sevgili çok değerli hemşerilerim, topraklarım, renkdanşlarım karadeniz insanı merttir delikanlıdır yiğittir o sebeple birbirimize daha yapıcı aklı selim bakalım. güzel bakan güzel görür. mümin müminin aynasıdır kardeşine baktı mı kendini görür bu forumdaki butun arkadaslarım gayretli samimi iyi niyetli masallah. burda olmaktan, bnm forumun ufakta olsa bir parçası olmaktan sizlerle birlikte olmaktan buyuk keyif alıyoruz inş.
Herkesin tepkisi farkli oluyor.elbette. seninkisi oyle. Bu yuzden anlayisli olmak gerekiyor. Itibar etmeyle ilgili bir yorum yapmis atkadas. Kendi tepkisi ve yorumuyla. Ancak bazi durumlarda herseyi bilseniz dahi isim veremiyorsunuz. Yerel hatta ulusal basinin forumdan sayfalarca haber cikarttigini.dusunecek olursak bazen sadece kucuk ipucu.ile yetinmek de gerekebilir. Takimin selameti acisindan en azindan. Bir de isim hemen piyasaya duserse kaynaginizdan birdaha kolay kolay beslenemezsiniz. Bunu da dusunmek gerekiyor. Tesekkur ederim.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncu Dante mi değil mi,ünlü olan
Arifberkay abi de teklifi paylaştı
Cevap verdiyseniz görmedim..
O konuda bilgim yok. Yazılabilecek olsa Arif abi yazardı zaten. Bilgiyi veren ve bu işi çıkar gözetmeden yapan insanlara iyi davranalım istiyorum.
Buradan aldığı bilgiyi sağda solda satan insanları gördükçe canım sıkılıyor, üzülüyorum.
Bu forumun büyük bir bilgi dağarcığı var. 10 adet transfer dosyası olmuş, binlerce oyuncu konuşulmuş, analizler ve değerlendirmeler yapılmış. Burada adı zikredilen oyuncuların birçoğunun bugün nerelerde olduğuna açıp bakabiliriz.
O yüzden burada futbolu bilip yorumlayan, içerden haber alıp bizlere sunan insanları sevmesek de üzmeyelim derim.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Trabzonda ikamet eden arkadaşlar gece pek geç saatlere kalmasinlar,erken erken evlerine gitsinler...malum Papy de gelince o sokaklar pek tekin olmaz gece...her an köşeden bi kara adam çıkabilir...
Ben ismi gerçekten bilmiyorum teklifi herşeyi biliyorum hatta arada 1 milyona yakın fark var totalde onu da bilşyorum
Sen bilsen Dante değil diye derdin abi
Sanırım Danteki hayır diyemiyor
Umarım Dante gelmez içi geçmiş oyunculara ihtiyacımız yok bizim
Verdiğin bilgiler için ben de teşekkür ederim abi
Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum