İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleekici ye 10 veren net futboldan anlamıyordur~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakambu 7 ediyorsa bizim waris 17 etmeliydi.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakambu 7 ediyorsa bizim waris 17 etmeliydi.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor en azından yönetiliyor, yönetilmeyi çalışıyor bizim vasıfsızlar gibi takılmıyor başındakiler
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRANSFER: Bursaspor Volkan Şen'i 2,5 milyon Euro ve M.Stoch'un kiralanmasıyla şartıyla Fenerbahçe'ye gönderdi.
TRANSFER: Bursaspor Bakambu'nun transferi konusunda Villarreal ile 7 milyon Euro karşılığında anlaştı. Trabzon'da oynuyor. İmza pazartesi
@suhagursoy
Bursa güzel işler yapıyor ve bu benim hoşuma gidiyor. Bursa'nın yükselişi bizim için de iyi. İyi ilişkiler umarım uzun yıllar daha sürer.
Yaz başında Enes-fernandao-şener-belluschi gitti.
Şimdi sezon başlayacak Ozan-Volkan-Bakambu gidiyor.
Bu kadar adamın yeri dolmaz. Bursa bu yıl orta sıra takımı olur. Üzülüyorum böyle olmasına. Bursaspor'un güçlenmesi çok iyi olurdu. Keşke art arda şampiyon olsalar da insanlar şehirlerinin takımlarını desteklemeye başlasa.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleekici ye 10 veren net futboldan anlamıyordurİlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu lafı söyleyen net futboldan anlamıyordur.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleekici ye 10 veren net futboldan anlamıyordur
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewarisi fransada görürüz. bize kim gelse tutunamadı takımda kaos var. bakambu geçen sene bizde olsa waris gibi olurdu bolca küfür yerdi.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe gibi güzel işler mesela
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursanın ne yükselişi var hemşerim;fernandau,bakambu,volkan,ozan... takım diye hiçbirşey kalmadı bursada bara yoktu mecburen adam sattılar ertuğrulş 1. yarının sonunu beklemez bu takımla ilk 10 olamaz bursa.......
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu bursa da taraftar nasıl ayaklanmıyor hayret ediyorum
bunların başkanı 3 ay önce dememişmiydi istanbula oyuncu satmayacağım diye
şimdi ise satmnadığı adam kalmadı,,
gs bize yaptığının neredeyse 10 katını fb bursaya yaptı..
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon derken?
Yorum
-
Ekici bir duran top silahıdır , istediği yerden gol atabilir. Orta Yeteneğide çok fazladır. Uzun pasları , oyunu kurmaya çalışması ve başarması oyunu yönetmesi , mükemmel bileklere sahip olması ve çalım çok rahat atabilmesi ile harika bir maestrodur. Ozan Tufan gibi asker sadece koşan mücadele eden bir oyuncu 7 Milyon ediyor. Mehmet Ekici ise hem asker hem komutandır. Özür diliyorum 10 demişim. 15 eder..~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu dediğini keşke bursalılar da görse
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum