İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
teşekkürler renkdaş ben de senin fikirlerine ve futbol tecrübelerine ,bilgine saygı duyuyorum.
hepimizin kendine göre oyun izleme futbol sever olarak ucundan olduğu kadar tecrübeleri var hani gaza geliyoruz yok şampiyon oluruz falan gerçekçi de olmaak lazım eksikler yüzünden sıkıntı yaşarız malesef kritik bölgeler tam olması için onlar lazım işte.tablo çıkartıyor bazılarımız hesap belli eksikler var onlar olmadan olmuyor işte 2011'de sıkıntısı çektik işte daha önce de çektik.tabloya hesaba gerek yok al mbia gibi adamları işi bitir.olay bu.
marinin işte o oyunu bir senede eski günlerine dönmüş olsa bile mucize gibi oynamayacağını çok iyi biliyoruz ikimizde veya bilenler de .ama renkli bir hareketler,bir şeyler aksiyon yaratabilir maç içinde hatta bu top kaptırmasına kadar gidebilir riskli kontroya dönüşür bizim aleyhimize olur bu. tabi ki gol de atabilir.
misal sevilla maçında bir ayak hareketlerine baktım yok kayıp çocuk.eziyor topu.,son hareketleri atakları öldürüyor.pas tekniği yüksek,verkaç hız şu bu ama son bitiriş çok vasat.
yetenek kesinlikle genetik bir şey sonuna kadar katılıyorum tabi ki öyle.kanat içeri dikine strestli kritik maçlarda ölü noktada iş bitiren veya çapraz zor pozisyonda golü atabilecek bir kanat olmadığı gibi asist ve orta eksikliği dehşet derecede eksik kanat bölgelerimiz var.nitekim erkan golü ortadan atarken ,yusufun çapraz ndoyenin asistiyle attığı gol her ne kadar güzelse ortaları da o kadar dandik.orta açamıyor bunlar.ve çapraz zor olan pozisyonda vuruşları çok zayıf.kapanan defanslarda frikik hariç sıkıntı da yaşayabilriiz.şsana bırakmamak lazım işimizi işte.marin şansa bırakmak gibi olur.
kesinlik hamlesi mbia kalitesinde kanat oyuncusu alarak oluyor marin ise ya tutarsa.şampiyonluk hedefliyorsak ya tutarsa yapmamak lazım.cavanda ya tutarsa diye alınmamış belli kalitesi olan kalite bir oyuncu.
defans konusunda işte hea birde solbecki de söylemedik o da sakat ama biz iki stoperle idare edelim diyoruz tabi ki aykut ve yumlu içinde olmamalı bunun.bence yedek olabilirler zengin kadro iyidir.douglas veya papy yerine üst düzey iki alternatif liste çıkarabilecek bir yönetim yok o da acı bir durum.para yok diyecekler yokda borç morç harc iki stoper sorunu olmassa olmaz kanatsız idare ederiz stopersiz idare etmemeliyiz.idareden çok çok fazlası lazım
Yorum