Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor bu yıl yedi transfer yaptı ve bunlardan biri kaleci ve Alper haricindeki beş transferin hepsinin nokta atışı ve direkt oynayacak oyuncular olduğunu söylemek lazım.O yüzden bu saatten sonra yeni bir hamleye devre arasına kadar gerek yok ilk defa böyle birşey yazıyorum Kadromuz hiç olmadığı kadar geniş ve yeterli.."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak keyser_soze61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Erciyes'te ki Oğulcan'ın Olympiakos işi bozulmuş. Bilmiyordum ben. Muhammed'i artık alamayız bu sene, Oğulcan'a yönelmek daha mantıklı değil mi? Gerçekten beğendiğim bir oyuncu..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçekişirsek eğer kaybederiz kiritik bölge a kalite transfer yüzünden kaybedeceğiz gene,böyle bir çekişme olduğu zaman.marinle olmaz bu ikicilik veya üçüncülük olur üzüldüğümüzle kalırız.
yeterki iş ikimizin arasına kalsın .
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sarı ailton olmasın da
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyon olamayız ama kaliteli bir takımımız oluyor.
kıçı kırık bursa bile şampiyon oldu.(sayemizde)
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu pappy olmassa ihoya oy vermem net.
sen renkdaş bi ferrari alsan bunun motoru çıkarın tofaş motor takın dermisin orjinalliğini yapısını bozarmısın .yumlu tofaş motordur takım ise ferrari oldu.Mühendislik aynı...
Sadece bir transferle oy belilirliyorsak zaten bizim gibi milletin yöneticisi de bu olur. Nihayetinde benim anlatmak istediğim sen de birilerinin duyumu ya da arkadaşlarının izlenimleriyle bu adamın ne olduğu hakkında fikirlere sahip olmuşsun. Aynı fikirleri aynı öngörüleri ben de duydum e okudum. Peki bunlar gerçek mi?
Şimdi oldu ki adamı getirdik Türkiye'ye Belkalem gibi bir kaleden olmayacak sakarlıkları gördük. İkisinin yaslanan bir takımda iyi partner ama açık alanda olmadığını gördük... Sence o zaman hata yapmış olmaz mıyız.
Bu işi taktiksel olarak hoca hurma ve yönetim belirliyordur zaten. Hurma çıkıp iki stoper alacağız demeseydi kimse böyle bir beklentiye girmezdi.
Şu aşamada elimizde iyi bir iskelet var ve bunu süslemeye çalışıyoruz. Misal. Marin eğer olmazsa çok büyük bir kayıp yaşamaz takım. Ama iyi olursa vites yükseltir. Peki bir stoper bu takımı hangi çukura sürükler yahut çukurdan çıkartır bu biraz soru işareti.
Eğer iyi bir önlibero ki bizde şu an iki iyi önlibero var gibi görünüyor. Araya atılan toplarda ekstra hızlı bir bek varsa yan top sıkıntısı olmayan iki stoper iş görür.
Neden mi öncelikli cephe şutları için çıkacak adamlar önliberolar. Araya atılacak yahut kanat ataklarında beklere iş düşer. Yalnız problem yaşanacak durum cezasahası içinde birebirde çabuk çalım yenmesi ya da hamle için geç kalınması. Bunu çok yaşar mıyız? sanmıyorum. Nihayetinde temposu belli bir ligde oynuyoruz.
Sadece eğer gerçekten transfere 6 m. € harcayacaksak bu stoper olmamalı. İleride üretkenliği artıracak adamlar olmalı. Bence stoper için 3-4 m. € çok yüksek bedeller. Pozisyon bilgisiyle belirli bir sertlikte doğru hamle melekelerini geliştirmiş standart topçuların yapabileceği bir iş için fazla.
Öyle olmasaydı PSG'ye satılmazdı o kıvırcık saçlı uşak."İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye şampiyon olamıyormuşuz onuda yazsaydın.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye şampiyon olamıyormuşuz onuda yazsaydın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum