Papye Douglasi tercih ederim.. Cok daha iyidir.. Hersey Hiz degil.. Oyunu bilen adam lazim. Savunmaya Lider Olacak.. Douglas + Marincigim Yeter bana, Birsey istemem.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
marin eski marin degil diyenler neyin kafasini yasiyor anlamis degilim..aga eski marin olsa zaten chelsea'de kalir turkiyede ne isi olur..ligimizi cok buyutuyorsunuz..umarim satin alma opsiyonuda vardir..ekici'de marin gibi gelmisti herif kendini buldu,yildiz oldu...
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın galiba. Ya ben bir üyeye ''kamil'' dediğim için ceza almıştım bir ay. O sen değil miydin?
Yorum
-
Arkadaşlar o değil de Mbia nın bir röportajını okudum Fener e şampiyonluğu kaybettiiğimiz sene ki intihar eden taraftarımız vardı bunu anlatmış. Ve çok etkilenmiş
Hocanın bunları anlatarak bu duyguları aşılaması en az Transferler kadar önemliAdalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAn itibariyle taraftar o beklediği ara gazı aldı. Allahın izniyle Akhisar maçınıda full stada karşı net bir skorla kazanıp milli araya 3/3ün rahatlığı ve morali ile girmeliyiz. Olur, olacak inşallah bu sene
hocam stadı dolduracağız da izin vermiyorlarkiThere is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır seninle ilk defa muhattap oluyorum hayatında
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence papy için uğraşıldı papy olmayınca hazırda tutulan douglas alınıyor.
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenelde ''hayatımda'' diye bitirilir o cümle. Reenkarne muhabbetlere girecek halimiz olmadığına göre burada bir hor görme var gibi geldi. Neyse haksız olduğum için uzatmıyorum. İstersen sonra devam ederiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum