Constant ilerde oynayamaz bir kere o işi gecelim, sol bekte acikcasi beni sasirtti ve gayette iyi oynuyor birebirde adam gecirdigi ciddi bir pozisyon yok, fizik olarak hepsini eziyor sadece kendine guveni bazen basimiza is acabilir o kadar. Akhisar macinda gollerde kotu gozuktu, penaltida cekemedi ayagini cok basit bir hataydi ama olacak olacak, buyuk takim sol beki olacak...
Fenerin andre santos u gibi kullaniyoruz, biraz benziyorlar. Oynadikca olacak ama Papy gelse iyiydi iste acigini kapama gorevini Yumlu ya verirsek yandik.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
beşiktaş ve galatasaray resmen sezona orta sahasız giriyor.şöyle diyim m'bia okay ekici...3 oyuncudan hangisini verirseniz verin bu takıma gözü kapalı ilk 11'e koyarlar.hatta bourceanu ve aytaç'a bile ihtiyaçları var.beşiktaş'ta atiba'ya birşey olsa kadro kuramaz.gs uzun maratonu selçuk ve jose ile nasıl götürecek merak ediyorum.üstelik selçuk savunma anlamında kaçak oynarken.
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
demin biri sormus aslinda söyle olabilir benim bildiigim hic bi takimda olmiyan bi futbolyucu alabilirsin!! yani 1361 fesh etse onun sözlesmesini biz alabiliriz
o kural kaldirildi
senin dedigin tür transferler takimlar yainca kötüye kullanma nedeninden fifa tikadi o deligi
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
neden böyle bir şey dediniz? anlamıyorum burda ne geyik muhabetleri dönüyor bu hiç bir şey değil ki...
millet işten ara bulup transfer var mı diye bakarken ergenlerin sulu muhabettleri dönüyor malaasef yazdıkları mesaj sadece "" içeriyor ve sayfada 5 mesajı bu sekilde... bu kişilere tepki gösterelim 10 senelik üyelere değil, sayın yöneticimiz
Çınar teşekkür ederim hassasiyetin için, bencede şu dakikada makara yapmalıyız. Yöneticiler uyusun makara yapalım bu kadar
Burada hiçbir zaman ne kimseyi aşağılayıcı bir şey yazdım ne de kırıcı oldum. Her zaman yapıcı olmaya ve insanların yüzünde bir nebze olsun tebessüm ettirmeye çalıştım tepemin attırıldığı maçlardan sonra mesajlar sildiğim telefonlarımın susmadığı anlarda bile hep sükunetimi korudum.
Beni pek iyi takip edememişsiniz sanırım üstadım.
Cevap yazdığım arkadaş aşağı yukarı 10 yıldır muhabbetim olan sevdiğim bir kardeşimdir yani ben onun mesajını orada silip 6 ay adama ceza versem o yine bana neden yaptın diye sormaz.
Beni çizecek sen ol çizgisine kurban olduğum, sana çizdirmekten keyif alırım ama küfür edesim yok
Arkadaşlar Trabzonspor kuruluşundan beri en başarılı transfer politikasını izlemiştir kimsenin tek laf etmesine lüzum olmayacak hamleler yapıldı...
Geçen sezon 35 Milyon Euro harcadık..
Bu sezon 11 Milyon Euro...
Hangisi daha tatminkar? Geçen sezon yapılan harcamayı bu sezonki ekip yapsaydı şu an bambaşka bir Trabzonspor izliyorduk farklı hesaplar yapıyorduk...
yalniz soyle bir durum var, gecen sene yabanci sinirlamasi vardi..yani yerli oyuncu almak zorundaydik...yapilan 30 kusur milyonun neredeyse 20 milyon eurosu yerlilere gitti..alinanlardan mehmet ve erkan disinda su an yararlandigimiz bir topcu yok..
yanlis anlasilmasin yonetimi kesinlikle savunmuyorum,hatta o paralari duzgun sekilde harcasaydik bu sene sampiyonlugun en guclu adayi biz olurduk,kadro oturmus olurdu ama yabanci sinirlamasi diye bir sacmaligin oldugunu da unutmayalim..
Lig TV ekibi Aziz Yıldırım'ın 'benim kovduğum hocayı nasıl yayına çıkarırsınız' giderine cevap verebildi mi? Aziz Yıldırım canı sıkıldıkça Lig TV binasına gider ortalığa küfürler savurur ve binayı terkeder... Bu herife bu özgürlüğü tanıyan Şansal Büyüka yalamasyona devam ediyor... Bir insan haysiyeti onuru ve şerefi için yaşar ancak bazılarında bu olguların hiç oluşmadığını görmek şaşırtmıyor... Şu şampiyonluğu sırf bu yüzden istiyorum NTV Spor'da, Lig TV'de ve bilimum kanallarda patlıcan suratları seyretmek için...
O Sene bu sene olsun...
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Burada hiçbir zaman ne kimseyi aşağılayıcı bir şey yazdım ne de kırıcı oldum. Her zaman yapıcı olmaya ve insanların yüzünde bir nebze olsun tebessüm ettirmeye çalıştım tepemin attırıldığı maçlardan sonra mesajlar sildiğim telefonlarımın susmadığı anlarda bile hep sükunetimi korudum.
Beni pek iyi takip edememişsiniz sanırım üstadım.
Cevap yazdığım arkadaş aşağı yukarı 10 yıldır muhabbetim olan sevdiğim bir kardeşimdir yani ben onun mesajını orada silip 6 ay adama ceza versem o yine bana neden yaptın diye sormaz.
şimdi fark ettim aranızdaki mesajları, yanlıs alarm
bu arada yöneticiler her zaman forumda değiller , her sene yazın takip ederim ilk defa bu kadar çok troll vardı bu transfer sezonu..benim tepkimde onlara
Yorum