Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bursa iyi futbolcu satıyor diyorsunuz da , Yusufu çıkarsak 3 -4 , Cardozo 6,7
    Onur 10
    Medjani 3-4
    Mbia 5
    Ekici 10 Milyon eder..
    ekici ye 10 veren net futboldan anlamıyordur

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu lafı söyleyen net futboldan anlamıyordur.
      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Bursaspor en azından yönetiliyor, yönetilmeyi çalışıyor bizim vasıfsızlar gibi takılmıyor başındakiler

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bakambu 7 ediyorsa bizim waris 17 etmeliydi.
          Bakambu konusunda katılıyorum. Sadece hızla iş yapan tahtabacak bir topçu.. Yine yazmıştım da Villarreal'in çok daha az maliyete benzer oyuncular bulabilecekken gidip Bakambu'ya 7 m euro vermesi garip. İyi pazarladılar..
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

bakambu 7 ediyorsa bizim waris 17 etmeliydi.
            Bakambunun 13 gol 5 asisti var ligde warisin golü bile yok.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursaspor en azından yönetiliyor, yönetilmeyi çalışıyor bizim vasıfsızlar gibi takılmıyor başındakiler
              bu dediğini keşke bursalılar da görse

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TRANSFER: Bursaspor Volkan Şen'i 2,5 milyon Euro ve M.Stoch'un kiralanmasıyla şartıyla Fenerbahçe'ye gönderdi.

TRANSFER: Bursaspor Bakambu'nun transferi konusunda Villarreal ile 7 milyon Euro karşılığında anlaştı. Trabzon'da oynuyor. İmza pazartesi
                @suhagursoy

Bursa güzel işler yapıyor ve bu benim hoşuma gidiyor. Bursa'nın yükselişi bizim için de iyi. İyi ilişkiler umarım uzun yıllar daha sürer.
                Oyuncu satmak iyi de, tüm kadroyu satarsan bize olduğu gibi dımdızlak kalırsın.

Yaz başında Enes-fernandao-şener-belluschi gitti.
                Şimdi sezon başlayacak Ozan-Volkan-Bakambu gidiyor.

Bu kadar adamın yeri dolmaz. Bursa bu yıl orta sıra takımı olur. Üzülüyorum böyle olmasına. Bursaspor'un güçlenmesi çok iyi olurdu. Keşke art arda şampiyon olsalar da insanlar şehirlerinin takımlarını desteklemeye başlasa.
                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu lafı söyleyen net futboldan anlamıyordur.
                  ikinizde anlamıyorsunuz..ozanın 7.5 ettiği yerde ekici 15 eder
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Rize bile premier lig ten oyuncu alıyor. Senderos bir zamanlar çok saglam defanstı şimdi nasıl bilmiyorum.

Arsenal, valencia, fullham, aston villa gibi üst düzey klüplerde oynamış boş değildir herhalde

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

Ekici olmasa bu takım küme düşmemeye oynardı,geçen sezon adamın oynamadığı 5 maçı da kazanamadık 9 gol 11 asist yaptı ligde...

Yorum

warisi fransada görürüz. bize kim gelse tutunamadı takımda kaos var. bakambu geçen sene bizde olsa waris gibi olurdu bolca küfür yerdi.
                        Fransa'da başarılı olacağını düşünüyorum ama bizim takımda olmadı bu adam maalesef. Gittiği fiyat normaldir daha fazla etmezdi.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne gibi güzel işler mesela

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bursanın ne yükselişi var hemşerim;fernandau,bakambu,volkan,ozan... takım diye hiçbirşey kalmadı bursada bara yoktu mecburen adam sattılar ertuğrulş 1. yarının sonunu beklemez bu takımla ilk 10 olamaz bursa.......
                          Geçen sene bence ligin en iyi futbolunu oynayan takım Bursa'ydı. Bu sene de geçen seneye göre daha iyi kadro kuruyorlar. Bakambu-volkan gidiyor yerine büyük ihtimal cucak-bia geliyor, yedekleri de büyük ihtimal cuenca-stoch olacak. Geçen sene kanat rotasyonları çok boştu mesela, bu sene çok güçlendi bu bölge. Fernandao gitti De Sutter-Necid geldi. Bu bölgede de gelişme var. Stoperler Civelli-Serdar- Ertuğrul'du. Sivok-Serdar-Dany-Ertuğrul oldu. Tek sağ bekleri Şener'di. Gidince yerine iki oyuncu geldi. Ve Peru'lu sağ bek için yorumlar çok olumlu. Belu-Ozan gitti onları yerini de Ertuğrul Sağlam doğru transferlerle dolduracaktır. Biz de Şota'nın istediklerini alabilsek güzel olurdu. Belli ki Hurma'nın istedikleri alınıyor.

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu bursa da taraftar nasıl ayaklanmıyor hayret ediyorum
                          bunların başkanı 3 ay önce dememişmiydi istanbula oyuncu satmayacağım diye
                          şimdi ise satmnadığı adam kalmadı,,
                          gs bize yaptığının neredeyse 10 katını fb bursaya yaptı..
                          Bursa taraftarı öyle oyuncu satıldı diye tepki gösterebilecek büyük takım taraftarı değil. Stad falan doldururlar o kadar.
                          İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzon derken?
                          Trabzon maçında oynayıp öyle gidicek heralde. Ben öyle anladım.

Yorum

• Ekici bir duran top silahıdır , istediği yerden gol atabilir. Orta Yeteneğide çok fazladır. Uzun pasları , oyunu kurmaya çalışması ve başarması oyunu yönetmesi , mükemmel bileklere sahip olması ve çalım çok rahat atabilmesi ile harika bir maestrodur. Ozan Tufan gibi asker sadece koşan mücadele eden bir oyuncu 7 Milyon ediyor. Mehmet Ekici ise hem asker hem komutandır. Özür diliyorum 10 demişim. 15 eder..

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu dediğini keşke bursalılar da görse
                              Elinde tutamadığın adamı satarsın parasını değerlendirirsin iyi paralar kazandılar baya iyi hemde biz aynı durumda kalınca ne olduğunu görüyoruz. Kar marjı(doğru bi tabir oldu mu bilmiyorum) 0 0 0

Yorum

• Son dakika :
                                Fatih öztürk
                                fatih atik
                                soner aydoğdu
                                ishak doğan
                                serdar gürler
                                yatabare

hala takımda.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X