Antalya bi denk getirse 2 yi de atacak..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefansif olarak constant dan daha kotu.
Yorum
-
İki transferi bekliyorum yarın.
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçoğunluk pozisyona giremiyoruz diye yakınıyor
üç maçtır verdiğimiz pozisyon kaç tane peki
onur kaç kere yattı bu üç maçtaALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav he he marin cok kotu topcu.Sahin aygunes bile ondan iyiydi.Nereden buluyorlar boyle adamları anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSota'nin antrenorlugunu begenmem ama benden aldigi ilk alkisi yazayim
Senol hoca takimin basin da olsaydi marin kac hafta oynamazdi acaba)
Güzel tespit böyle gözü kara olacaksın işte
Gesendet von iPad mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatabare'nin maaşını biz ödüyormuşuz ben ne anladım bu işten
bu arada uzun bir aradan sonra puan kaybetmemize rağmen aşırı üzgün değilim takım resmen ışık saçıyor
ayrıca bir Osmanlı eksikti liderlikteEn son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 30.08.2015, 22:58.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleN'doye naptı kardeşim 90 dakika boyunca? Hadi penaltı herkes kaçırır da dönen topu altı pastan dağa taşa yolladı, özeri unutmuşum pardon
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum