Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Douglas şuan Bafra semalarında
    Balkona çıkabilirim
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oyuncu Dante mi değil mi,ünlü olan
      Arifberkay abi de teklifi paylaştı
      Cevap verdiyseniz görmedim..
      Ben ismi gerçekten bilmiyorum teklifi herşeyi biliyorum hatta arada 1 milyona yakın fark var totalde onu da bilşyorum
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Balkona çıkabilirim
        Bi ön karşılama fena olmaz abi
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• sevgili çok değerli hemşerilerim, topraklarım, renkdanşlarım karadeniz insanı merttir delikanlıdır yiğittir o sebeple birbirimize daha yapıcı aklı selim bakalım. güzel bakan güzel görür. mümin müminin aynasıdır kardeşine baktı mı kendini görür bu forumdaki butun arkadaslarım gayretli samimi iyi niyetli masallah. burda olmaktan, bnm forumun ufakta olsa bir parçası olmaktan sizlerle birlikte olmaktan buyuk keyif alıyoruz inş.

Yorum

• İlk olarak AnAKiN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herkesin tepkisi farkli oluyor.elbette. seninkisi oyle. Bu yuzden anlayisli olmak gerekiyor. Itibar etmeyle ilgili bir yorum yapmis atkadas. Kendi tepkisi ve yorumuyla. Ancak bazi durumlarda herseyi bilseniz dahi isim veremiyorsunuz. Yerel hatta ulusal basinin forumdan sayfalarca haber cikarttigini.dusunecek olursak bazen sadece kucuk ipucu.ile yetinmek de gerekebilir. Takimin selameti acisindan en azindan. Bir de isim hemen piyasaya duserse kaynaginizdan birdaha kolay kolay beslenemezsiniz. Bunu da dusunmek gerekiyor. Tesekkur ederim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Ben uyarılarınız için teşekkür ederim.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben ismi gerçekten bilmiyorum teklifi herşeyi biliyorum hatta arada 1 milyona yakın fark var totalde onu da bilşyorum
              dante o zaman abi burada fotografi Arsenal olan bi abimiz Dante 4m istiyor demişti sende kulüp 3m önerdi dedin o zaman o

Yorum

• geliyor gönlümün efendisi

Yorum

• Koltuğu da 2a dan 1f ye değiştirmiş hep lider olmak isteyen bir oyuncu..

Yorum

Teklif buysa eğer arkadaş Dante. Ben ama o defter bir kaç hafta önce kapandı diye biliyorum.

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oyuncu Dante mi değil mi,ünlü olan
                      Arifberkay abi de teklifi paylaştı
                      Cevap verdiyseniz görmedim..
                      O konuda bilgim yok. Yazılabilecek olsa Arif abi yazardı zaten. Bilgiyi veren ve bu işi çıkar gözetmeden yapan insanlara iyi davranalım istiyorum.

Buradan aldığı bilgiyi sağda solda satan insanları gördükçe canım sıkılıyor, üzülüyorum.

Bu forumun büyük bir bilgi dağarcığı var. 10 adet transfer dosyası olmuş, binlerce oyuncu konuşulmuş, analizler ve değerlendirmeler yapılmış. Burada adı zikredilen oyuncuların birçoğunun bugün nerelerde olduğuna açıp bakabiliriz.

O yüzden burada futbolu bilip yorumlayan, içerden haber alıp bizlere sunan insanları sevmesek de üzmeyelim derim.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Şu an kurayı izliyorum bakalım gsye neler çıkacak Bence zor gruba düşerlerse Burak'ı satarlar
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Papy gelmeli,Dante değil...

Yorum

• Trabzonda ikamet eden arkadaşlar gece pek geç saatlere kalmasinlar,erken erken evlerine gitsinler...malum Papy de gelince o sokaklar pek tekin olmaz gece...her an köşeden bi kara adam çıkabilir...

Yorum

Sen bilsen Dante değil diye derdin abi
                              Sanırım Danteki hayır diyemiyor
                              Umarım Dante gelmez içi geçmiş oyunculara ihtiyacımız yok bizim
                              Verdiğin bilgiler için ben de teşekkür ederim abi
                              Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                              Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                17 milyon sow etmez. işin içinde başka iş var kesin
                                Oyun içinde oyun.Danışıklı döğüş gibi görünüyor.Harcamalarının üstünü örtmek için numara bunlar.
                                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X