arkadaş bu bedelsiz kiralama neymiş maaş yükünden kurtarmak adına mı yapılıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyanın en basit sorunu konsantrasyon sorunudur,Bayern'de ki yerini garanti görmez yada gönderilmek istendiğini biliyordur bu yüzden de konsantre olamıyordur,bize gelince paşalar gibi parasını alacak,banko ilk 11 oynayacak ve konsantre olamayacak öyle mi? İmkansız ötesi.
Yorum
-
İlk olarak fallenguardian tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Papyyi istikrar icin istiyorum her sene her sene değişen kadrolardan yapilan transferlerden bıktığım icin istiyorum. Basarinin her zaman istikrarla geldiğini bildigim icin istiyorum. Sen Danteyi isterken ne dusunuyosun ? "Uh Bayern Munichin stoperi bu müllerin lewandowskinin olduğu aciyip bakiyim mackoliki bakiyim kac maci varmis" la istiyosun. Bu isler oyle olmuyor kardesim kim futboldan ne kadar anlıyor anlamissindir heralde...Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarin kendini bulursa Yusuf'tan beklediğimiz asistleri pek yakında göreceğimizi , Cardozo'nun elini taşın altına koyacağını düşünüyorum .
Uzun zaman sonra sağlı sollu merkezli sağlam bir kadro kurmuş durumdayız .
Kimya tutar Dedikodu A.Ş. faaliyetlerini azaltabilirsek başarıya ulaşabiliriz .
Ancak stoper mevzusu gerçekten önemli . Mevzu Papy-Dante değil adam gibi stoper alınması . Kim olduğuna bakmıyorum bile ilgilenilen isimlerden herhangi biri olabilir . Dante'nin artısı üst düzey bir ligde oynamış ve Douglas ile aynı dili konuşuyor olması .
Bana kalırsa içerideki maçlarda çift forvet oynayabiliriz ...
Hem endişem hem umudum Okay. Boyle bir celiski var.
Zannediyorum 34mac icerisinde o bolgede degisik rotasyonlar olacaktir.
İyi bir Bourceanu cok isimize yarar.
Muhtemelen hoca 4-2-3-1 oynatacak cogunlukla.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDante , ipi çözülmüş deli dana gibi rakibi afallatan Bayern hücum futbolunun kilit oyuncularından biriydi. Guardiola'nın "proje" futbolcularından biri oldu. Dünyanın en iyi pasör 2-3 stoperinden biriydi, buna karşın bu seviyede stoperler içerisinde maç başı gole sebebiyet veren kritik hata oranlamasında da en iyilerden biriydi... Bizim lig EPL değil , Türkiyede her hangi takımın orta alanında defansif playmaker olarak dahi oynayabilecek bir stoperden bahsediyoruz. Işıl ışıl parlayan Bayern kadrosunun kenarda köşede gölgede kalması sizi aldatmasın , boşuna da Bayernin kadrosu ile bacak germeyelim. Dante ayarında stoper şu an Türkiye liginde yok . Ancak gel gör ki burada asıl sorun böyle bir futbolcunun tavan maaş ücret seviyesi esnetilmeden getirebilmemizin çok olanaklı olmadığıdır.
Her ne kadar iyi bir sezon geçirmemiş olsa da , Papy oynayacağı asgarisiyle de ihtiyacı karşılayıp , Dante için ayrılan bütçe ile hücuma NET bir forvet daha kazandırmak , daha doğru bir foksiyon olacaktır. Meseleye bu açıdan yaklaşan arkadaşların bakışı da son derece analitiktir. Dante saana 1000 kombine sattırmaz ama örneğin Remy rahatlıkla bir kaç bin kombine sattırır...
Yorum
-
Şu an için durum nedir ? Kimler geliyor ?If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoper için en önemli özelliğe en basit sorun demek, burda harcanıyorsun sen en iyisi fmde yeni bir save aç. Bayernde konsantre olmayan bizde aldıgı garanti maaşın yanında türkiye liginde full konsantre olacak öyle mi? imkansız ötesi. Yatabare bile memnun ne kadar konsantre olmus dimi Fransadan geldiginde bize aldıgı paraların hakkını vermek için ? + birde 31 yaşında değil adam Dante gibi.
...Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep yaziyorum yine yazacagim.
Hem endişem hem umudum Okay. Boyle bir celiski var.
Zannediyorum 34mac icerisinde o bolgede degisik rotasyonlar olacaktir.
İyi bir Bourceanu cok isimize yarar.
Muhtemelen hoca 4-2-3-1 oynatacak cogunlukla.
Cardozo gibi bir yetenekten faydalanmalıyız ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesikecilerin transferinde para transferi var.araplar bile o kadar mal degil.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum