Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cardozo kendine bir çeki düzen verir artık.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• rize macını izliyorum bana gore cok kotuler.
      Sadece stoperleri iyi.
      eren e karsılık guzel bir takas paketi hazırlasak hayır demezler.

soner,ugur,zeki,atik,ishak,musa

buradan istediklerini alsınlar ve bize eren i versinler.

Eren iyice kıvama geldi.Hücumcu bek olarak işimizi görür.

Alper ile sol tarafı gotururler.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• @hasantuncel61 26 sn.27 saniye önce
        ÖZEL : Tamamdır . Trabzonspor onayladı. N'Doye geliyor..

hayırlı olsun bakalım..
        #

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          samba da gelmisti.. formayi giyip sahaya cikana kadar geldi gozuyle bakamiyorum kimseye
          Yine öyle bir vaka olsa Hurma yine eline yüzüne bulaştırsa, rezil beter olsun
          .

Yorum

• Hull tarafında neler olup bitiyor, gerçek bilgi istiyorsanız " David Burns" takip etmeye değer

.

Yorum

• Hayırlı olsun inşallah beklentilerimizi karşılayacak.
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Ben de şunu ilave edeyim futbolcular icin takim antrenmani okulda görulen derstir. Maclarsa sinavdir. Bireysel yapilan antrenmanlarsa okulda gordugun dersi evde tekrar etmektir. Eger ki sen antrenmandan sonra ekstra olarak calismazsan sinavdan kalirsin.

Yorum

• Transfer Dosyası -10-

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cardozo kendine bir çeki düzen verir artık.
                  https://www.youtube.com/watch?v=uQry88E9Mso

Tamam da bu Adam da attigi Gollerin cogunu yan toplardan Atiyor. Biz de yan top atacak adam yok sorun burda kanat Oyuncuları alınmazsa boş transfer...

Gesendet von iPad mit Tapatalk
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.haberturk.com/spor/futbol...atesle-oynuyor batmıs bu klup ölmusde uzerıne toprak atanı yok..
                    Hocam Beşiktaş'dan beter durumdayız.
                    "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
                    Andrea Pirlo

Yorum

• ndoye kendi kendine pozisyon oluşturabilecek bi forvet mi? yoksa boşa alıyoruz... eğer kanat gelmeyecekse..
                      #

Yorum

• cardozo ndoye çift santrfor oynanabilir

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @hasantuncel61 8 dk.8 dakika önce
                          ÖZEL: Trabzonspor'dan 2.5 Milyon kazanan İshak Doğan ayrılmak istemiyor. Anadolu'ya kiralık olarak gönderilecek oyuncu için görüşme başlad

ya elim ayağım birbirine dolanmaya başlıyor bu haberleri okudukça, ulan sen ne yaptın koca yıl boyu daha maçta açılan gtünü örtmekten acizsin, ne hak ettiğini düşünüyorsun bu takımda??? gayret edersin olmaz da, ulan gayret de yok ki bunda? buldular yağlı kapıyı kimse bırakmıyor la, ne hallere düştü koca trabzonspor.
                          Çok bulunmaz, özel bir futbolcu olur da anlarım garanti sözleşmeyi. Başka türlü anlamam, başka şey bile ararım. Ne bol keseden dağıtıyorlar? Futbolcu istiyor, yoksa imzalamıyor. İmzalamasın? Kapıyı göster
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu hasan tuncel kendini habercimi zannediyor ? N'doye haberi yayılıyor ondan sonra klavye'den yaz n'doye tamamdır. Ne güzel emek sarfediyorlar...

Yorum

• İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam Beşiktaş'dan beter durumdayız.
                              Beşiktaşın 971 milyon lira borcu var
                              5-10 senede kapatamazlar o borcu

Medya ne zaman Trabzsonspor için iyi bir şey yazmış,itibar da etmeyin çok,stad açılsın tesisler satılacak yeni bir iki sponsporla uzun vadade problem olmaz,ancak bu yönetimsizlikle bilemiyorum ha ayrıca da bjk ye ceza veren uefa bize mi vermedi?
                              Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                              Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor batmaz arkasında devlet desteği var vergi borcu silinir veya ertelenir borçlar yeni krediyle yapılandırılır süresi uzatılır vb. birçok şey yapılır ama batması imkansız...
                                Devlet desteği derken? Ben öyle bir destek göremiyorum. Söz konusu para oldu mu kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz.
                                En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 08.08.2015, 20:18.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X