Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadece Özer degil gördügüm kadariyla Ekici ve Sefa'da instagram hesaplarini kapatmislar.

Yorum

• Marin kariyerinde yanlış karar vermiş bir isim...onun döneminde almanya milli takımına teknik oyucnu sayisi azdi...çok ümitliydi Almanlar ondan...hatta gladbach onu satip reus u almıştı...şimdi reus nerde marin nerde....

Bremen de ilk sezon müthişti sonra dan durukladi..çok istikrarsız oynamaya başladı hatta kimse Chelsea nin bunu almasına anlam veremiyordu...

tutarsa müthiş olur daha 26 yaşında ama adam kanat oyuncusu degil...forvet arkasi...sol kanat da oynar...
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Özer konusunu görüyorum yine.O zaman şunu şuraya bırakalım bi kez daha.Özer budur fazlası değil yerini bilsin.

Yorum

• Çabuk gözünüz boyanıyor. Gökhan töre boş kaleye atsa şimdi bütün takım yerden yere vuruluyordu. Çok eksiklerimiz var. Defansa ve hücuma takviye Şart.
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• Marin ve Douglas'ı dün akşma söylemiştim. Farklı bir durum yok. Marin bugün Türkiye'ye gelebilir.

Papy de halledilir bence.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Sezon başı kimse umutlu değil idi ama takımın biraz ruhlu oynamaya başlamasından sonra şampiyonluk söylentileri bir kaç yıl sonra tekrar dillenmeye başladı bence güzel bir şey. Böyle devam edilir her maça bjk maçı gibi ciddi iyi hazırlanmış çıkarsak yani her maçı final olarak görürsek başarabiliriz ancak diye inanıyorum. Bir de en büyük sıkıntı böyle güzel devam ederken devre arasında yaptığımız kötü transferlerle 2.yarı eksikliklerimizi gideremiyoruz. Umarım bu sezon böyle hatalar yapılmaz.

Yorum

• Medjani ne stoperde ne ön libero da bizim ilk 11 oyuncumuz olamaz. Eldeki yerli stoperlerden iyi olsa da onlara 300 bin euro anca veriyorlar Medjani daha fazla edecektir, gönderilmesinde sakınca yok.

Yorum

• Şampiyon olmamaktan ziyade benim canımı sıkan olay 10.haftada yarıştan kopmamız.

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=tq1V4aseH6A

Arkadaşlar yukarıdaki linkte Marko Marin'in 2015 yılında oynadığı son maçı var.

Anderlecht - Club Brugge Kupa Final Maçı'nda Sol Kanat oynadı. Ve 58 Dakika sahada kaldı.

Bu maçtaki performansını biraz değerlendirmek gerekirse:

Topu ayağına aldığında hızla rakibin üzerine gidiyor. Kendine güveni ve cesareti olduğunu söyleyebiliriz.

Rakibin üzerine giderken hızı ve tekniği ile defans oyuncusuna panik yaptırabiliyor. Bu özelliğini örneklendirmemiz gerekirse; Yusuf'un savruk şekilde rakibin üzerine gitmesini biliyorsunuz. Marin ise daha teknik ve kontrollü şekilde rakibin üzerine gidiyor. Rakibin üzerine gidiş şekli ile Robben'i andırıyor diyebilirim.

Ayağına fazlası ile hakim, topu ayağına aldığında arkadaşları ile kısa paslaşmalar, duvar pasları yapmayı seven bir tarzı var. İki çalım atıp araya ince pas atabilecek kapasitede bir futbolcu. Ve bu şekilde oynamayı seviyor. Hücum aksiyonlarında, rakibi hataya zorlayacak paslar atmayı deneyen ve bu pasları atabilen bir futbolcu...

Olumsuz özelliği ise; defansif aksiyonların içerisinde hiç olmaması! Futbolun daha çok hücum yönünde var olan bir oyuncu... Top ayağındayken ikili mücadelelerde fena değil, fakat top rakipteyken ikili mücadelelerle yok..

Sonuç olarak şahsi fikrim, Marin'i kiralık olarak Trabzonspor'a almak akıllıca bir hamle olabilir. Kaliteli, ayağına hakim bir futbolcu. Trabzonspor'a faydası olabilecek bir isim.

Fakat kendisini kanattan ziyade ofansif ortasaha olarak değerlendirmenin daha akılcı olacağını düşünüyorum. Çünkü kanat bölgesinde bir nebze olsun defansif özellik gerekiyor. Marin'de maalesef bu özellik yok...

Fakat Cavanda gibi bir sağ bek'in önünde Marin'in oynayabilme ihtimali olabilir.

Kısacası arkadaşlar, Marin bize faydalı olur.

Unutmadan söylemek lazım 2015 Nisan ayında ''Lif Yırtılması'' sakatlığından sonra Anderlecht de forma giyemedi.

Sonrasında tedavisi ne oldu, bu sezon kamp yüklemesi yapıldı mı bilmiyorum.

Bilen arkadaşımız varsa bizleri aydınlatabilir.
                    En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 24.08.2015, 12:53.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lig de 3 te 3 yapan Trabzonspor da milli aradan sonra yapilan ilk calismaya yeni transferler Douglas Papy ve Marin katılırken sakatliktan dönen Mehmet Ekici de antrenmanda gösterdiği performansla göz doldurdu Ben imzalamadan inanmam insallah bir sıkıntı cikmaz..

Adım adım gitmek lazım...Ilk hedef Akhisar...Beni umuda sevkeden takimin beraber oynayabilmesi...kufrettigimiz Erkan in sorumluluk almasi yerden yere vurulan Yusuf un taca giden topu tutmasi ve dolayisiyla Quresma yi attirmasi , sağa sola bagiran Aykut un Mbia ya gösterdiği saygi vs vs..Eksikler var mi elbette var ama yavas yavas onlarda zamanla halledilecek seyler....Takım olacağız insallah. ..
                      aynen hocam bazilari bunu göremiyor. biz uzun Zaman sonra ilk defa yavas yavas takim olma hüviyeti kazanma adina gelismeler gösteriyoruz. bu zaten bizi gelecek adina umutlandiran. fakat bu yolda eksiklerimizde hayli cok. iste bu eksikliklerde özellikle defansif anlamda gelebilecek olan iki kaleti stoperle halledilir. hücumda ise marin nasil bir etki gösterir bilemem fakat orada da uyum saglandikca cok etkili olabilecegimizi düsünüyorum.

2010/2011
                      _____________Onur_____________
                      Serkan____Giray____Egemen__Cale
                      _________Selcuk___Colman_______
                      Yattara________Jaja________Engin
                      ____________Burak_____________

2015/2016

____________Onur_______________
                      Cavanda___Papy___Douglas__Constant
                      __________M'Bia___Okay__________
                      Yusuf(Marin)____Ekici________Erkan
                      _____________N'Doye_____________

sizce cok fark var mi? hatta bu sezonki kadro daha kaliteli gibi duruyor kagit üzerinde.
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• şuana kadar yapılan transferler çok güzel ama bu gelmesi beklenen transferler ve giceklar konusunda yanlış bir politika izleniyor bence mejani kesinlikle kalmalı ve sedece bir stoper alınıp solbeke kaliteli bir isim alınmalı ve yine adı açıklanan marko marin yerine sağkanat oyuncusu alınmalı marin sol kanat ve orda yusuf ve erkan var sağda yusufuda oynatmamalı benim görüşüm herkes yerinde oynamalı sağda ise sadece sefa var aslında sefayı beğeniyorum ama oraya marko marin yerine iyi bir sağkanat alınmalı.
                        2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Marin'i Almanya'daki arkadaslar yorumlayabilirler mi? Alanzinho gibi yerlerde sürenen biri degilse bence is yapar.
                          Bence yerlerde süründürür [emoji41]

Yorum

• Söylendiði hiç bilmiyorum ama anderlecht de ki preat ofansif ortasaha
                            Dennis Praet, 31, from Belgium ➤ Royal Antwerp FC, since 2024 ➤ Central Midfield ➤ Market value: €2.50m ➤ * 14.05.1994 in Leuven, Belgium

Bir kaç yýl içinde çok ciddi paralar edeceði kesin þuanda ucuz deðil ama alýnmayacak gibide deðil trmarket fiyatýna bakýlýrsa
                            En son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 24.08.2015, 12:35.

Yorum

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Medjani için üzülen arkadaşları anlıyorum. Elinde Uğur, Yumlu ve Aykut varken Medjani'nin gitmesi çok mantıklı durmuyor gibi görünse de diğer üçünden birini Nantes kabul etmeyecektir. Doğal olarak o bölgedeki şişkinliği eritmek için mecburen Medjani'yi gönderdiler. Ayrıca Medjani aradığımız niteliklerde bir stoper değildi zaten. Disiplinli oluşu, iyi bir profesyonel olması çok önemli olsa da transfer sürecinde her şeyi siz belirleyemiyorsunuz. Bonservis miktarını düşürmek için Medjani talebini olumlu karşılamışlardır. Bence ne tam stoper ne de tam ön libero olmayan bir ismi takasta kullanmak çok mantıksız değil. Keşke daha iyi bir fiyat ile elimizden çıkartmış olabilseydik. KAP'lar gelsin değerlendirme yapılır.
                              medjani iyi stoper oldugu icin degil de bircok senaryoda yararli olabilecegi icin kalsin isterim.medjani winner karakterli.yarattiği ekstra ofansif guc cok önemli.mbia nın oynamadığı maçlar için cok onemli. Mac içinde takım içinde yapilabilecek hamleler için çok onemli.bazı dakikalarda forvet bile oynayabilir.gol şansı yuksek.sezon içinde hangi durumlarla karşılaşacagını bilemezsin.

Yorum

• Marin hata olur. Önce güvenebileceğimiz bir kanat forvet alıp ya da kiralayıp Marin'i daha sonra kiralamalıyız. Yani Marin ekstra olur hem 10 numara için hem kanatlar için, eğer olur da tutmazsa -ki bu ihtimal küçük değil- rotasyonda kalır ; bir kanadı yeni transferle diğerini Erkan ve Yusuf ile idare ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X