"Duyumcu" dediğiniz aslında bilgi vermeye çalışan insanları rahat bırakın iftira atmayın arkadaşlar ayıp oluyor bizde hayal kırıklığı yaşadık bizde gerginiz ama ona buna saldırmıyoruz.
Galatasaray yetkililerinin yerinde olsam, 2 milyon euroya bourceanu transferini bitirirdim. İnşallah öyle birşey yapmazlar. Lütfen Bource bizimle kal...
Cidden bu john coffee yi hepten unuttuk, gitmediyse birine biz alsak ? Kahve ismi gibi oyle degil mi patron ? ))
Lakabida hazir, john coffee... Üfler püfler bir seyler yapar duzeltir bizi.
ben çok kötü durumdayım ya, hevesimizin içine noktaladılar. yok mu şöyle kederli bir şarkı? ne güzel rakiplerimizin sıkıntıları varken uçuşa geçecektik.
Melo gittiğine göre gsyi şampiyonluktan çıkarın. Gs game over oldu darısı bjk nin başına. Yine şb ile yarışacağız gibi
meloyu satma nedenı mbıa ve okayın gosterdıgı performans devre arası calmaya calıscaklardır. bızde hersene sıfırdan kadro kurar kadronun oturmasını beklerız. ayrıca sampıyonlukta 4 takımda olsun fenerle basbasa kalmak bıze yaramıyo herkes zorlasın sonra dıger ıkı buyuk fenere yatıyo
Mehmet Kuruoğlu kim ya Ayrıca Melo için o kadar sevinmeyin bu sene kalsa büyük problem çıkaracaktı bence. Eğer gayse öyle Medel kalibresinde bir adam alırsa sıkıntı büyük ama şu ispanyol çocukla Bilal ile falan orayı dolduracaksalar 4x4 tarifesi kaldığı yerden devam eder
Beyler süper çok ünlü ortalığı sallayacak bir transfer haberim var, hatta şu an uçakta, akşama da tribünde olucak, hem defans hem forvet oynabiliyor hatta kaleye bile geçebilir çok sıkıntı olursa...( yerseniz )
Arkadaslar hic keyfim kalmadi yine okyanusu gecip derede bogulduk. Iyimser olmayi cok isterdim ama olmadi. Bu dauglos ve papy akhisar macinda kadroda olsa 2 puan kaybedermiydik yine yanlis zamanlama yine hata yine husran.cok umutluydum papy schaub ve remy gelecek sampiyonluga oynayacagiz diye. Dun maca kosarak gittim cocuk gibi heyecanlanarak.
Yorum