Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün çok sessiz ilerliyor

Yorum

• Tüylerim diken diken oldu, gercekden mükemmel bir Video.
      Yapanin yasi kac olursa olsun ellerinden öpüyorum.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İnanılmaz bir video olmuş, gözlerim yaşardı be. Ellerinde, gözlerinin önünde böyle bir değer var, vefasızlık yapmasın artık şu Trabzon insanı, gidiversin maçlara.

Yorum

• Camia mükemmel bir havaya girdi...
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ganzilis mi yaptı acaba dedirtiyor insana.

Mükemmel. Dünya gözüyle bir şampiyonluk kutlamak nasip olsa keşke.
            Ganzilis yaptı videoyu
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Mükemmel olmuş hakketen...

Yorum

• Bu Videoyu BMN Anasayfaya koyma imkani var mi?
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• videoyu ganzilis yapmış başka kimden gelebilirdiki
                  ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                  Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Şampiyon olduğumuz gün sabaha kadar hıçkıra hıçkıra ağlayacağım sanırım... Allah belanı versin Aziz Yıldırım, Allah belanızı versin emeğimizi çalan siyasiler, sıratta hepinize birer tekme de Trabzonspor taraftarının atması dileğiyle...

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben Güneşli günleri sevmem içinde güneş olan cümleleri de

Iyi günler göreceğiz daha güzel

Güneş filan kalsın açık bir hava yeter

Genç oyuncu hakkında bir bilgim yok

O zaman cümlede şöyle bir düzenleme yapsak

Güzel günler göreceğiz, Zaralsız günler...
                      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Harika Video olmuş.. Tüğlerim diken diken

Yorum

• İlk olarak durito tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          https://youtu.be/j73EbHRKniQ

Keşke altyazı hazırlayıp futbolculara da izletseler
                          Yeni gelenlerin motisvayonu ve nereye geldiklerini daha iyi anlamaları açısından güzel bir çalışma olur.
                          Altyazıya da gerek yok bence, her maç öncesi izlet sür sahaya
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Spor61'e göre Antepe Muhammed için Soner+Atik+Serdar Gürler'i teklif edilmiş talep olursa Deniz Yılmaz'da vereceklermiş.
                            Haberin Linki:http://www.spor61.net/muhammet-demir...-mi-21718h.htm

Yorum

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ganzilis yaptı videoyu
                              Video belli ediyor zaten kendini. O geçişlerde ışık üstü yazı falan ganzilis'in işi belli.

Şu Ganzilis'i kulübün ilk defa kullanmış olması çok üzücü. İnşallah devamı gelir diyelim.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Video belli ediyor zaten kendini. O geçişlerde ışık üstü yazı falan ganzilis'in işi belli.

Şu Ganzilis'i kulübün ilk defa kullanmış olması çok üzücü. İnşallah devamı gelir diyelim.
                                devamınıda begenirsiniz inşallah demiş twitterda
                                ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                                Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X