Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu üstad biliyorsun ben hep Hakk'ını verdim

Bu sadece duyum kısmı

Digerini inkar hadsizlik olur esf
    Dedim ta üstad genç 1-2 yıldız adayı teklif yapıp ara transferde jübilemi yapıyorum
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi,
      sen, jester, coolank, matrix ve ümit abi baskasiniz
      digerleri evet duyumcu

bu ara coolank yigiti de duyumcu yapti

ugur eksik kaldi
      umarim üzülmemisdir
      biraz nevzat sakar damari olsada

Yiğit az değil ona süper buldum

Jestere ayıp oldu unuttum ((( özür

Her yılın en sağlam net kesin duyumcusu
      Uğur'u yazdım ya
      Matrix her yılın en çabuk kızan duyumcusu kızma ha
      En son coolank tarafından düzenlendi; 29.08.2015, 10:24.

Yorum

• Miletin repleri ekranın öbür tarafına vurmuş bizimki olduğu yerde sayıyor
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Fenerbahçe, bonservisi 4.5 milyon Euro olan genç yıldızı, satın alma opsiyonu da kendilerinde olmak üzere kiralamak amacında. Forvet mevkinde oynayan Vydra, sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor. Pato ve Remy gibi isimler de alternatif olarak listede yer alıyor

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dedim ta üstad genç 1-2 yıldız adayı teklif yapıp ara transferde jübilemi yapıyorum
            Kabul etmem ben bir yere gitmek jübile vs yok daha çok işin var

Yorum

Miletin repleri ekranın öbür tarafına vurmuş bizimki olduğu yerde sayıyor
              abi bu konuda çok dertli gördüm seni

Yorum

• Trabzon’un Spartak Moskova’dan 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Waris Majeed, 4.5 milyon Euro karşılığında Fransa’nın Lorient kulübüne satılmıştı. Trabzon’un 1.5 milyon Euro zarar ettiği Ganalı, giderayak gönülleri fethetmişti. Konuyla ilgili ise Waris, “Trabzonspor’a hiç verimli olamadım. Çok üzgünüm. Tam verimli olacağım sırada sakatlıklar yaşadım. Herkesten özür diliyorum. Bu nedenle bende alacağım olan 500 bin Euro’yu kulübe bırakıyorum” dedi.

Bazı bankmatik futbolcularına ders olur inşallah.
                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

Sen takmazsın bu isleri hayırdır )

Yorum

Roninden biraz al abi o ilgileniyor bu islerlr

Yorum

• vay bee transfer sezonuda kapanıyor.. insan nasılda alışıyor hiç bitmeyecek gibi

Yorum

Tamam ekleyelim gelmen iyi oldu rahatsız üstad
                        Eyvallah hocam, sağolasın. Sallamasyondan ufak ta olsa bir fikri dinlenilere evrildiysek senin ve bir kaç arkadaş sayesinde.

Yorum

• öncelikle günaydın
                          essien li drogbalı maloudalı fransızca konuşan trabzonspor forumuna hoşgeldiniz

aslında çelsi ile bir anlaşma yapsakda aramızdaki ilişki gelişse sürekli oyuncu kiralarız
                          Bordo-Mavi

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yılın en mütevazı duyumcusu Coolank reis.

İ. Hacıosmanoğlu Ersun hocaya yollamasaydı en karizmatik duyumcu Deep Blue abimiz olurdu.

Şimdi yılın küskün duyumcusu.
                            Tşk ederim üstad

Yorum

Sen takmazsın bu isleri hayırdır )
                              Yok be takılıyorum aksaşm rep muhabbeti olmuş ya ordan önemi yok yani

Yorum

• Coolank

Ben hic bir zaman duyumcu olmadim. Bildiklerimi 1/10'unu yazmadim. Yazmam da, guven herseyden onemli.

Zaten bir kac gun sonra twiiterda sakin yasamima geri donecegim
                                En son Libero tarafından düzenlendi; 29.08.2015, 10:30.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X