Bize salladığınız yarısını twit habercilerine sallayın adamlar güya tribünde olacaktı aksihar maçında...Schaub ın olmayacağını dün akşam öğrendim ve yazım buraya ama Papy hakkında daha olumsuz birşey duymadım konu kapanmadı henüz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son arifberkay tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 10:52.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
-
İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin kadar anlık bir adam yok forumda sanırım
Bi sakin~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
beni papy'nin alınmamasından çok tandemde douglas'ın yanında mustafa'nın tercih edilecek olması tedirgin ediyor.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize salladığınız yarısını twit habercilerine sallayın adamlar güya tribünde olacaktı aksihar maçında
twittercılara(kolpacılara) laf yok
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakemler dün idarelik maç yönetti rezillik diz boyu. Adamlar yanlış penaltısının etkisinden çıkamadığı için tüm takdir haklarını Akhisar'dan yana kullandı yoksa dediğin gibi o kaleci maçı tamamlayamazdı. Ama kırmızı kartla bu sorun çözülmez takımların başındakilerin zihniyeti değişmeli.
Kesinlikle idrak etmeli. Yoksa hem kalitesine hem de takıma yazık olur.
Mehmet geçen sezon en sevilen oyuncuyken bu sezon en çok küfür yiyen oyuncu olabilir valla. İnşallah biraz arkadaşlarınada saygı duyar..#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize salladığınız yarısını twit habercilerine sallayın adamlar güya tribünde olacaktı aksihar maçındaSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar 2010-2011 sezonunda'da sağ bekimiz Serkan Balcı ve stoperimiz Giray Kaçar'dı.
Not: Kendimizi avutma totemi
Yumlu veya medjani douglos yanında yederli8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Sig Sauer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArif Abi El Şahap olmuyor mu ? Olumsuz bir duyum yoktur umarım...Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSchaub un olmadığını dün akşam yazdım
Papy'de durum ne abi?Ola Toivonen #9
Gylfi Sigurdsson #23
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bize gelince böyle bi taraflarına bişey giriyor. Konya, Antep, Antalya, Mersinin İstanbul takımlarına karşı oynadıkları oyun ortada adamlar 80den sonra full hücum yapıp 4 tane yiyor. Bize gelince anasını satayım 20 dakika yerde yatıp beraberliğe oynuyorlar.
Mehmet geçen sezon en sevilen oyuncuyken bu sezon en çok küfür yiyen oyuncu olabilir valla. İnşallah biraz arkadaşlarınada saygı duyar..dün hisar'ın forveti bile defans yapıyodu.
#
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam, şu duyumcularla anti duyumcular maçını yapalım kesin
Bizi bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilirYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum