Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Papye Douglasi tercih ederim.. Cok daha iyidir.. Hersey Hiz degil.. Oyunu bilen adam lazim. Savunmaya Lider Olacak.. Douglas + Marincigim Yeter bana, Birsey istemem.
    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Arkadaşlar köydeyim şuanda bu gece dönecek mi takım dönerse kaçta dönecek karşılamaya gitmeyi düşünüyoruz gecede olsa ??
      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• marin eski marin degil diyenler neyin kafasini yasiyor anlamis degilim..aga eski marin olsa zaten chelsea'de kalir turkiyede ne isi olur..ligimizi cok buyutuyorsunuz..umarim satin alma opsiyonuda vardir..ekici'de marin gibi gelmisti herif kendini buldu,yildiz oldu...

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haklısın galiba. Ya ben bir üyeye ''kamil'' dediğim için ceza almıştım bir ay. O sen değil miydin?
          Hayır seninle ilk defa muhattap oluyorum hayatında

Yorum

• Marin Bildiğim Marinse ligin en iyi futbbolcusu olur net.

Yorum

• Arkadaşlar o değil de Mbia nın bir röportajını okudum Fener e şampiyonluğu kaybettiiğimiz sene ki intihar eden taraftarımız vardı bunu anlatmış. Ve çok etkilenmiş

Hocanın bunları anlatarak bu duyguları aşılaması en az Transferler kadar önemli
              Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                An itibariyle taraftar o beklediği ara gazı aldı. Allahın izniyle Akhisar maçınıda full stada karşı net bir skorla kazanıp milli araya 3/3ün rahatlığı ve morali ile girmeliyiz. Olur, olacak inşallah bu sene

hocam stadı dolduracağız da izin vermiyorlarki
                There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayır seninle ilk defa muhattap oluyorum hayatında
                  Genelde ''hayatımda'' diye bitirilir o cümle. Reenkarne muhabbetlere girecek halimiz olmadığına göre burada bir hor görme var gibi geldi. Neyse haksız olduğum için uzatmıyorum. İstersen sonra devam ederiz.

Yorum

• Güneş bizdeyken hakemleri böyle eleştirmezdi.
                    Emek Veren Bir Takım Olarak, Paraya Karşı Yetenek Ve Emeğin Savaşını Verdik. Tarih Bunlarıda Yazar.
                    Şenol Güneş

Yorum

• Marin şu anda nasıl bilmiyorum ama takımda teknik açıdan yetenekli adam sıkıntısı var çok net. Marin bu açığı kapatmak için ideal görünüyor.
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence papy için uğraşıldı papy olmayınca hazırda tutulan douglas alınıyor.
                        Bence de

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Genelde ''hayatımda'' diye bitirilir o cümle. Reenkarne muhabbetlere girecek halimiz olmadığına göre burada bir hor görme var gibi geldi. Neyse haksız olduğum için uzatmıyorum. İstersen sonra devam ederiz.
                          M nin yanında n var q klavyede. Bu arada haksız olunca “genelde” özür dilenir. Neyse

Yorum

• Garanti gözüken marin heralde şuanda . Kondisyon olarak hazır bi Marin çok şey katar takıma çok net.

Yorum

• Hasan Tüncel
                              Hasan Tüncel – ‏@hasantuncel61

Özel : Trabzonspor Papy Djilobodji transferinden VAZGEÇMEDİ.

Yorum

• özerciler nerde bir sorayım dedim keyifleri yerinde mi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X