Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaş bu bedelsiz kiralama neymiş maaş yükünden kurtarmak adına mı yapılıyor
    ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
    Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dünyanın en basit sorunu konsantrasyon sorunudur,Bayern'de ki yerini garanti görmez yada gönderilmek istendiğini biliyordur bu yüzden de konsantre olamıyordur,bize gelince paşalar gibi parasını alacak,banko ilk 11 oynayacak ve konsantre olamayacak öyle mi? İmkansız ötesi.
      Stoper için en önemli özelliğe en basit sorun demek, burda harcanıyorsun sen en iyisi fmde yeni bir save aç. Bayernde konsantre olmayan bizde aldıgı garanti maaşın yanında türkiye liginde full konsantre olacak öyle mi? imkansız ötesi. Yatabare bile memnun ne kadar konsantre olmus dimi Fransadan geldiginde bize aldıgı paraların hakkını vermek için ? + birde 31 yaşında değil adam Dante gibi.

Yorum

• Umarım bu futbolcuların maaşlarının tamamını gittikleri kulüpler karşılar.

Yorum

• İlk olarak fallenguardian tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende Papyyi istikrar icin istiyorum her sene her sene değişen kadrolardan yapilan transferlerden bıktığım icin istiyorum. Basarinin her zaman istikrarla geldiğini bildigim icin istiyorum. Sen Danteyi isterken ne dusunuyosun ? "Uh Bayern Munichin stoperi bu müllerin lewandowskinin olduğu aciyip bakiyim mackoliki bakiyim kac maci varmis" la istiyosun. Bu isler oyle olmuyor kardesim kim futboldan ne kadar anlıyor anlamissindir heralde
          Sen Dante'yi sadece internet üzerinden ve istatistiklerden tanıyorsan o senin sorunun,gerçekten Almanya ligini takip edip izleseydin böyle konuşmazdın,ne istikrarı Allah aşkına şikebahçenin şimdi istikrara mı ihtiyacı var kurdular kadrolarını yine ilk 2'de olacaklar kaldı ki stoperden bahsediyoruz 34'e kadar rahat oynar bu adamlar,sen bir şampiyon ol da o parayla istikrara yatırım yaparsın.
          ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Marin kendini bulursa Yusuf'tan beklediğimiz asistleri pek yakında göreceğimizi , Cardozo'nun elini taşın altına koyacağını düşünüyorum .

Uzun zaman sonra sağlı sollu merkezli sağlam bir kadro kurmuş durumdayız .

Kimya tutar Dedikodu A.Ş. faaliyetlerini azaltabilirsek başarıya ulaşabiliriz .

Ancak stoper mevzusu gerçekten önemli . Mevzu Papy-Dante değil adam gibi stoper alınması . Kim olduğuna bakmıyorum bile ilgilenilen isimlerden herhangi biri olabilir . Dante'nin artısı üst düzey bir ligde oynamış ve Douglas ile aynı dili konuşuyor olması .

Bana kalırsa içerideki maçlarda çift forvet oynayabiliriz ...
            Hep yaziyorum yine yazacagim.

Hem endişem hem umudum Okay. Boyle bir celiski var.
            Zannediyorum 34mac icerisinde o bolgede degisik rotasyonlar olacaktir.
            İyi bir Bourceanu cok isimize yarar.
            Muhtemelen hoca 4-2-3-1 oynatacak cogunlukla.

Yorum

• Bu konsantrasyon mevzusu nedir . 39 maça çıkmış adam ne konsantrasyonu ne problemi ...
              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bu bedelsiz işi can sıkmaya başladı, 3-5 bir şey almak lazım mutlaka...

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dante , ipi çözülmüş deli dana gibi rakibi afallatan Bayern hücum futbolunun kilit oyuncularından biriydi. Guardiola'nın "proje" futbolcularından biri oldu. Dünyanın en iyi pasör 2-3 stoperinden biriydi, buna karşın bu seviyede stoperler içerisinde maç başı gole sebebiyet veren kritik hata oranlamasında da en iyilerden biriydi... Bizim lig EPL değil , Türkiyede her hangi takımın orta alanında defansif playmaker olarak dahi oynayabilecek bir stoperden bahsediyoruz. Işıl ışıl parlayan Bayern kadrosunun kenarda köşede gölgede kalması sizi aldatmasın , boşuna da Bayernin kadrosu ile bacak germeyelim. Dante ayarında stoper şu an Türkiye liginde yok . Ancak gel gör ki burada asıl sorun böyle bir futbolcunun tavan maaş ücret seviyesi esnetilmeden getirebilmemizin çok olanaklı olmadığıdır.

Her ne kadar iyi bir sezon geçirmemiş olsa da , Papy oynayacağı asgarisiyle de ihtiyacı karşılayıp , Dante için ayrılan bütçe ile hücuma NET bir forvet daha kazandırmak , daha doğru bir foksiyon olacaktır. Meseleye bu açıdan yaklaşan arkadaşların bakışı da son derece analitiktir. Dante saana 1000 kombine sattırmaz ama örneğin Remy rahatlıkla bir kaç bin kombine sattırır...
                  remy diye diye aldıracan şu adamı hadi bakalım 😁

Yorum

• Şu an için durum nedir ? Kimler geliyor ?
                    If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                    Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stoper için en önemli özelliğe en basit sorun demek, burda harcanıyorsun sen en iyisi fmde yeni bir save aç. Bayernde konsantre olmayan bizde aldıgı garanti maaşın yanında türkiye liginde full konsantre olacak öyle mi? imkansız ötesi. Yatabare bile memnun ne kadar konsantre olmus dimi Fransadan geldiginde bize aldıgı paraların hakkını vermek için ? + birde 31 yaşında değil adam Dante gibi.

ya bırakın şu işleri hala konsantrasyon diyorlar iyi buldunuz bir savunma mekanizması,komedi valla. Kıyaslanan adamlar da Dante ve Papy...
                      ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hep yaziyorum yine yazacagim.

Hem endişem hem umudum Okay. Boyle bir celiski var.
                        Zannediyorum 34mac icerisinde o bolgede degisik rotasyonlar olacaktir.
                        İyi bir Bourceanu cok isimize yarar.
                        Muhtemelen hoca 4-2-3-1 oynatacak cogunlukla.
                        Bence çift önlibero en azından içerideki maçlar için gereksiz. Tamam Okay'ı ben de beğeniyorum ama daha üretken bir takım için tek ön libero çift forvet ve ya ofansif orta saha kanat forvetli tek forvet sistemine dönmeliyiz .

Cardozo gibi bir yetenekten faydalanmalıyız ...
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İddaa ya girerim herkesle remy kimdir diye sor ts taraftarına %90 ı tanımaz.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sikecilerin transferinde para transferi var.araplar bile o kadar mal degil.
                            Hay ağzına sağlık Erkan.Ben de aynı şeyi düşünüyordum.
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Yumlu Papy e tercih ediliyor belli bir kısım tarafından ilk yazdıgımda ciddi değildim ancak bunu anladım şu an

Yorum

• ------------------onur------------------
                                cavanda - douglas - dante - constant

--------m.ekici - m'bia - okay----------

markomarin - n'doye---erkan zengin

iyi kadro

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X