ünal kaptanı hiç unutmam daha ortaokuldayım bikeresinde eşiyle el ele tutuşup kemerkayayı boydan boya yürümüşlerdi ... bütün milletin yüzü gülüyordu ...
sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Sonuncu ne yapıyor acaba bende onu merak ettim, mal gibi kalmış
Yeni nesil gençleri bilirsin ellinde telefon mesajlaşıp dururlar. Arada bir kafayı kaldırıp konuya hakim gibi bakarlar dikkatlice ve tekrar mesajlaşmaya dönerler. Daha sonra zaten konunun ucunu kaçırır neyse sonuncu bu arkadaş işte
Geçen yılın en başarılı ismi olan Medjani'yi göndermek utanmazlıktır.
Medjani görevini en iyi halde yapıyor. Medjani kime ne yaptı da bir anda yolcu havasına girdi ?
mustafa yumlu'yu oynatıp Medjani'yi göndermek hangi akla hizmettir ?
Medjani - Douglas stoperde iş yapar.
Medjaninin gorevi savunma yapmak gol atmak degil. Mejani ise stoperde yumludan iyi degil. Yumluya iyi demiyorum yanlis anlasilmasin. Medjaniyi ersun hoca da vahid hoca da stoperde denedi ama adam stoper degil. On libero olabilir ama mbia varken oynamaz. 4m euro ise muthis para medjani icin. Hemen satarsak cok iyi olur.
En kötü kadro Galatasaray'da var... Hala geçen sen enasıl şampiyon oldular bilmiyorum... Dünkü maç için Beşiktaş'a 3,5 gol üstü oynayan biri olarak şunu söyleyeyim, Beşiktaş ligin en iyi topunu oynayarak sıralamada geri kalacak, Şenol Güneş etkisi...
Önceki sezonlarda gerek Kayseri gerek Kasımpaşa olsun adamların yaptığı akıllı transferlere imreniyordum. Şuan başka adamlar olsa biz bu sene bu topçuları 10a değil 30a almıştık. Süleyman Hurma ve Shota ya çok teşekkür ediyorum.
Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...
Medjani eğer papy gelecekse gitmeli. Tamam iyi işler yaptı ama 30 yaşında 4 m euro veriliyorsa gönderilmeli. Papy douglas ikilisi olduktan sonra oyuna girmesi imkansız gibi bir şey bu saatten sonra.
Zor ve puan açısından çok önemli bir maçta öne geçtiğimizi düşünün, rakip saldırıyor, M'bia'nın yanına koy Medjani'yi, kale kapısı gibi olsun orta saha. Şu durumda Bourceanu'dan da Aytaç'dan da açık ara iyidir Medjani ön liberoda. Ben aynı şekilde Deniz dururken Yatabare'nin kiralık gönderilmesini de anlayamıyorum, yabancı sınırı kalktı artık. Derseniz ki yıllık ücreti fazla, o zaman transfer planlamasında bir hata var demektir. Aykut dururken Medjani, Deniz dururken Yatabare gönderilmez.
Yorum