Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    marin eğer bremendeki günleri gibi oynarsa oynayabilirse açık ara bak yazıyım onuda en az 10 puan farkla şampiyon oluuz.

şu dünyada futbolculara bakıyorum maçlarıda izliyorum messiye oyun olarak akıl yetenek olarak en çok benzeyen adam bu adam tabi bremen günlerindeki gibi olursa.

ve bence yetenek doğuştan gelirçalışmayla idamndan sonra ekstra çalışmayla herkesten 10 kat fazla çalışmayla olmaz örneğin umut umuttur herkesten bin kat fazlada çalışsa idandan sonrad aekstra çalışsa bişey değişmez yeteneği potansiyeli belli kafası çalışmayan birinden doktor olmasını isteyemessin.

katılıyorum türkiyenin açık ara enhızlı en iyisağ beki bizde on metre geriden gelip adamı yakalyor ve topu alıyor cavanda gerçekten bizim için bir nimettir piyango bence mbia kadar değerli.

işte bunu diyorumrenkdaşım douglus-psppy olmalı bıkmadınmı yorulmadınmı beklemekten yıllardır şampiyonluk görebilmek için herşey eksiksiz tam olmalı en ufak bir kurnazlık(yumlu) olmamalı .

bak örnek veriyim evinin anahtarını kaybettin yeni anahtar yaptırıcan herşey tam olmalı en yüzde bin milşmetrik hata olmamamlı yoksa o anahtar kapıyı açmaz kalırsın dışarıda verdiğin parada biişe yaramaz.

bu kapıyı yumlu açmaz.tam uyan törpülenmiş hali pappy dir.

sende diyorsun stoper eksikliği yüzünden şampiyonluk gitti diye bu sözün bittiği noktadır.

futbol tercihlerine saygı duymakla birlikte bu takımda ileride ortada önliberoda kalede kanatlarda sorun yoktur tek eksik nokta douglusu yanındaki stoperdir.

bu takım saçma sapan gol yemesin zaten atar yener.ama yumlu varken nasıl saçma sapan gol yemicez orasıda ayrı.

yumluyu severim yedek olsun.

teşekkürler renkdaş ben de senin fikirlerine ve futbol tecrübelerine ,bilgine saygı duyuyorum.

hepimizin kendine göre oyun izleme futbol sever olarak ucundan olduğu kadar tecrübeleri var hani gaza geliyoruz yok şampiyon oluruz falan gerçekçi de olmaak lazım eksikler yüzünden sıkıntı yaşarız malesef kritik bölgeler tam olması için onlar lazım işte.tablo çıkartıyor bazılarımız hesap belli eksikler var onlar olmadan olmuyor işte 2011'de sıkıntısı çektik işte daha önce de çektik.tabloya hesaba gerek yok al mbia gibi adamları işi bitir.olay bu.

marinin işte o oyunu bir senede eski günlerine dönmüş olsa bile mucize gibi oynamayacağını çok iyi biliyoruz ikimizde veya bilenler de .ama renkli bir hareketler,bir şeyler aksiyon yaratabilir maç içinde hatta bu top kaptırmasına kadar gidebilir riskli kontroya dönüşür bizim aleyhimize olur bu. tabi ki gol de atabilir.

misal sevilla maçında bir ayak hareketlerine baktım yok kayıp çocuk.eziyor topu.,son hareketleri atakları öldürüyor.pas tekniği yüksek,verkaç hız şu bu ama son bitiriş çok vasat.

yetenek kesinlikle genetik bir şey sonuna kadar katılıyorum tabi ki öyle.kanat içeri dikine strestli kritik maçlarda ölü noktada iş bitiren veya çapraz zor pozisyonda golü atabilecek bir kanat olmadığı gibi asist ve orta eksikliği dehşet derecede eksik kanat bölgelerimiz var.nitekim erkan golü ortadan atarken ,yusufun çapraz ndoyenin asistiyle attığı gol her ne kadar güzelse ortaları da o kadar dandik.orta açamıyor bunlar.ve çapraz zor olan pozisyonda vuruşları çok zayıf.kapanan defanslarda frikik hariç sıkıntı da yaşayabilriiz.şsana bırakmamak lazım işimizi işte.marin şansa bırakmak gibi olur.

kesinlik hamlesi mbia kalitesinde kanat oyuncusu alarak oluyor marin ise ya tutarsa.şampiyonluk hedefliyorsak ya tutarsa yapmamak lazım.cavanda ya tutarsa diye alınmamış belli kalitesi olan kalite bir oyuncu.

defans konusunda işte hea birde solbecki de söylemedik o da sakat ama biz iki stoperle idare edelim diyoruz tabi ki aykut ve yumlu içinde olmamalı bunun.bence yedek olabilirler zengin kadro iyidir.douglas veya papy yerine üst düzey iki alternatif liste çıkarabilecek bir yönetim yok o da acı bir durum.para yok diyecekler yokda borç morç harc iki stoper sorunu olmassa olmaz kanatsız idare ederiz stopersiz idare etmemeliyiz.idareden çok çok fazlası lazım
    "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne Aykut, ne de Yumlu kaldı.

Medjani&Douglas tandemi
      hayırlısı be hocam )) douglasın yanında mejdani soru işareti çok daha güçlü defans olmak varken hani idare eder modunda olacaksak ,kolay gol yeriz bence.

Tabi ki ikincilik ve üçüncülük düşünüyorsak veya dört bu ikisi idare eder seneye de stoper ve kanat eksikliklerini gideririz vaye devre arasında ama ertelemiş olsak da bir şeyler olur uzun vadede olur ama bir iki sene geçer.
      En son erenslash tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 02:49.
      "Annuit cœptis"

Yorum

aptal jaja be o yetenek o teknik

bizi şampiyon yapabilirdi.şampiyonlar liginde sürekli oynayabilirdi hayvan gibi para kazanabilirdi.

ya jaja sen git gene iç gene kadın kıza git keşke futbola verebilseydin kendini be.

harbi çok sevmiştik bizle uyuşan bir futbolcuydu çok yazık oldu onada bizede.
        Umut'un Ankaragücü maçında boş kaleye kaçırdıklarını falan geçtim ama şu pozisyon gerçekten şampiyonluğa mal oldu. Burak'ın önüne pası verse belki de Türk futbolunun kaderi değişecekti...

Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Arkadaşlar son 8-10 sayfayı okudum, Papy transferinin gerçekleşmeyeceğine dair çıkan haberlerin kaynakları güvenilir mi?

Yorum

• bu douglusun yanına bir sağlam alınmadığı müddetçe kimse hayale kapılmasın.sonuç belli 2-3-4- ama asla şampiyonlukdeğil.
            ve alınma zamanıda şimdi devre arası filan değil kurnazlık yapılmasın.herşeyi tam yaptınız son adımı almadınız her zamanki gibi yine korktuğum başıma geldi özellikle yazmadım olmasın diye ama gene oldu.

sonuç sonuçnemi olur douglusun yanına onu tamamlayan üst kalite adam almadığımız için şampiyon olamayız .

hurma hee hurmamı o zaten profosyonel gider bursaya kayseriye vb bitakıma bakar işine menejer parasını alır aslında hurmayı seviyorum ama o böylebir hata yapmamalıydı herşeyi tam yapmalıydı heeeeeyy hurma sana sesleniyorum douglus-yumlu şampiyon olurmu Allah var delikanlı inançlı adil bir insan gibi cevap ver.

başkan omu gider bırakır ama aslında kendi iş bilmezliğinden cehaletinden kimseyi şu taraftarı dinlememesinden dolayı taraftar tarafından kovulur kulüpten

en yazık olcak ise şota o gerçek bir tabzonsporlu ve çok seviyor bu şehri insanını ve trabzonsporu malesef oda haketmesede istifa eder.

not=gordünüzmü douglusun yanına bir stoer almadınız son bu olucak .anlayamadığım ve asla anlayamıyacağım nokta herşeyi tam eksiksiz yaparken neden doglusun yanını boş bıraktınız .

o boşluk alayınızı şarampole yuvarlıyacak.
            En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 03:04.

Yorum

bu douglusun yanına bir sağlam alınmadığı müddetçe kimse hayale kapılmasın.sonuç belli 2-3-4- ama asla şampiyonlukdeğil.
              ve alınma zamanıda şimdi devre arası filan değil kurnaalık yapılmasın.herşeyi tam yaptınız son adımı atmadınzı herzamanki gibi yine korktuğum başıma geldi özellikle yazmadım olmasın diye ama gene oldu.

sonuç sonuçnemi olur douglusun yanına onu tamamlayan üst kalite adam almadığımız için şampiyon olamayız .

hurma hee hurmamı o zaten profosyonel gider bursaya kayseriye vb bitakıma bakar işine menejer parasını alır aslında hurmayı seviyorum ama o böylebir hata yapmamalıydı herşeyi tam yapmalıydı heeeeeyy hurma sana sesleniyorum gouglus-yumlu şampiyon olurmu Allah var delikanlı inançlı adil bir insan gibi cevap ver.

başkan omu gider bırakır ama aslında kendiişbilmezliğinden cehaletinden kimseyi şu taraftarı dinlememesinden dolayı taraftar tarafından kovulur kulüpten

en yazık olcak iseşota o gerçek bir tabzonsporlu ve çok seviyor bu şehri insanını ve trabzonsporu malesef oda haketmesede istifa eder.

not=gordünüzmü douglusun yanına bir stoer almadınız son bu olucak .anlayamadığım ve asla anlayamıyacağım nokta herşeyi tam eksiksiz yaparken neden doulusun yanını boş bıraktınız .

o boşluk alayınızı şarampole yuvarlıyacak.
              ronin renktaş stoper veya kanat eksikliği yüzünden saç baş yolacağız ama iyi bir Trabzonspor izleyeceğiz ve iddalı duruma gelirsek bu eskiklikler maratonun belli safhasında başımızı yakacak.bu kadar açık ve net.Kaliteli ve konuşulan bir Trabzonspor olacağız populer olacağız bu sene.O eksiklikleri bir kapatabilsek ah...
              "Annuit cœptis"

Yorum

• Uyku tutmadı nostalji yapalım

Yorum

• 2010 2011 de egemen Giray çok mu iyiydi de şampiyon olduk

Yorum

• beyler ultraaslan transfer forumunda dönen muhabbetlerden sadece bi tanesi

Yorum

• Douglas geldi.Papy ya da o uğraşılan muhteşem stoper gelecek.Alırlarsa schaub alınacak ve Cardozo nun gitmesi durumunda o uçuk kanat oyuncusu alınacak.Doğru anlamış mıyım?
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Stoperin alınması lazım. Bu kadar iyi bir transfer sezonunu bari eksiksiz kapatalım. Şu an kadroda Mustafa o kadar göze batıyor ki 1461 de oynayacak kapasiteye sahip ancak. Medjani iyi güzel gol atıyordu da adam Cardozo'dan daha ileride takılıyordu. Aykut desen eline balta alsa kafa kesecek stadda. Papy veya papy tarz bir stoper olmadığı surece sıkıntı yaşarız. Ha 2010 da ki gibi kenetlenilir bütünlük sağlanırsa bu kadroyla ezer geçeriz orası ayrı mesele. Bu kadro Selçuklu Buraklı takımlara geçit vermez.

Yorum

kimseye gaz maz verdğim yok.biraz araştır bi bak istersen o pappy nantesin en değerli adamı forumu takip ediyorsan bi ton talipleri çıktı .

bu pappy olmassa ihoya oy vermem net.

fransada yaşayan birr enkdaşımız ben maçlarını izliyorum mükemmel transfer olur dedi ingiltereden talipleri var dedi bende you tubeden baktım süper adam.

yumluyu yollama derdinde değilim kalsın yedek olarak yumluya güvenenler yumluyla beraber çukura yuvarlanıcak.

sen renkdaş bi ferrari alsan bunun motoru çıkarın tofaş motor takın dermisin orjinalliğini yapısını bozarmısın .yumlu tofaş motordur takım ise ferrari oldu.

bizim hata yapma lüksümüz yok şikebahçe transferde hatada yapsada hakemlerle yürütülüyor.

bu transfer sadece hurmanın nantes başkanına inadı yüzünden olmadı bence .

inat edin almayın umrunuzdamı trabzonspor taraftarının yıllarca çektiği kahır.
                          Ronin reis itibar puanı falan şaka yaptım da şu youtubedan oyuncu beğenmeyi artık bırakalım. En basit örnek olarak Henrique gösterebiliriz. Adamım videosu sanarsın messi ama geldi bir şey yapamadı, teneke bağlanıp yollandı. Bir futbolcu hakkında iyidir kötüdür demek için 3-4 maçını izlemek gerekir. Youtubedan ordan burdan olacak iş değil.
                          "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• rapid forumlarina göre schaub 3,5 milyon
                            5den inmisler
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ronin renktaş stoper veya kanat eksikliği yüzünden saç baş yolacağız ama iyi bir Trabzonspor izleyeceğiz ve iddalı duruma gelirsek bu eskiklikler maratonun belli safhasında başımızı yakacak.bu kadar açık ve net.Kaliteli ve konuşulan bir Trabzonspor olacağız populer olacağız bu sene.O eksiklikleri bir kapatabilsek ah...
                              valla erenslash rendaşım ismi yazmakta zor

bu iş bir tek douglus yanına pappy ile biterdi .

bu takıma bakıyorum her yerine bakıyorum kaleden kanada forvetten liberoya bu takım türkiye şartlarında eksiği yok fazlası var.

benim futbol görüşüme göre ne forvet ne kanat ne önlibero ne sol kanat bence hepsi tam mükemmel(türkiye şartlarında) bir tek eksik nokta douglusun yanı ,

tek çürük noktamız burası şu pappy alınsaydı sandığı patlatıp bayrağı çıkarıcaktım.

marin =oynarsa messi

yusuf=pas orta özürlü ama hırsı maçı bırakmaması yırtınması mücadelesi karşı defansın çıkmasını engelliyor yani ne kadar özürlüde olsa faydalı

erkan=isveç milli takımının vazgeçilmezi beyni ibrahimoviçin fantastik dediği futbolcu ki bence de öyle.

özer =çok yetenekli kalpten oynayan isterse maçı tek başına alabilecek bir futbolcu yani yetenkli kazma değil sonuçta.
                              ekici=geçtim konuşmaya gerek yok.
                              NDOYE=hiç tartışmaya gerek yok klass üst düzey.

ön libero mbi heralde gerek yok konuşmaya.

sol kanat milanın sol kanadı constant .

sağ defans geçiyorumtürkiyenin en iyisi.

kaleyi geçtim dougulu geçtim.

işte takıldım kaldım yumlu kaldı stoperde bi tek.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Umut'un Ankaragücü maçında boş kaleye kaçırdıklarını falan geçtim ama şu pozisyon gerçekten şampiyonluğa mal oldu. Burak'ın önüne pası verse belki de Türk futbolunun kaderi değişecekti...

bu yaptığınız insanlığa sığmaz
                                tekrardan Allah belalarını versin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X