Papye karşılık medjani istendiyse verilmeliydi.Medjani bu sene onbire giremez.Son noktayı koyamıyoruz bir türlü.Kaç gündür bir adamı istiyorsan o bölgede eksiğin olduğunu kabul ediyorsun demektir.Şimdi o eksiğini gidermeden mi sezona devam edeceksin?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak since1967-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 yil kiralama olayi nerden cikti ? Anlasma 1 yillik
Yorum
-
Acısı ve tatlısi ile bir transfer sezonu nu daha geride bıraktik. Geçen sezon nicelik acisindan verimli gectu ama nitelik yerlerde idi ama bu sezon nitelikli transfer adina müthiş bir transfer donemi oldu. Her bolgeye Nokta atışı yapıldı. Kale sağlam Onur ve Esteban var. Defans Cavanda - Yumlu(Medjani) - Douglas - Constant la kurulur ki Douglas geldikten sonra ben Constant ve Cavanda'dan daha cok verim alacağımızı düşünüyorum. Geecen sezon Atik ve Salih Dursun'un oynadığı bolgede Okay ve M'bia var ki şu anda ligin en iyileri bu bölgede. Ekici dun macta bi kac sacma deneme yapmış olabilir ama hemen klası takima yansıdı. Marin , Erkan , Yusuf gibi kanat elemanlarimiz var. Marin cok sey katacak. Ileri ucta N'doye ve Cardozo var ki ikisi de müthiş adamlar. N'doye komple bir forvet. Ilerleyen haftalarda bunu daha net göreceğiz. Cardozo'yu anlatmaya gerek yok. Oyunu yik karşı sahaya bu adama her türlü golu atiyor. Bence devre arasina kadar minimum kayipla gidersek devre arasinda bir Remy tarzi oyuncu ile sampiyonluk uzak degil. Onemli olan takim olmak takima sahip çıkmak. Bu sene o sene arkadaşlar hep destek tam destek..
Hayırlısı ile başaracağız...Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer gidiyor diye bir söylenti var desem? Duyum bana ait değil ama.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 yilligina kiraladik
yanlismi biliyorum
aldigimiz kiralik bedeli icin vergi ödeyecegiz
yatabare icinde vergi ödeyecegiz
yine 335bin avro iceri giriyoruz
660 bin avro tasaruf icinmi gönderdik
yatabare 3. forvet olarak katkisi bence daha büyük olurdu
birde as adam sakatlanirsa ne olacak
Yorum
-
İlk olarak levithan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten şikecilerin galibiyeti,cinconun 10 kişi ile tuhaf galibiyeti,bizim kesinlikle puan kaybımızın olacağının görülmesi bu tiyatronun bir ispatı.benim fenerli biraderlerime maçtan önce barca ile maçımız var demiştim.kesin puan kaybı var demiştim.öyle de oldu.onların maçta ise dakika 97 biraderler birden üstüme doğru naniiiiiiiiiii deyince tiyatro iyice belirginleşti.ama ne olursa olsun papy ile bu düzene karşı çıkabilecektik.ama olmadı.üzgünüm.
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer gidiyor diye bir söylenti var desem? Duyum bana ait değil ama.
Yorum
-
İlk olarak ogeday6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleishak, fatih, soner , serdar ve sefa yı maaşlarının bir bölümünü karşılayarakta olsa kiralamalıyız.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
"Profesyonel futbolcumuz Mustapha Yatabare’nin 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar 4.000.000.-EUR satın alma opsiyonlu olarak 950.000.-EUR bedel ile Montpellier SC’ye geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.
Ayrıca anlaşmaya göre; Oyuncu ile kulübümüz arasındaki sözleşmeye istinaden 2015-16 futbol sezonu için oyuncuya ödenecek 1.000.000.EUR garanti ücret kulübümüz tarafından karşılanacaktır."
1yil"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum