Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi Kap gelsin artık
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bir futbolcu daha imza atmadan giderse kalan süre bu duruma kılıf bulma imkanı tanımıyor. İmzalayacaktır.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu sefer sallarsa rezil olur. Kıvırma şansı yok. İmza atıyor dedi.
        Onu dert ettiğini sanmıyorum bu tip insanlar konuşulma derdinde şekli şemali pek önemli değil

Yorum

• Muhammet nasıl oynuyor beyler izleyen var mı
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Sahada uzun zaman sonra bir karakter koyan oyuncu medjani olduğu için satılmasını istemeyenler olduğuna inanıyorum ve hak veriyorum.
            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Transfer kapandı geçmiş olsun bundan sonra adam alınırsa sürpriz olur...
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Muhammet nasıl oynuyor beyler izleyen var mı
                Yaklaşık 8 dakikadır izliyorum da gaziantepin de oynadıgı oyunun etkisiyle bir şey yok.Yani değerlendirecek bir şey yok

Yorum

• 1461 takım savunmasını iyi yapıyor

Yorum

• Muhammete 3 milyon vereceksek almayalım, kimdir kontenjansız ligte M.Demir ya.
                    Tamam iyi topçu da 3 milyona NDoyeyi aldık.
                    illa 3.santrafor lazımsa gönderme Yatabareyi.
                    3 milyona Rapidliyi alırız.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Muhammet nasıl oynuyor beyler izleyen var mı
                      forvette top bulusamiyor ama geri gelip top kazaniyor. takimi ataga kaldiriyor faul aliyor vs. bi sut cekti. en etkili oldugu konu top saklama ikili mucadeleler

Yorum

• Canhan doğru söylüyor bence de twitterda birkaç hesap daha imzalıyor demiş
                        Papy sorununu da çözüp ikisini birden kapa bildirseler çok güzel olurdu

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Transfer kapandı geçmiş olsun bundan sonra adam alınırsa sürpriz olur...
                          hocam sen transfer olmayacak boşuna beklemeyin dediğinden beri transfer yapıyoruz maaşallah

totem yaptığını düşünmeye başladım.
                          There is no spoon...

Yorum

• Ozaman size bir soru

Ozer mi kalsin yoksa medjani mi?

Ben medjaninin gönderilme sebebini tamamen ozere bagliyorum. Bence suan mbia sakatlansa bizi kurtarabilecek tek oyuncu medjanidir. Yoksa bas assagi gideriz.

Yorum

• Muhammet şehir efsanesi.
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Beşiktaştan bir şey olmaz bu sene eğer bu kadroyla devam ederlerse

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X