Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Devreye girmese ve 2.5 a biz almış olsaydık hurmanın başarısından bahsedilecekti..
    Basari ile rezalet arasında ince bir çizgi var bence şu an papy giderse rezalet olacak. Tartisilmaz sol bek Alperene verdiğimiz parayı papye eklesek zamanında papy bizdeydi belki de

Yorum

• Zaten bir sefer de tam transfer yapsak şaşarım .. Illa eksik taraf kalacak !!
      McLas was Here

Yorum

• Bence chelsea almayacak papyi
        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Kimse caktirmiyor ama herkesin icinde umut tomurcugu var.

Piyasada boşta sol stoper yok mu ? Tamam Papy gitti ve biri gelse bile (avraam gibiyse) burun kiviran (basta ben) cok olacak ve tutma olasiligi cok cok dusuk olacak ama ya tutarsa ? Yok mu Avrupa dan gelip canimiz cigerimiz olacak son dakika surprizi bir psikopat defans ?
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• deadline day böyle olmamalıydı bizim için
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Hergun "duyumcu" tartismasi okumaktan biktim. Daha once duyumcularinda belirttigi gibi duyumcularin yazdiklarini gormek istemiyenler engeller olay biter bukadar basit.
              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Arkadaşlar ben mi anlamıyorum burada bazı arkadaşlarda mı sorun var?
                Transfer başlığı içeriden bilgi alabilen insanların duyumları üzerinden yürüyen bir başlık değil mi?
                Buraya bilgi getiren arkadaşların neredeyse hepsi 3 aşağı 5 yukarı birbirini teyit etti mi?
                Burası dışında da aynı bilgiler döndü mü?
                E şimdi son anda araya başka kulüp girdi oyuncuyu aldı diye bu terbiyessizlik bu ukalalık hakkını size kim verdi?
                Burada ne işin var kardeşim madem bu adamlara inanmıyorsan?
                Yok telefonunu ver az daha ileri gitse adresini ver evden aldıralım senet ver kırdıralım!!
                Kardeşim kendinize gelin, burası transfer dosyası, burada insanlar duyduklarını söyüyorlar,
                TRANSFER YAPIYORUM hadi bana 3 5 bişeyler atın demiyorlar!!
                Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• O Papy gelmeli...

Yorum

• Ben kimseyi şahsi olarak engellemek zorunda değilim kardeşim onu engellesem ne olacak onun attığı isim sayesinde gene başlık sayfalarca yazılacak??
                    Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @!olgun! abi bari alternatif nasıl bir oyuncu onu söyle?
                      Soylenirmi adamlar hakaret etmek icin bekliyor....sanki para kazanıyoruz bu işten...

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @!olgun! abi bari alternatif nasıl bir oyuncu onu söyle?
                        prim tanımayın şunlara renktaş.

birşey bildiğinimi sanıyosun gerçekten ?

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          deadline day böyle olmamalıydı bizim için
                          Benim hala umudum var en azından gidenler olucaktır. Gece dolunaya kadar 5-6 kap gelir bence yani İnşallah

Yorum

• Tahmin ediyorum Süleyman bey , son dakika birini transfer edecektir.
                            Ancak yine tahminle , buradaki sınırları çok aşan kişiler yüzünden Arif abi o topa girmek istemiyor sanırım. Coolank hoca zaten yok...
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 15:48.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Soylenirmi adamlar hakaret etmek icin bekliyor....sanki para kazanıyoruz bu işten...

Yorum

• İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Devreye girmese ve 2.5 a biz almış olsaydık hurmanın başarısından bahsedilecekti..
                                Haticeye değil neticeye bakalım. Ve netice itibariyle takımda 2. stoper zayıf halka kaldı. Artı büyük paraların dönmediği transferleri son güne bırakırsan ya yamulursun ya yamulursun. Sonuç bizde yamulduk.

Bu arada olgun nickli renktaş son 9 saate girildi detay biliyorsan yaz bizde insiyatif alalım yok bilmiyorsan heyecan yapmaya gerek yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X