi çok mütevazi adamdır aile dostumuzdur , köyde defalarca maç yaptı bizimle çift kale
                              başkası yaparmıydı acep

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ronaldo ne kendini beğenmiş nede küstah biri? en yardımsever en anlayışlı en karakterli futbolculardan biridir bu dünyada
                                Kendini beğenmiş ve küstah. Aynı zamanda dediğin gibi; yardımsever, anlayışlı ve karakterli. Bunlar birbirine zıt şeyler değil. Kendini beğenmişliği ve küstahlığı sadece futbol dünyasında ve konumuz futbol. Bunu da şov için yapıyor. Sürekli gündemde kalmak için. Hep 1 numara olmak için. CR7' yi bana anlatma. Tarayıcımda yer imlerine eklenmiş, her gün onunla ilgili haberlere bakıyorum. Hiç bir detay kaçırmıyorum. En büyük hayranlarından biriyim.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X