Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen sene harcanan parayı önüne gelen harcadı. İho, Hami'yi kovdu ama gitti onun istediği adamları aldı. Ondan sonra kankası Metin Korkmaz geldi, o da biraz harcadı bizim paradan. Ondan sonra Vahid Hoca geldi gördü bu adamları siz hangi akla hizmet aldınız dedi, çoğunu gönderdi. Ondan sonra eksiklere göre yabancı listesini verdi yönetime, yönetim gitti listenin sonlarını topladı. (Rolando'nun orta sıralar da olduğu stoper listesinden Avraam geldi.) Tabi yabancı sınırı var, eline yerli listesi verdiler, kasetler verdiler izle dediler. O da izledi ve seçti. Bir çok kişinin elinden geçen bir para, transfer sezonunun yarısında gelen hoca, hoca gelmeden yapılan transferler. Böyle bir düzende verimli bir transfer dönemi geçmesini kimse bekleyemez.

Hurma ise yalnız çalışıyor. Şota'dan isimleri alıyor, alınabilecek olanlarla kendi ilgileniyor, alınamayacak olanlar için Serhat Altıncı'yı görevlendirip onun oyalanmasını sağlıyor. Bu şekilde tabi daha başarılı olur. Ama işin kerameti Hurma'da değil işte Şota'da. Hurma'nın bu isimleri doğru dürüst tanıdığına bile inanmıyorum, bence hepsi Şota'nın talepleri. Hurma'nın yaptığı özel bir şey yok. Bu oyuncuların bu fiyatlara bitmesi çok normal, alan Hurma değil de İho ve arkadaşları olsaydı yine aynı şey olacaktı.
    hurmanın yalnız çalışması da onun başarısı ama , bu adam tek sorumluluk isteyen birisi kayseriyi geç Trabzonspor gibi bir kulüpte tek başına transferi yönetiyorsa bu adam övgüyü de hak ediyor . mbia transferi hakkında şota nın isteği olmadığını söyleyen onlarca duyumcu var burada. başka transferlerde de . bu isimlerin nasıl geldiği önemli değil , verilen paralarda az olmasına rağmen önemli değil . önemli olan hurma tek yetki isteyip bu işin altından kalkabiliyorsa övgüyü hak ediyor.

Yorum

• lois schaub 20 yaşında ve roben özellikleri taşıyor. Çok iyi transfer olur.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Yarın doldurun stadı bi zahmet
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Remy nin yıllık ücreti ne kadar bilen var mı ? Yani vergiler düşünce burdaki gibi ne kadar alıyordur ?
          TRABZONSPOR
          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Douglas kap geldi.

Bunun disinda son duyumlar nedir acaba ?

Yorum

• Sowun 17yi gordugu piyasada cardozonun su haliyle bile rahat 10u gormesi gerekir.
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Medjani'ye 4 milyon teklif varsa hemen gönderilmeli
                Medjani gönderilmiyorsa bourceanu gonderilmeli
                Remy geliyorsa Cardozo gönderilmeli
                Ama hepsinden önce musa soner fatih atik vs. Gönderilmeli.
                Kadro sayısı kalabalık olmamalı, takım olma duygusunu zorlaştırıyor kalabalık
                11e yazacağın 22 adam varsa gerisinide garanti adamlarla doldurmaya gerek yok

Yine söylüyorum Papy de gelsin bu defans ve orta saha bizi şampiyon yapar
                Hiç bir rakipte böyle orta saha ve defans yok
                Kanat, forvet bu ligi idare eder elimizdekiler.
                Hocam , bu takım şampiyon olsun
                Cardozo hamle santraforun olsa bile değeri 5 milyon € ( asya ve arap pazarı)
                Medjani hamle oyuncun olsa bile değeri 3-4 milyon € ( aynı bölgeler)

Kadroda gerçekten hiç bir katmayacağına inandığımız ve teknik ekibin de benzer fikirlere sahip olduğu 10 oyunculuk bir topluluk var.

Bunlardan kurtulabilirsek zaten takımın maaş bütçesi 30 milyon € bandında tutulabiliyor. Geçen bunun aritmetiğini biraz tartışmıştık burada.

11+7 , 18 tane her biri ilk 11 oyuncusu olan bir kadromuz olsun ; gerekiyorsa 19-20'den sonrası U 21 takımında olsun .

Ne bileyim , örneğin şöyle olsa :

1. Onur
                2. Cavanda
                3. Douglas
                4. Papy
                5. Constant
                6. Mbia
                7. Okay
                8. Mehmet
                9. Ndoye
                10. Marin(kiralık)
                11. Remy(kiralık)

12. Esteban
                13. Bosingwa/Alper
                14. Mustafa/Aykut
                15. Medjani/Alex
                16. Erkan/Özer
                17. Yusuf/Sefa
                18. Cardozo
                19. Aytaç/Salih
                .
                .

25. Uğurcan Çakır
                26. Mehmet Yeşil
                27. İbrahim Coşkun/Yusuf Yazıcı/Mertcan Çam
                28. Muhammet Beşir
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 29.08.2015, 13:33.

Yorum

• Tekrarlamakta fayda görüyorum
                  Arkadaşlar, Transfer çılgınlığı ile mutlu olmak en doğal hakkımız. Tek tek isim üzerinde konuşursak her futbolcunun bir değeri ve yeteneği elbette vardır. Lakin maç kişilerin birlikteliğiyle 11 kişi oynanır.

Şimdiye kadar aldığımız başarısız skorlarların sebebbini hep oyuncularda aradık ama bizim küfrederek gönderdiğimiz veya ısrarla beğenmediklerimiz başka takımlarda çifter çifter şampiyonluk yaşıyorlar. O halde sorunu bizde arayacağız

Bu kent, Futbolcuyu mutlu edecek konumda olmalı. Taraftar ve takım ahengi sağlanmalı. Bu sağlanmadığı müddetçe size idda ediyorum. Havalimanında sevgiyle uğurlayacağımız oyuncularımız olmayacak. Her gidene küfredeceğiz.

Lütfen, Taraftar sahaya ve takıma canı gönülden destek versin
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya varya Selçuk enteresan birisin

Valentino için söylediklerinden sonra

Schaub yüceltmen bende soru işareti oluşturuyor

Arkadaşın falan mı )

Schaub Barça'ya gitsin valentino uzaya gîder
                    ben ne yapiyim

valentino halen kiz gibi top oynuyor
                    sadece yeteneklen futbolcu olunmuyor
                    atanga gelip 2 günde formayi kapti elinden
                    benim sana yazdigim sabitzerda ayni formayi onun elinden almisdi
                    simdi leipzigde
                    red bull un lokomotifinde

sen en iyisi onu imzandan sil

ayrica 3 yildir inanilmaz formdayimoyuncu secmede farkindasindir
                    fuchsdan cacik olmaz dedim, kulübede cürüyor
                    junuzovic aynen öyle, bremen bin pisman su an kontrati uzattigina
                    jansen kendi futbolu birakti
                    vs vs
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Burdan tekrardan passoliglerimizi bloke eden tff yi .... Serefsizlerin yuzunden maca gidemiyoruz

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu arada hangi arkadaş balkonda uçak izliyordu
                        haydaaaaa yoksa pappyyyy?
                        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Şu site güzelmiş remy nin maaşını arıyordum
                          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                          Бургундия синий
                          61

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu arada hangi arkadaş balkonda uçak izliyordu
                            Bir cisim yaklaşıyor Maydin koş

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hep nokta atışlar oldu.bir tane de scout çalışması görelim.
                              Aslında scoutlar'ın işi nokta transfer yapmak. Hoca istediği oyuncunun mevkisini, rolünü, istediği özelliklerini, yaş aralığını scoutlarına iletir. Hatta fiyat aralığını da. Scoutlar da bu özelliklere sahip oyuncuları bulur. Menajer/hoca seçer. Bizim ülkemizde scout deyince akla patlamaya hazır genç oyuncu getirmek geliyor. Mesela Gs'nin maddi durumu çok kötü. Ucuza ihtiyaçlarını kapatmaları lazımdı. Carole ve Jose hiç tanınmayan oyuncularken alınıp neredeyse bedavaya getirildi. Ve Gs'nin ihtiyaçlarını karşıladı. Scout transferi bence bu.

Yorum

• Medjani gitmiyosa Burcu'nun yollanması gerek aytaç falan da var forma giyemez memleketine beleşe kiralansa da olur maaşını versinler yeter maaş yükünü hafifletmek lazım

soner ishak ve türevleri gitmiyorsa 1461e verilsin ama orada da yedekte oturtulsun (burada bile oynayamıyorsunuz izlenimi verilsin) insan gibi muamele edilmesin paraları da yatacak kulüp içinde çıkıntılık yapmasınlar yederli

gidecekler falan bi şekilde ayarlanıp şu kısıtlı zamanda yollanmalı bi şekilde elden çıkarılmalı

maddi açıdan kesinlikle bi planlama yapılması lazım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X