Cardozo kendine bir çeki düzen verir artık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
rize macını izliyorum bana gore cok kotuler.
Sadece stoperleri iyi.
eren e karsılık guzel bir takas paketi hazırlasak hayır demezler.
soner,ugur,zeki,atik,ishak,musa
buradan istediklerini alsınlar ve bize eren i versinler.
Eren iyice kıvama geldi.Hücumcu bek olarak işimizi görür.
Alper ile sol tarafı gotururler.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamba da gelmisti.. formayi giyip sahaya cikana kadar geldi gozuyle bakamiyorum kimseye.
Yorum
-
Hull tarafında neler olup bitiyor, gerçek bilgi istiyorsanız " David Burns" takip etmeye değer
.
Yorum
-
Ben de şunu ilave edeyim futbolcular icin takim antrenmani okulda görulen derstir. Maclarsa sinavdir. Bireysel yapilan antrenmanlarsa okulda gordugun dersi evde tekrar etmektir. Eger ki sen antrenmandan sonra ekstra olarak calismazsan sinavdan kalirsin.
Yorum
-
Transfer Dosyası -10-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo kendine bir çeki düzen verir artık.
https://www.youtube.com/watch?v=uQry88E9Mso
Tamam da bu Adam da attigi Gollerin cogunu yan toplardan Atiyor. Biz de yan top atacak adam yok sorun burda kanat Oyuncuları alınmazsa boş transfer...
Gesendet von iPad mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.haberturk.com/spor/futbol...atesle-oynuyor batmıs bu klup ölmusde uzerıne toprak atanı yok.."Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
Andrea Pirlo
Yorum
-
İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@hasantuncel61 8 dk.8 dakika önce
ÖZEL: Trabzonspor'dan 2.5 Milyon kazanan İshak Doğan ayrılmak istemiyor. Anadolu'ya kiralık olarak gönderilecek oyuncu için görüşme başlad
ya elim ayağım birbirine dolanmaya başlıyor bu haberleri okudukça, ulan sen ne yaptın koca yıl boyu daha maçta açılan gtünü örtmekten acizsin, ne hak ettiğini düşünüyorsun bu takımda??? gayret edersin olmaz da, ulan gayret de yok ki bunda? buldular yağlı kapıyı kimse bırakmıyor la, ne hallere düştü koca trabzonspor.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam Beşiktaş'dan beter durumdayız.
5-10 senede kapatamazlar o borcu
Medya ne zaman Trabzsonspor için iyi bir şey yazmış,itibar da etmeyin çok,stad açılsın tesisler satılacak yeni bir iki sponsporla uzun vadade problem olmaz,ancak bu yönetimsizlikle bilemiyorum ha ayrıca da bjk ye ceza veren uefa bize mi vermedi?Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor batmaz arkasında devlet desteği var vergi borcu silinir veya ertelenir borçlar yeni krediyle yapılandırılır süresi uzatılır vb. birçok şey yapılır ama batması imkansız...En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 08.08.2015, 20:18.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum