İlk olarak Ehrimen tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHurma devre arasında takımda olacagını dusunuyor heralde? yok oyle artık paraları yemek hepiniz gidiceksinizS.N.O.O.S.
'M'
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePapy hala açıklanmadı. Bu gidişle Nantes'da kalacak.
İngiltere'de transfer dönemi yarın bitiyor ama Fransa'da bu gece. O yüzden bu akşam bitmeli diye düşünüyorum.
Ya da imza atılır yarın açıklanır.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePapy hala açıklanmadı. Bu gidişle Nantes'da kalacak.
İngiltere'de transfer dönemi yarın bitiyor ama Fransa'da bu gece. O yüzden bu akşam bitmeli diye düşünüyorum.
Ya da imza atılır yarın açıklanır.
Yorum
-
Ya da imza atılır yarın açıklanır.
Yorum
-
Takım iyi giderse mevcut yönetimle sezon sonuna kadar devam edilmeli. Şirazeyi şaşırmış bazı arkadaşlar. Derdiniz şahıslar olabilir, ama zarar gören Trabzonspor. Bilmem farkında mısınız?
Not: Yönetimin bırakması gerektiğini her yerde söylerim. Ama bu sezon değil.En son Tolunay Abdioğlu tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 21:32.
Yorum
-
İlk olarak Absurd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe anlıyorsunuz bu kin ve nefret duygusuyla yaşamaktan, adam rüya gibi takım kurdu bir şekil'de bırakın da biraz meyvesini yiyelim. Yapmayın biraz iyi niyet herkese iyi gelecek.HAMİ_41
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelinen noktada biraz daha anlam kazandığı için hatırlatayım dedim. Ersun'a kurulan zavallı kumpasın akşamında artık duyum paylaşmayacağımı söyleyip, o tarihten beri tek satır duyum paylaşmadığım halde iki yazısının birinde bana dokundurma yapan her devrin duyumcusuna armağan olsun...
Sizler de üzmeyin kendinizi... Melo gitti, kargalar Şenol'la zaten bir şekilde imha eder kendisini... Asıl risk Trabzonspor'du... Halledildi... Yok artık diyecekseniz, Yumlu gizli tarikat lideridir ve ayinlerde İHO-Hurma-Şota triosu ona hizmet eder diyeyim bari.. Belki daha inandırıcı olur..
Neyse ya... Bırakalım dağınık kalsın...Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bildiğim transfer dönemi alıcıya göre belirleniyor. Yanlış mıyım?
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNantes Cana'yi acikli diye biliyorum. Bence kalmaz.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSikecilerin milli aradan sonraki 3 maci sirasiyla Kasimpasa(dep), Bursa(ev), Bjk(dep)En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 21:33.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
huröa ve bu başkanın gitmesini isterim ama başarılı olursak ikinci devrede gitsin isterim şayet oldu ki devre arasını çok iyi puanla kapattık birinci kapattık gitsin gene isterim ama takımın ahengini bozmaması için ligin sonunda gitmelerini terich ederim.o da takım etkilenmesin diye bu tabi ki varsayım ligi birinci bitiricezde vesaire.."Annuit cœptis"
Yorum
-
Hacıosmanoğlu:
"Bizden 11’de forma giyecek 8 as oyuncu talep etti, ben her sene sıfırdan takım kuramam ki?"
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Ersun Yanal kendi ihtirasları uğruna Constant’ın ipini çekmeye çalıştı. Sıfırdan bir takım kurma isteği ise kulüpten ayrılışına çanak tuttu” dedi. BATUM’U ÇOK ABARTTI! Bordo-Mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıos
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Süleyman Hurma'yla kritik bir zirve gerçekleştirdi. Başkan'ın Hurma'ya, “Hoca krizini çabuk çözdük. Ben artık takım krizleriyle, sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum. Sorumlu sensin” dediği öğrenildi.
Mevcut kadronun iyi olduğunu ve 7-8 transfer yapılmasının kulübün mali yapısını bozacağını belirten Hurma’nın bu görüşüne, Ersun Yanal katılmamış ve istifa kararı almıştı.
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Süleyman Hurma'yla kritik bir zirve gerçekleştirdi. Başkan'ın Hurma'ya, “Hoca krizini çabuk çözdük. Ben artık...
Transferler: N'Doye, Okay, Cavanda, Mbia, Özer, Douglas, Alper, Marin, Esteban...
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum