İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedjani'ye 4 milyon teklif varsa hemen gönderilmeli
Medjani gönderilmiyorsa bourceanu gonderilmeli
Remy geliyorsa Cardozo gönderilmeli
Ama hepsinden önce musa soner fatih atik vs. Gönderilmeli.
Kadro sayısı kalabalık olmamalı, takım olma duygusunu zorlaştırıyor kalabalık
11e yazacağın 22 adam varsa gerisinide garanti adamlarla doldurmaya gerek yok
Yine söylüyorum Papy de gelsin bu defans ve orta saha bizi şampiyon yapar
Hiç bir rakipte böyle orta saha ve defans yok
Kanat, forvet bu ligi idare eder elimizdekiler.
Cardozo hamle santraforun olsa bile değeri 5 milyon € ( asya ve arap pazarı)
Medjani hamle oyuncun olsa bile değeri 3-4 milyon € ( aynı bölgeler)
Kadroda gerçekten hiç bir katmayacağına inandığımız ve teknik ekibin de benzer fikirlere sahip olduğu 10 oyunculuk bir topluluk var.
Bunlardan kurtulabilirsek zaten takımın maaş bütçesi 30 milyon € bandında tutulabiliyor. Geçen bunun aritmetiğini biraz tartışmıştık burada.
11+7 , 18 tane her biri ilk 11 oyuncusu olan bir kadromuz olsun ; gerekiyorsa 19-20'den sonrası U 21 takımında olsun .
Ne bileyim , örneğin şöyle olsa :
1. Onur
2. Cavanda
3. Douglas
4. Papy
5. Constant
6. Mbia
7. Okay
8. Mehmet
9. Ndoye
10. Marin(kiralık)
11. Remy(kiralık)
12. Esteban
13. Bosingwa/Alper
14. Mustafa/Aykut
15. Medjani/Alex
16. Erkan/Özer
17. Yusuf/Sefa
18. Cardozo
19. Aytaç/Salih
.
.
25. Uğurcan Çakır
26. Mehmet Yeşil
27. İbrahim Coşkun/Yusuf Yazıcı/Mertcan Çam
28. Muhammet BeşirEn son Serdar A tarafından düzenlendi; 29.08.2015, 13:33.
Yorum
-
Tekrarlamakta fayda görüyorum
Arkadaşlar, Transfer çılgınlığı ile mutlu olmak en doğal hakkımız. Tek tek isim üzerinde konuşursak her futbolcunun bir değeri ve yeteneği elbette vardır. Lakin maç kişilerin birlikteliğiyle 11 kişi oynanır.
Şimdiye kadar aldığımız başarısız skorlarların sebebbini hep oyuncularda aradık ama bizim küfrederek gönderdiğimiz veya ısrarla beğenmediklerimiz başka takımlarda çifter çifter şampiyonluk yaşıyorlar. O halde sorunu bizde arayacağız
Bu kent, Futbolcuyu mutlu edecek konumda olmalı. Taraftar ve takım ahengi sağlanmalı. Bu sağlanmadığı müddetçe size idda ediyorum. Havalimanında sevgiyle uğurlayacağımız oyuncularımız olmayacak. Her gidene küfredeceğiz.
Lütfen, Taraftar sahaya ve takıma canı gönülden destek versinYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa varya Selçuk enteresan birisin
Valentino için söylediklerinden sonra
Schaub yüceltmen bende soru işareti oluşturuyor
Arkadaşın falan mı)
Schaub Barça'ya gitsin valentino uzaya gîder
valentino halen kiz gibi top oynuyor
sadece yeteneklen futbolcu olunmuyor
atanga gelip 2 günde formayi kapti elinden
benim sana yazdigim sabitzerda ayni formayi onun elinden almisdi
simdi leipzigde
red bull un lokomotifinde
sen en iyisi onu imzandan sil
ayrica 3 yildir inanilmaz formdayimoyuncu secmede farkindasindir
fuchsdan cacik olmaz dedim, kulübede cürüyor
junuzovic aynen öyle, bremen bin pisman su an kontrati uzattigina
jansen kendi futbolu birakti
vs vs"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada hangi arkadaş balkonda uçak izliyordu3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada hangi arkadaş balkonda uçak izliyordu
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep nokta atışlar oldu.bir tane de scout çalışması görelim.
Yorum
-
Medjani gitmiyosa Burcu'nun yollanması gerek aytaç falan da var forma giyemez memleketine beleşe kiralansa da olur maaşını versinler yeter maaş yükünü hafifletmek lazım
soner ishak ve türevleri gitmiyorsa 1461e verilsin ama orada da yedekte oturtulsun (burada bile oynayamıyorsunuz izlenimi verilsin) insan gibi muamele edilmesin paraları da yatacak kulüp içinde çıkıntılık yapmasınlar yederli
gidecekler falan bi şekilde ayarlanıp şu kısıtlı zamanda yollanmalı bi şekilde elden çıkarılmalı
maddi açıdan kesinlikle bi planlama yapılması lazım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum