Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Everton menajeri Roberto Martinez: "John Stones'u alabilecek bir rakam yok."

Çıbanın başı bu Roberto

Yorum

• "Duyumcu" dediğiniz aslında bilgi vermeye çalışan insanları rahat bırakın iftira atmayın arkadaşlar ayıp oluyor bizde hayal kırıklığı yaşadık bizde gerginiz ama ona buna saldırmıyoruz.
      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi
        Sana çok ağır laf koyarım ama ceza almak istemiyorum
        Abi Allah carpsin bosver cidden gerek yok ceza alma
        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Galatasaray yetkililerinin yerinde olsam, 2 milyon euroya bourceanu transferini bitirirdim. İnşallah öyle birşey yapmazlar. Lütfen Bource bizimle kal...
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Transfer X ‏@TransferrXX 3 Min.Vor 3 Minuten
            #AdanaDemirspor, #Trabzonspor'dan sağ bek Mehmet Kuruoğlu'nu transfer etti.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cidden bu john coffee yi hepten unuttuk, gitmediyse birine biz alsak ? Kahve ismi gibi oyle degil mi patron ? ))

Lakabida hazir, john coffee... Üfler püfler bir seyler yapar duzeltir bizi.
              ben çok kötü durumdayım ya, hevesimizin içine noktaladılar. yok mu şöyle kederli bir şarkı? ne güzel rakiplerimizin sıkıntıları varken uçuşa geçecektik.

Yorum

• Halı gitti halı..!

Halıyı geri alın bari.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Melo gittiğine göre gsyi şampiyonluktan çıkarın. Gs game over oldu darısı bjk nin başına. Yine şb ile yarışacağız gibi
                  meloyu satma nedenı mbıa ve okayın gosterdıgı performans devre arası calmaya calıscaklardır. bızde hersene sıfırdan kadro kurar kadronun oturmasını beklerız. ayrıca sampıyonlukta 4 takımda olsun fenerle basbasa kalmak bıze yaramıyo herkes zorlasın sonra dıger ıkı buyuk fenere yatıyo

Yorum

• Mehmet Kuruoğlu kim ya Ayrıca Melo için o kadar sevinmeyin bu sene kalsa büyük problem çıkaracaktı bence. Eğer gayse öyle Medel kalibresinde bir adam alırsa sıkıntı büyük ama şu ispanyol çocukla Bilal ile falan orayı dolduracaksalar 4x4 tarifesi kaldığı yerden devam eder

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Becerebilirseler bir şöhret transferi var. Papy için iki saat daha sabredin.
                      (Beceremediler)
                      Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• Geleneksel duyumcu taşlama günleri başlamış galiba
                        Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Beyler süper çok ünlü ortalığı sallayacak bir transfer haberim var, hatta şu an uçakta, akşama da tribünde olucak, hem defans hem forvet oynabiliyor hatta kaleye bile geçebilir çok sıkıntı olursa...( yerseniz )

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Melo'nun gitmesi günün güzel gelişmelerinden.
                            Nereye gitti melo ? Eğer doğruysa gs'ye bay bay
                            McLas was Here

Yorum

• Arkadaslar hic keyfim kalmadi yine okyanusu gecip derede bogulduk. Iyimser olmayi cok isterdim ama olmadi. Bu dauglos ve papy akhisar macinda kadroda olsa 2 puan kaybedermiydik yine yanlis zamanlama yine hata yine husran.cok umutluydum papy schaub ve remy gelecek sampiyonluga oynayacagiz diye. Dun maca kosarak gittim cocuk gibi heyecanlanarak.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Son dakikaya kadar neden beklenir?
                                olursa olur, olmazsa şimdilik yeter düşüncesi.

her zaman stopere bir isim olarak konuşuldu, hiç 2 stoper olarak konuşulmadı. douglas olunca diğerini yüzde yüz gerekli transfer olarak görmediler.

Burada abes olan şu. Biz 2,3 vermişiz, chealsea 3 e almış.
                                Oscar CARDOZO
                                İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                                Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X