Kulüp TFFden ek süre isterse açıklama yapılır mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan kesilemez. Attigimiz 5 golun 3'unde dogrudan katkisi var ve adamin performansi gitgide artiyo.
Ekici-Marin'i 11'e dahil etmek için birileri kızağa çekilecek. Büyük ihtimal Özer-Yusuf ikilisi olacak ama şuan Yusuf'ta ısrar etmeliyiz.
Zaten Ekici şuan maç kondisyonuna ulaşabilmiş değil. 2-3 maça ideal kadroyu yakalayacak gibiyiz.
Yorum
-
İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafadan daha mi agir Medjani ?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
gs iyi para kazandı yönetimlerini tebrik ediyorum. her zaman alan değil verende olacak büyük takım. çöp meloyu 3.7 ye çöp tellesi 10 milyon euroya okutmuşlar. bu sene gs iyi para kazandı. oyuncunun maaşlarıda ceplerinde kaldı. Zaten ligde şampiyonluğa her türlü oynarlar tff hakemler digitürk. boşuna oyunculara para vermiyorlar 2. olsalar nolur ki.
Bize gelirsek 2 senedir müthiş paralar harcadık. Bizim alacağımız adamlar okay cavanda gibi maliyeti düşük isimler olmalı.bu yolda yürümeliyiz. olmayan paraları harcamaya gerek yok. şuan şikeciler olmayan paralarla şikeyle hakemlerle gidiyorlar. Onları sahada yensek bile masada güçlüler.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak M. Akif Yücesan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS'ye Melo'nun yerine Atik'i versek ya? Almazlar mı?hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs iyi para kazandı yönetimlerini tebrik ediyorum. her zaman alan değil verende olacak büyük takım. çöp meloyu 3.7 ye çöp tellesi 10 milyon euroya okutmuşlar. bu sene gs iyi para kazandı. oyuncunun maaşlarıda ceplerinde kaldı. Zaten ligde şampiyonluğa her türlü oynarlar tff hakemler digitürk. boşuna oyunculara para vermiyorlar 2. olsalar nolur ki.
Bize gelirsek 2 senedir müthiş paralar harcadık. Bizim alacağımız adamlar okay cavanda gibi maliyeti düşük isimler olmalı.bu yolda yürümeliyiz. olmayan paraları harcamaya gerek yok. şuan şikeciler olmayan paralarla şikeyle hakemlerle gidiyorlar. Onları sahada yensek bile masada güçlüler.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Papy, 400 bin Euro için Chelsea gitmiş okadar güzeş şeye bu olmadı hiç...http://www.61saat.com/futbol/papy-40...i-h228485.html haber burda payalışıldımı bilmiyorum.
Yorum
-
Profesyonel futbolcumuz Göksu Alhas'ın, 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar, MKE Ankaragücü'ne 150.000.-TL satınalma opsiyonu ile
bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.
Kamupyunun bilgisine duyurulur.
Saygılarımızla"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum