Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Papye karşılık medjani istendiyse verilmeliydi.Medjani bu sene onbire giremez.Son noktayı koyamıyoruz bir türlü.Kaç gündür bir adamı istiyorsan o bölgede eksiğin olduğunu kabul ediyorsun demektir.Şimdi o eksiğini gidermeden mi sezona devam edeceksin?
    Emek Veren Bir Takım Olarak, Paraya Karşı Yetenek Ve Emeğin Savaşını Verdik. Tarih Bunlarıda Yazar.
    Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak since1967-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2 yil kiralama olayi nerden cikti ? Anlasma 1 yillik
      emınmısın ben 2 yıllık kıralandı dıye okumustum oyle hatırlıyorum alıntı yaptıgım arkadasda oyle yazdı zaten

Yorum

• Acısı ve tatlısi ile bir transfer sezonu nu daha geride bıraktik. Geçen sezon nicelik acisindan verimli gectu ama nitelik yerlerde idi ama bu sezon nitelikli transfer adina müthiş bir transfer donemi oldu. Her bolgeye Nokta atışı yapıldı. Kale sağlam Onur ve Esteban var. Defans Cavanda - Yumlu(Medjani) - Douglas - Constant la kurulur ki Douglas geldikten sonra ben Constant ve Cavanda'dan daha cok verim alacağımızı düşünüyorum. Geecen sezon Atik ve Salih Dursun'un oynadığı bolgede Okay ve M'bia var ki şu anda ligin en iyileri bu bölgede. Ekici dun macta bi kac sacma deneme yapmış olabilir ama hemen klası takima yansıdı. Marin , Erkan , Yusuf gibi kanat elemanlarimiz var. Marin cok sey katacak. Ileri ucta N'doye ve Cardozo var ki ikisi de müthiş adamlar. N'doye komple bir forvet. Ilerleyen haftalarda bunu daha net göreceğiz. Cardozo'yu anlatmaya gerek yok. Oyunu yik karşı sahaya bu adama her türlü golu atiyor. Bence devre arasina kadar minimum kayipla gidersek devre arasinda bir Remy tarzi oyuncu ile sampiyonluk uzak degil. Onemli olan takim olmak takima sahip çıkmak. Bu sene o sene arkadaşlar hep destek tam destek..

Hayırlısı ile başaracağız...
        Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• darlandım,hava güneşli biraz hava alayım,toparlanırız herhalde.bu arada duyumcu + haber veren arkadaşlara sallamayalım.onlarsız olmaz.takımımız bir.gerisi yalan.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Özer gidiyor diye bir söylenti var desem? Duyum bana ait değil ama.
            gitsin ben adam da istemem o giderse...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1 yilligina kiraladik
              yanlismi biliyorum

aldigimiz kiralik bedeli icin vergi ödeyecegiz
              yatabare icinde vergi ödeyecegiz

yine 335bin avro iceri giriyoruz
              660 bin avro tasaruf icinmi gönderdik
              yatabare 3. forvet olarak katkisi bence daha büyük olurdu
              birde as adam sakatlanirsa ne olacak
              Vergiler işin içine girince durum nasıl oluyor bilmiyorum ama ne kadar kurtarırsak kârdır bence. Çünkü bildiğim kadarıyla kadroda bulunan her yabancı için TFF'ye de para ödüyoruz. Yatabare'nin 3. forvet olarak vereceği katkıyı Deniz de verir.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Eğer doğruysa, adamlık konusunda Özer'in hakkını yemişiz biraz. Git dendi, daha bonservisi yeni alınmasına rağmen gidiyor adam. Soner, Serdar vs gibi değil.
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• İlk olarak levithan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  zaten şikecilerin galibiyeti,cinconun 10 kişi ile tuhaf galibiyeti,bizim kesinlikle puan kaybımızın olacağının görülmesi bu tiyatronun bir ispatı.benim fenerli biraderlerime maçtan önce barca ile maçımız var demiştim.kesin puan kaybı var demiştim.öyle de oldu.onların maçta ise dakika 97 biraderler birden üstüme doğru naniiiiiiiiiii deyince tiyatro iyice belirginleşti.ama ne olursa olsun papy ile bu düzene karşı çıkabilecektik.ama olmadı.üzgünüm.
                  Penaltıyı da dönen topu da kaçırdıktan sonra, gerisi boş.

Yorum

• Hayırdır nere gidiyo

Yorum

• Chelsea nin papy işinde bir iş var.Hurma birseyler karıştırıyor olabilir

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Özer gidiyor diye bir söylenti var desem? Duyum bana ait değil ama.
                        İnşallah derim. Zaten Canhan giydiriyordu bir kaç gün önce.

Yorum

• İlk olarak ogeday6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ishak, fatih, soner , serdar ve sefa yı maaşlarının bir bölümünü karşılayarakta olsa kiralamalıyız.
                          Bunlari hepsini 1461 degilde oyniyabilecek takimlara bedava en azindan kiraliyalim soner haric onu 5-6 lige kiraliyalim o taki. Trabzon da amator takimda olabilir
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• "Profesyonel futbolcumuz Mustapha Yatabare’nin 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar 4.000.000.-EUR satın alma opsiyonlu olarak 950.000.-EUR bedel ile Montpellier SC’ye geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.
                            Ayrıca anlaşmaya göre; Oyuncu ile kulübümüz arasındaki sözleşmeye istinaden 2015-16 futbol sezonu için oyuncuya ödenecek 1.000.000.EUR garanti ücret kulübümüz tarafından karşılanacaktır."

1yil
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yatabare 2015-2016 sezonun sonuna kadar kiralandı yani 1 yıllık.

Chelsea forumlarında 2,5 £ konuşuluyor o da 3,4 m € civarı bir para. Özer'e 1,5 vereceğine Papy için 2,3'ün üstüne 1 milyon koysaydın daha faydalı olurdu. Yazık.

Yorum

• Özer Hurmacı iyi bir yedek olur takımdan ayrılması işimize gelir çok çabuk demoralize oluyor.
                                ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X