Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hurma yoluyodur simdi douglasi.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Douglas KAP 'a neden bildirilmiyor acaba ba ba ba
      Demba BA :P
      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Douglas?
        evet hocam elimizde koz var ve tok alıcı gibi davranıyoruz alacağız ama birazcık daha fiyat kırıp...

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cardozo bir yere gitmiyor sinirlenme 6 milyon Euro rakamları var ortada

Trepazunt ciddi teklif diyor benim ise çok ciddi kuşkularım var

olablir mi evet olabilir ? şahsi fikrim zor olacagı konusunda

medjani satılırsa bence iyi olur 4 milyon euro iyi rakam

Mustafa konusuna girme Trabzonsporun Başkanı olan kişi diyor ki ben varken

daha takıma giremez ...bakıyorum şimdi , Trabzonspor Başkanı mı değişti

yoksa Mustafa başka takımda mı ?

ALLAH ALLAH ikisi de malesef aynı yerde . bir tuhaflık var gibi

çok sinirlenme
          Gönderilirse sinirlenirim dedim zaten

Medjani´nin yanina iyi bir oyuncu almak yerine, Mustafa´yi tamamlayabilecek oyuncular ariyoruz ama bu mümkün mü (isin futbol tarafindan) digerine girmek istemiyorum ama iste
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evet hocam elimizde koz var ve tok alıcı gibi davranıyoruz alacağız ama birazcık daha fiyat kırıp...
            Papy ve Douglası da alacağız ama ikisini de birbirlerine karşı koz olarak mu kullanıyoruz
            Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
            Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Madem ki son raundlar artık, kemerleri bağlayın, şu işleri toparlayayım geliyorum

Yorum

• Coolank

Saygı, sevgi, hurmet

telefonun ucunda bekliyorum

@Effective61

Var mı haber

Yorum

• muhammedi cardozo ve ndoye varken enaz 3 milyon euroya almak hata olur.zaten antepte satmaz forvetini.bu takımın forvetleri belli.1-ndoye 2-cardozo(özellikle baskı kurduğumuz maçlarda çok ihtiyacımız var,tam bir ceza saha topçusu,muhammed cardozonun yarısı bile etmez şuanda).

Yorum

• BMN ANKARA bakmadan geçmesin

3 Haftalık bir aradan sonra tekrar birlikteyiz. 29 Ağustos Cumartesi akşamı birlikte tatlı yemek, çay içmek ve muhabbet etmek maksadıyla Halı Saha Organizasyonunda buluşuyoruz. Ankara'da yaşayan tüm BMN Ailesi üyelerini mutlaka bekliyoruz. :) Yer; Çoğunlukla maçlarımızı yaptığımız halı saha olan bahçeli evlerdeki halı

41 KERE 61 !!

BORDO-MAVİ

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Madem ki son raundlar artık, kemerleri bağlayın, şu işleri toparlayayım geliyorum
                      Stoperlerden iyi haberler getir abi
                      8. Kuşatma

Yorum

• zaten defans aldık fiyat kırarsanız sizide düşünüyoruz

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Papy ve Douglası da alacağız ama ikisini de birbirlerine karşı koz olarak mu kullanıyoruz
                          saçma gibi ama öyle duruyor...

Yorum

• Iskender, Hami, Hamdi, Ünal, Sehmuz, Fatih, Orhan, Sota ve koyulabilecek niceleri..müthis olmus,tüylerim diken diken
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yapılan ve yapılacak doğru transferlerden sonra Cardozo' yu göndermek aptallık olur. Adamın saçı beyazladı Yusuf ve Erkan gibi yeteneksizlerden top bekleye bekleye. Her maç dikkatle izliyorum, araya verilse net gol pozisyonu olacak 4-5 pozisyonda topu kanada verip öldürdüklerini. Cardozo ne yapsın bu adamlara ? Arkasında Bilal gibi zeki ve golcüyü ezberleyen bir topçu olsa boklu Gekasın hattick yaptığı ligde Cardozo 40 gol atar. Ama eksik bölgemiz stoper !!! Ah biz o Danny' i alacaktık. Iki de taş gibi kanat. Stoperde Yumlu' yu izlemeye razıyım.

Futbol basit bir oyundur. Sayfalarca istatistik tek pozisyonla çöpe atılır. N'Doye modern futbolda ağıza çalınan bir kaşık baldır. Koşar basar mücadele eder, faydalıdır ama asla Cardozo' nun ölüsünün bile atacağı gol sayısına ulaşamayacak. Şampiyonluk için gereken minimum 60 golün kalanını Yusuf ile Erkan atar diyorsanız bunu okumadınız varsayın. Teşekkürler.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 tanesini attılar 2 haftada şaka bir yana elbette yetmez ama bu takıma dame gibi süratli cardozo gibi bitirici lazım ki ilerde zor günler geçirmeyelim. okay ve mbia gol atabilir ama yeterli olmaz. mehmetin en az 10 gol 10 asist yapması lazım. erkan-mehmet-dame-yusuf-cardozo 10 ar gol atsa 50 gol eder ve bu bize yetmez.
                              HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                zaten defans aldık fiyat kırarsanız sizide düşünüyoruz
                                Zaten defans aldik derken ikisinden olmayiz insallah

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X