Her şey bir yana GS ve FB'nin iki santraforla sezona girmeleri oldukça enteresan...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBulent yildirima dudugunu astirtmak gerek. Yonetim biseyler yapmali
PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu İngiltere'de çalışma izni kolay çıkmıyordu.... Papy takılmadı mı çalışma iznine....
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu:
"Bizden 11’de forma giyecek 8 as oyuncu talep etti, ben her sene sıfırdan takım kuramam ki?"
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Ersun Yanal kendi ihtirasları uğruna Constant’ın ipini çekmeye çalıştı. Sıfırdan bir takım kurma isteği ise kulüpten ayrılışına çanak tuttu” dedi. BATUM’U ÇOK ABARTTI! Bordo-Mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıos
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Süleyman Hurma'yla kritik bir zirve gerçekleştirdi. Başkan'ın Hurma'ya, “Hoca krizini çabuk çözdük. Ben artık takım krizleriyle, sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum. Sorumlu sensin” dediği öğrenildi.
Mevcut kadronun iyi olduğunu ve 7-8 transfer yapılmasının kulübün mali yapısını bozacağını belirten Hurma’nın bu görüşüne, Ersun Yanal katılmamış ve istifa kararı almıştı.
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Süleyman Hurma'yla kritik bir zirve gerçekleştirdi. Başkan'ın Hurma'ya, “Hoca krizini çabuk çözdük. Ben artık...
Transferler: N'Doye, Okay, Cavanda, Mbia, Özer, Douglas, Alper, Marin, Esteban...
http://www.transfermarkt.com.tr/trab...ers/verein/449)) yalanı nasııl ortaya çıkıyor hehe
"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yönetim oldugu surece o stad dolmaz , bunu bile bile taraftar beklemesinler
yönetimi tutmuyorum ama seyircinin gelmeme nedeni yönetim değil
neden Türkiyedeki futbol yönetimi ve sistemidir
2011 den sonra kupanın alınamaması ve rekabetin fair olmaması
gerçek sporseveri uzaklaştırdı
ne yapılırsa yapılsın o inanç geri gelmedikçe gerçek altını çiziyorum gerçek seyirci stada gelmeyecektir
hep dediğim gibi ben sonucunu bilmediğim bir şeye paramı veririm
bu onların yani fb nin ligi
bu şeye para vermem
bence olay budur...
çünkü kazandığımı bile icazetle kazanacağımı hissettiren kahrolası bir duygum var
icazetle hiç bir kazanç istemiyorum
eşit bir ligde bilek gücü ile bir kazanç beni mutlu eder gerisi
hi ka ye...çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şey bir yana GS ve FB'nin iki santraforla sezona girmeleri oldukça enteresan...Trabzonlu olmak bir şereftir !
Yorum
-
@Tribun1967com: SON DAKİKA - İnter Oscar Cardozo için Trabzonspor'a transfer teklifinde bulundu.
Via Calciomercato
Anasını satayım İnter kuruttu ligin kökünü. Bu saatten sonra satmamalıyız ama inşallah Cardozo siz beni gönderiyordunuz demi ıh size demez..#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim kilit 3 haftayı asgari zararla çıktığımız süreçten bakalım fb nasıl çıkacak. Sonra görür millet los şikelaktikosu
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şey bir yana GS ve FB'nin iki santraforla sezona girmeleri oldukça enteresan...
Bide avrupa maclari da olucak biz bu sene bence rahat ilk 3 e girmeliyiz
Yorum
-
Sözlesmesini fesh ettigimiz fatih nasil hemen Takim buldu bu serefsiz anadolu takimlardan Transfer ederken milyonlari veriyoruzYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum