İlk olarak coolank tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi,
sen, jester, coolank, matrix ve ümit abi baskasiniz
digerleri evet duyumcu
bu ara coolank yigiti de duyumcu yapti
ugur eksik kaldi
umarim üzülmemisdir
biraz nevzat sakar damari olsada
Yiğit az değil ona süper buldum
Jestere ayıp oldu unuttum((( özür
Her yılın en sağlam net kesin duyumcusu
Uğur'u yazdım ya
Matrix her yılın en çabuk kızan duyumcusukızma ha
En son coolank tarafından düzenlendi; 29.08.2015, 10:24.
Yorum
-
Fenerbahçe, bonservisi 4.5 milyon Euro olan genç yıldızı, satın alma opsiyonu da kendilerinde olmak üzere kiralamak amacında. Forvet mevkinde oynayan Vydra, sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor. Pato ve Remy gibi isimler de alternatif olarak listede yer alıyorYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDedim ta üstad genç 1-2 yıldız adayı teklif yapıp ara transferde jübilemi yapıyorum
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMiletin repleri ekranın öbür tarafına vurmuş bizimki olduğu yerde sayıyor
Yorum
-
Trabzon’un Spartak Moskova’dan 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Waris Majeed, 4.5 milyon Euro karşılığında Fransa’nın Lorient kulübüne satılmıştı. Trabzon’un 1.5 milyon Euro zarar ettiği Ganalı, giderayak gönülleri fethetmişti. Konuyla ilgili ise Waris, “Trabzonspor’a hiç verimli olamadım. Çok üzgünüm. Tam verimli olacağım sırada sakatlıklar yaşadım. Herkesten özür diliyorum. Bu nedenle bende alacağım olan 500 bin Euro’yu kulübe bırakıyorum” dedi.
Bazı bankmatik futbolcularına ders olur inşallah.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMiletin repleri ekranın öbür tarafına vurmuş bizimki olduğu yerde sayıyor)
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMiletin repleri ekranın öbür tarafına vurmuş bizimki olduğu yerde sayıyor
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam ekleyelimgelmen iyi oldu rahatsız üstad
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılın en mütevazı duyumcusu Coolank reis.
İ. Hacıosmanoğlu Ersun hocaya yollamasaydı en karizmatik duyumcu Deep Blue abimiz olurdu.
Şimdi yılın küskün duyumcusu.
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen takmazsın bu isleri hayırdır)
Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum